פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים הייאני מחפש מאורר מארז 80ממ בשביל להחליף את זה שבא עם ה SHUTLE. חשוב שזה יהיה מאורר שקט ביותר(כל סיבת ההחלפה היא להשקיט את המחשב)(לא למטרות OC)למאורר צריכים להיות 3 פינים לחיבור לMB (לא 2 פינים ולא מולקס)ראיתי המלצות על Panaflo L1A ועל Silentx אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותם בארץתודה
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים פנפלו אי אפשר לקנות בארץאתה יכול ללכת על הSPIRE שיש אצל פנדה"Spire 80MM Case Fan Ball Bearing"שכן שלי קנה 3 כאלה והם שקטים ויש להם דחיפת אוויר טובה
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר מה דעתכם על : Vantec Stealth 80mm fan 27 CFM, 2050 RPM, 2 Ball Bearings
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים גם לו יש שם טובאתה יכול ללכת עליו בכיףכמובן שאל תצפה לשקט מוחלטאבל יחסית זה נחשב מאורר שלא מרעיש ולא מפריעאני ממליץ לך פשוט ללכת בין אתרי החברות לבדוק דפי מוצר ולהשוות CFM ו dBA
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים הVantec Stealth שקט מאוד וגם ביצועי הקירור שלו ממש לא גבוהים, פחות מג'נרי ממוצע..לי יש מאוורר אחד של פנפלו, הוא שקט מאוד , ביצועי קירור טובים, אך מרעיש אחרי כל חודש ודורש שימון מחדש.הצעה שלי: לך על האנרמקס, היה לי נסיון גם איתם והם ממש מעולים- שקטים, ביצועי קירור גבוהים, מגיעים עם פוטנציומטר משתנה (ווסת מהירות)
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר לפי נתוני ה DB נראה שהוונטק הכי שקט (21 DBA) הוא 27CFM(המאורר שבא עם השאטל הוא 37DBA ו42CFM)האם זה קרור מספיק לAMD ATHLON XP 1800 ללא OC (במארז קטן ללא מאורר נוסף) ?
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים איזה מאוורר שנותן cfm גבוה מתומרת db נמוך???מי נותן את התמורה הכי טובה?טוב מצאתי את זה http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=232הכי משתלם נראה לי ה enermax זה עונה גם לשאלה שלי וגם לשאלה של פותח ה תרד.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מחבר מהלינק שנתת:Stealth does not produce enough cfm to be used as a heatsink fan. It is, however, an excellent choice for case fan. If you want high performance case fans at low noise level, Vantec Stealth is certainly your choiceונטק מומלץ כמאורר מארז - יותר שקט מהאנרמקסדרך אגב, מה זה בדיוק ADJUSTABLE FAN? אני אמור ידנית לשנות את העוצמה? או שהיא משתנה לפי חום המארז?
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים מהלינק שנתת:Stealth does not produce enough cfm to be used as a heatsink fan. It is, however, an excellent choice for case fan. If you want high performance case fans at low noise level, Vantec Stealth is certainly your choiceונטק מומלץ כמאורר מארז - יותר שקט מהאנרמקסדרך אגב, מה זה בדיוק ADJUSTABLE FAN? אני אמור ידנית לשנות את העוצמה? או שהיא משתנה לפי חום המארז?שאתה יכול לשנות את ה עוצמהאבל אם אתה מחפש רק שקט אז יש את ה stealth שהוא גם מעולהאני המצלצתי על ה enermax כי הוא נותן לך גם cfm מאוד מכובד(56cfcm) בשביל רק 35 דציבל.אבל היתרון ב enermax שנגיד הרעש מרפיע לך אתה יכול להוריד את המהירות...שתוריד את הרעש ...וזהו.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים יש לך בשאטל שליטה על המהירות של המאוורר.. בביוס אתה יכול להגדיר מאיזה טמפ' הוא מתחיל להסתובב בעוצמה המלאה שלו.אצלי לדוגמא בגלל שאני במאוורר עם לדים, בהתחלה הלדים של המאורר כבויות בגלל המתח הנמוך יותר, אבל אם הטמפ' עולה והמתח עולה הן נלדקות שוב פעם..כאמור אין על Panaflo.. חבל שאין אותם בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.