עבור לתוכן

מאוורר 120 מ"מ נוסף מיותר - איפה הכי כדאי למקם אותו?

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מאוורר 120 מ"מ sychte 1800 rpm מיותר ואני לא יודע איפה הכי כדאי לי למקם אותו ב-cm 690 ii שלי.

אפשרות 1 - על כונן ה-HDD , מכניס אוויר.

אפשרות 2 - על הדלת צד מול הכ.מסך מוציא או מכניס.

אפשרות 3 - על הגג (בנוסף לאחד שכבר מותקן איפה שהחץ האדום) מכניס או מוציא.

אלו האפשרויות שיש לי אני חושב. איפה הכי כדאי למקם אותו? בכלל כדאי להתקין אותו או שאולי אפילו עדיף בלי?

[attachment deleted by admin]

פורסם

מיותר..אתה סתם תגביר את רמת הרעש מבחינת קירור ההבדל יהיה מזערי..

מה שכן אם כבר יש לך מאוורר איכותי..הייתי ממליץ להחליף אותו אחד לאחד עם המאוורר של המארז (אם לדים כחולים לא מעניינים אותך).. :xyxthumbs:

פורסם

מיותר..אתה סתם תגביר את רמת הרעש מבחינת קירור ההבדל יהיה מזערי..

מה שכן אם כבר יש לך מאוורר איכותי..הייתי ממליץ להחליף אותו אחד לאחד עם המאוורר של המארז (אם לדים כחולים לא מעניינים אותך).. :xyxthumbs:

לא מסכים. רעש ברור שיהיה יותר, אבל גם יהיה יותר מקורר. עוד מאורר אחד שמכניס אוויר, עכשיו שזה חורף, יהיה מצויין. אצלי במחשב לדוגמא, החלפתי 2 מאוררים איטיים בשניים יותר מהירים שבמקרה נפלו לידי, ולאחר בדיקה הטמפרטורה של המעבד ירדה ב3 מעלות, ועוד באיידל רק.

פורסם

אתה יכול לשים אותו על הקירור של המעבד בתצורת push-pull. מצד שני אפשר גם להחליף את המאוורר הרועש שעל הדלת.

פורסם

אתה שם להשוואה שלך ? החלפת שני מאווררים איטים בשניים חזקים..

תכבה את אחד מהחזקים ותראה את הטמפ', תפעיל את השני ותמדוד את הטמפ'..ההימור שלי, הבדל מהותי לא יהיה.

פורסם

אתה שם להשוואה שלך ? החלפת שני מאווררים איטים בשניים חזקים..

תכבה את אחד מהחזקים ותראה את הטמפ', תפעיל את השני ותמדוד את הטמפ'..ההימור שלי, הבדל מהותי לא יהיה.

כן. זה השוואה במקום. החלפתי שני 1000 rpm בשני 1350 rpm. זה לא הבדל כזה מטורף, אבל זה עשה הבדל של 3 מעלות באיידל.

פורסם

אני חוזר שוב..

תעדכן אותנו בתוצאות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים