עבור לתוכן

בעיות עם gtx 560ti ב-SLI

Featured Replies

פורסם

מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר :)

בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה.

קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין :)

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום וברוכים הבאים לאתר ולפורום.

מה המפרט המלא כולל הספק? האם הדרייבר מעודכן?

פורסם
  • מחבר

תודה :)

וכן הדרייברים הכי מעודכנים והמחשב חדש ספק antec high current gamer 900W

אני לא הכי מבין בחומרה אני יותר פריק של משחקים ובגלל זה יש לי חבר שפיץ בדברים האלה שהוא מרכיב לי כל פעם מחשב חדש שאני קונה :)

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ירשום את המפרט איך שהוא רשום כי אני לא הכי מבין בזה אז ככה :

core i5 2500 3.3ghz 6mb l3 cache s1155

Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E)

2x4GB ddr3 G.Skill SNIPER Edition 1600Mhz PC3-12800 Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)

Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E

Antec high current gamer 900W

Antec Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case

מצטער שרשמתי הכל כמו נוב אבל כמו שאמרתי חומרה זה לא החלק החזק שלי

פורסם

אוקיי, לאיזה FPS אתה מגיע? המשחק ידוע כתובעני. האם זה קורה במשחקים נוספים? ניסית לשחק עם כרטיס בודד (לשלול בעייה ב-SLI)?

פורסם
  • מחבר

מערכת כזו אמורה להעיף כל משחק קיים בשוק היום,ואני לא אומר סתם כי גם ראיתי בדיקות אף פי אס בגורו על כל המשחקים האלה ואין שום סיבה שתהיה ירידה באף פי אס עד לאיטיות ברורה לעין.אני לא מחפש לשחק על 300 אף פי אס אבל בכל זאת איטיות בקרייסיס ובמטרו אין סיכוי,כל עוד במטרו ההגדרות בלי פיזיקס ועל AAA ולא כפול 4 הוא אמור לעבוד לא פחות מ40 אף פי אס.דרך אגב הרזולוציה שלי היא 1920x1080

ולא בדקתי כרטיס אחד את האמת אני יבדוק,אבל אני די בטוח שהבעיה היא בSLI

פורסם

אתה טועה. במטרו לפחות, זוג 560TI עם 4XA מריצים אותו על פחות מ-30FPS.

משחקים מן הסוג הזה אינם מדד, הם כתובים רע ויאמצו כל כרטיס מסך בשוק.

פורסם
  • מחבר

נכון,בגלל זה אפילו הבדיקות בגורו לא עושים על כפול 4 ועושים על AA ועל זה הוא לא אמור ליפול מ40 אף פי אס.בכל אופן בדקתי כמה משחקים כמו שרשמתי אז ככה שזה לא רק מטרו.אם יש לך פיתרון אני ישמח,דרך אגב אני בודק עכשיו על כרטיס 1 נראה את התוצאות

פורסם

עדכן דריבר .

הראה לנו סקרין שוט של GPUZ

פורסם
  • מחבר

דרייבר מעודכן המחשב חדש מלפני כמה ימים,וסלח לי על הבורות אבל מה זה GPUZ

פורסם
  • מחבר

gpuzss.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

נראה תקין. בדקת עם כרטיס בודד? כמו כן תשתמש ב-FRAPS על מנת למדוד FPS.

פורסם

כיום יש להתקין את 285.62. בהתקנה תבחר ב CUSTOM ותסמן Perform Clean Install, תאתחל ותחזור עם רשמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים