פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים לא מומלץ לעדכן ביוס אם לא קיימת בעיה קריטית המונעת תפעול תקין של המחשב ( ובמיוחד עדכון BETA)בכדי לדעת את גירסת הביוס :בשורת RUN להקליד: msinfo32 > תראה את התאריך והגרסה BIOS VERSION/DATE
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר לא מומלץ לעדכן ביוס אם לא קיימת בעיה קריטית המונעת תפעול תקין של המחשב ( ובמיוחד עדכון BETA) בכדי לדעת את גירסת הביוס : בשורת RUN להקליד: msinfo32 > תראה את התאריך והגרסה BIOS VERSION/DATE תודה על התשובה,אבל אני כבר יודע את גירסאת הביוס,שהיא כמו שכתבתי:0902 Beta. *אתה צודק=אני יודע,שלא מומלץ לעדכן ביוס אבל...פשוט אני לא מעונין כפי שרשמתי,שעל הלוח שלי תהיה גירסאת בטא - לכן אודה למידע בקשר לשאלה - מתי אמורה לצאת הגירסא הרישמית והמלאה ללוח הנ"ל (0902),רק שהפעם לא בטא. שוב,תודה רבה מאוד מראש .
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים לא חושב שיש מישהו שיכול להבטיח מתי תצא גירסה "רשמית עדכנית" לביוס של לוח האם שלך.אתה יכול לעקוב באתר http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO/#downloadהלוח די יקר, אני לא הייתי מסתכן בעדכון אפילו רשמי, עדכון שלא צלח ידפוק לך את הלוח ללא תקנהכפי שנאמר: לא מתקנים משהו שעובד כתקנו.בהצלחה.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר אז מה,להישאר עם גירסאת בטא?,ואיך עידכון ביוס יכול,שלא להצליח (אם מי שמעדכן אותו - יודע איך לעשות זאת)? תודה מראש .
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר שאלת סיכום:איך עידכון ביוס יכול,שלא להצליח (אם מי שמעדכן אותו - יודע איך לעשות זאת)? תודה .
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים באג בביוס עצמו, באג בפלאשר, הפסקת חשמל, כשל בצ'יפ שבלוח, תקלה בחומרה, קצר ב-USB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.