עבור לתוכן

קניית מחשב עם מעבד I5 2500

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות השבוע מחשב עם I5 2500

האם שווה לי לקנות את הI5 עכשיו ? האם הדור החדש ישנה כל הרבה או שאני עדיין יוכל לשחק משחקים חדשים ב3 שנים הקרובות עם הI5 ?

פורסם

שלום oren11 וברוך הבא לפורום,

השאלה שלך קצת לא ברורה. מה זאת אומרת האם כדאי לך לקנות עכשיו? לאיזה דור חדש אתה מתכוון? ל-Ivy Bridge או ל-Sandy Bridge-E?

כך או כך התשובה זהה. אם אתה צריך מערכת עכשיו והמערכת הקיימת שלך לא מספקת אותך כבר (אחרי שכבר ביצעת OC וכל מה שאפשר כדי לנסות לסחוט ממנה עוד קצת), אז קנה מערכת משתלמת ואל תמתין מכיוון שהמתנה לחומרה עתידית תכניס אותך למעגל אינסופי.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות עכשיו מחשב או לחכות לIVY BRIGE

האם הIVY BRIGE יהיה ממש פריצת דרך יחסית לטכנולוגיה של היום?

פורסם

אף אחד כאן לא נביא. מאחר והמעבדים טרם יצאו, לא ניתן לדעת בבטחה מה טיבם.

אם תחכה ליציאת מעבדי ה-ivy bridge כשהם יצאו אתה תוכל כבר לחכות לדור הבא וכן הלאה.

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לקנות עכשיו מחשב? ולא לחכות?

פורסם

אם אכן אתה צריך מחשב חדש אז כן.

אם סתם אתה חושב שצריך להשתדרג ואתה מסתגר בינתיים עם מה שיש וידוע שחומרה חדשה יוצאת בקרוב אז אפשר לחכות.

פורסם

זאת שאלה שאתה צריך לענות לעצמך, כמו שכבר אמרו כאן האים המחשב כבר לא מספק את הצרכים שלך אים זה גלישה באינטרנט או הפעלת משחקים

אז כן יהיה נכון לרכוש מחשב חדש, אים סתם אתה מרגיש שהמחשב עתיק אבל עדיין מריץ את הצרכים שלך כמו שצריך כדי שתחכה.

פורסם
  • מחבר

הוא ממש עתיק חחח הוא כבר לא מריץ משחקים חדשים יחסית טוב אז אני נראלי אקנה מחשב חדש !

פורסם

רק טיפ קטן אים המטרה העיקרית היא משחקי מחשב תצטרך לחשוב גם על כרטיס גרפי יעודי,

כמו גם אני ממליץ לך לבנות מפרט בפורום מפרטי מחשב לפי התקציב שלך ולא של המוכר בחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים