פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים ראיתי בקושי,אני צופה בזה רק כדי לראות את חיים הכט מדבר.קורעעעעעעעעעעעע.........
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים כל השבוע אני מחכה לתוכנית הזאתי! גדול!! אני כל כך אוהב את חיים הכט הזה, במיוחד את אדיר מילר שמחכה אותו, זה ענק!! תוכנית מגניבה..מאוד, כמו כולבוטק כזה, יש מצלמות נסתרות, וזה, דברים שמושכים את העיינים, מעניינים לפי דעתי.., מומלץ! 8)
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים כן ללא ספק התוכנית הזאת משקפת את העם שלנו פשוט לא יאומן מתוך 9 אנשים שנבדקו שם רק 3 אנשים יצאו "צדיקים" שזה אומר שהם לא עבדו על אף אחד
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אבל גם הצדיקים לא היו משהו, זה לא הוגן לקחת 120 שקל על הרמת מתג.. : אני מדבר מהתחום של הצדיקים, אם זה הייתי אני, הייתי מבקש 20 שקל על הדלק של הנסיעה, חיחי, או אפילו בחינם, מזה - זה להרים פקק.. :
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים בסדר אבל אין מה לעשות כמעט כל תכנאי שתביא אילך יקח איזה 100 שקל רק על זה שהוא בא
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אבל גם הצדיקים לא היו משהו, זה לא הוגן לקחת 120 שקל על הרמת מתג.. : אני מדבר מהתחום של הצדיקים, אם זה הייתי אני, הייתי מבקש 20 שקל על הדלק של הנסיעה, חיחי, או אפילו בחינם, מזה - זה להרים פקק.. : ביקור בית של בעל מקצוע...
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים זה לא הוגן לקחת 120 שקל על הרמת מתג.. : לא מסכים איתך, הטכנאי גובה כסף על הזמן שלו ועל הבדיקה והוא צריך לקבל על זה את התשלום שמגיע לו, הוא היה יכול להיות אצל מישהו אחר ולבצע עבודה אחרת באותו זמן. חוץ מזה שבכל מקום לוקח מחיר מינמלי לבדיקה. אני למשל עובד במעבדת תיקונים למחשבים וכל מחשב שמתחילים לעבוד עליו רק הבדיקה זה 70 ש"ח ככה לפעמים יוצא שמחשב שאחרי שמדברים עם הלקוח והוא מחליט לא לתקן יוצא עם חיוב של 70 ש"ח ועבדו עליו כמה שעות טובות
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים וניסים גבע זה המורה שלי לבקרים מתוכנתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איפה אתה לומד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.