עבור לתוכן

עזרה/ המחשב לא עולה

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל.

יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד

לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה.

פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך כדי הפעלה של המחשב שיכנס יותר אוויר וכלום לא עוזר

אם למישהו יש בבקשה כיוון משהו כדי לעזור לי להדליק תמחשב שאלו שאלות ואני יענה מה שיוכל

ואני לא חושב שזה חלק פגום בגלל שאחרי הניקוי והפאן עבד אחרי זה אז כנראה שאין חלקים פגומים ...

שאלו שאלות אני יכוון כמה שיוכל רק בבקשה תנסו לעזור לי אני אבוד עצות ולא בא לי להעיף כסף על טכנאי שאני יכול לבד... :nixweiss:

פורסם

1. הכרטיס מסך מובנה/חיצוני? נסה להוציא אותו ולנעוץ אותו שוב כמו שצריך.

2. נתק את כל הכבלים מהלוח, ווודא שכל החיבורים הרלוונטים מחוברים כמו שצריך. (מספק הכח אל הלוח)

3. תוציא את הזכרונות ותכניס אותם מחדש.

4. נסה לעשות איפוס ל- Bios (תסתכל בחוברת של לוח האם שלך)

פירוש ציפצופים בזמן כשל עליית המערכת

פורסם

אם יש כרטיס מסך מובנה אז תוציא את החיצוני ותחבר את המסך לללוח האם.

מחובר PC SPEAKER ? אתה שומע צפצופים כלשהם ?

תוציא את הזכרונות ותחזיר למקומות

תנתק את הכוננים הקשיחים והאופטיים מהלוח אם ותדליק את המחשב בלעדיהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים