עבור לתוכן

מחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים,יש וידיאו!

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו)

המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון:

INTEL CORE 2 DUO E6750

3GB RAM

ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10%

ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט

הנה הסרטון:

Computer Problem Something Like Blue Screen

וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד :facepalm:

פורסם

אם אני לא טועה מחשב לא רק עושה ריסטרט - אלה אחרי ששומאים ציפצוף של BIOS תמונה לא חוזרת למסך.

לדעתי הבעייה בחומרה.

יש לך כרטיס מסך אחר כדי לבדוק את המחשב?

קיריל

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה מחשב לא רק עושה ריסטרט - אלה אחרי ששומאים ציפצוף של BIOS תמונה לא חוזרת למסך.

לדעתי הבעייה בחומרה.

יש לך כרטיס מסך אחר כדי לבדוק את המחשב?

קיריל

נכון זה מה שקורה,אך לפעמים המסך עולה לאחר הצליל.

לגבי הכרטיס מסך אין לי כרטיס חלופי,אולי יש דרך אחרת לדעת מה הבעייה?

פורסם
  • מחבר

היי Boxster,

כדי לפתור את התקלה, נסה להיעזר במדריך הבא:

http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1773

ליאור

סליחה על הדאבל,הבעיה ממשיכה לקרות לאחר שעשיתי את המדריך הזה,ד"א מה שמוזר פה זה שאין מסך כחול אפילו...המחשב מציג DIGITAL/ANALOG על המסך ועושה את הריסטרט.

מילא הייתיי יודע מה הבעיה במסך כחול אך אפילו את זה אי אפשר לדעת.

והאמת מוזר שיכול להיות בעיה בכרטיס מסך כמו שקיריל אומר,זה כרטיס מסך דיי חזק שאמור לסחוב את המשחקים האלה בקלות(אומנם באטלפילד 3 לא בהגדרות הכי גבוהות שלו(אני משחק על MEDIUM וחלק מהדברים LOW).

פורסם
נכון זה מה שקורה,אך לפעמים המסך עולה לאחר הצליל.

לגבי הכרטיס מסך אין לי כרטיס

חלופי,אולי יש דרך אחרת לדעת מה הבעייה?

הבעיה יכולה להיות לא רק בכרטיס אלא גם בספק כח תקול.

תנסה לנקות את המגעים של זיכרון פנימי וכרטיס מסך , אם זה לא ייעזור תצטרך לחפש כ.מסך חלופי לבדיקה.

קיריל

פורסם
  • מחבר

קיריל,הצלחתי לנקות את הכרטיס מסך והזכרונות טיפה וזה עזר לי מאוד,הצלחתי להריץ עכשיו את באטלפילד 3 כחצי שעה ללא שום בעיות! תודה רבה,היום בערב אבא שלי עוד יביא לי לחץ אוויר ואני אנקה את זה עוד יותר טוב כי על הכרטיס מסך נשארו סימני אבק.

פורסם

רק בשביל להיות בטוח: ה- OC לכרטיס מסך הוא מהמפעל ?

מה הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה ובמאמץ ? תעזר בתוכנה HWMONITOR, תשאיר אותה דלוקה ותשחק קצת והיא רושמת את הטמפ' המקסימלית

פורסם

קיריל,הצלחתי לנקות את הכרטיס מסך והזכרונות טיפה וזה עזר לי מאוד,הצלחתי להריץ עכשיו את באטלפילד 3 כחצי שעה ללא שום בעיות! תודה רבה,היום בערב אבא שלי עוד יביא לי לחץ אוויר ואני אנקה את זה עוד יותר טוב כי על הכרטיס מסך נשארו סימני אבק.

בבקשה, :xyxthumbs:

תעדכן אותנו על תוצאה אחרי בדיקה ארוכה יותר במשחק.

קיריל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים