עבור לתוכן

מסך VIEWSONIC VP930 ששבק - מישהו מכיר מעבדות לתיקון בירושלים?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ברשותי מסך VP930 שקניתי בזמנו בממון רב. עבד יפה מאוד עד שלאחרונה התחיל לקרטע. הבעיות עברו מספר גלגולים (בעיות צבעים שלא ברור לי אם היו באמת או לאו - אחי השתמש בו והיה נדמה לי שהבעיה נפתרה בזמנו) כשכרגע לוקח לו זמן בלתי מבוטל להתחיל לעבוד (10-20 דק'), אע"פ שלאחר מכן עובד כייאות. אפשרי שמדובר בספק כוח שמסיים את חייו, שכן השקע בחדר שבו הוא היה מחובר בעייתי והיה מתנתק\סובל מבעיות מגעים לאורך השנים האחרונות. בכל מקרה - האחריות עליו פגה ולפני שאני זורק אותו רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר לעשות בנדון, האם מישהו מכיר מעבדות שיהיו אולי מוכנות לטפל בו בירושלים? האם יש משהו שאפשר לעשות בעצמי?

אם יש צורך בעוד מידע, אשמח לספק.

תודה מראש,

יונתן

פורסם

יונתן שלום,

לדעתי לא כדאי לתקן (תיקון יכול לעלות 200- 300 ש''ח)

קיריל

פורסם
  • מחבר

אנחנו לא מדברים על מסך 19" פשוט שאפשר לקנות ב500-600 שקל, אלא על מסך עם פאנל VA וPIVOT, מהדברים שלא פשוט למצוא בארץ אפילו במחירים גבוהים יותר. הנחתי מראש שתיקון יעלה כמה מאות שקלים, השאלה היכן ניתן לבצע אותו באופן אמין.

תודה שוב.

פורסם
מהדברים שלא פשוט למצוא בארץ אפילו במחירים גבוהים יותר

לא שמתי לב על הדגם - אתה צודק, במקרה הזה כדאי לתקן אותו.

אולי תנסה לפנות לאומניטק (יבואן של ViewSonic ) ?

קיריל

פורסם

גם לי יש את המסך הזה וגם לי הייתה בעיה לפני כשנתיים איתו שהמסך פשוט לא נדלק ורק הנורה הכתומה דלקה כל הזמן. מקצת חיפוש בפורומים בחו"ל ראיתי שהיו לכמה משתמשים בעיה זהה, ושאפשר לתקן אותה ע"י החלפת קבל. אני פשוט הלכתי לחנות שמתעסקת בתיקוני טלווזיות/מסכים ותיקנו לי את זה בעלות של 100 ש"ח בערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים