עבור לתוכן

יוטיוב בספקיות שונות

Featured Replies

פורסם

אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות.

מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב.

קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב).

אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים.

לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך.

אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.

פורסם

שרת caching יש לכל חברת ISP גדולה ובנוסף לזה גם מסופק ע"י חברות CDN, כאשר מדובר על תכנים שניגשים אליהם הרבה.

פורסם

כנראה לא קראת פורום בשבועיים האחרונים. אחרת לא היית שואל שאלות כאלה.

איך יכולת לפספס 1000 שרשורים על מהירות אינטרנט הנוראית של בזב"ל ובמיוחד YOUTUBE. אצלי אפילו ב 360P שום דבר לא זז. יש אטיות נוראית בגלישה לחו"ל

פורסם
  • מחבר

כנראה לא קראת פורום בשבועיים האחרונים. אחרת לא היית שואל שאלות כאלה.

איך יכולת לפספס 1000 שרשורים על מהירות אינטרנט הנוראית של בזב"ל ובמיוחד YOUTUBE. אצלי אפילו ב 360P שום דבר לא זז. יש אטיות נוראית בגלישה לחו"ל

אכן קראתי את הדיונים אבל לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה זמנית.

השאלה איך זה עובד כאשר אין בעיה והכול תקין.

פורסם

אני גם בבאנדל בזק + בזק בינלאומי, 15 מגה, יוטיוב עובד מצויין ברובו הגדול של הזמן. לעיתים רחוקות סרטון מסויים לא יסחוב ב-1080p. האמת שגם במהלך התקלה לא שמתי לב לשום שינוי, לדעתי היא לא משפיעה על כל הלקוחות...

פורסם

הייתי בכל הספקיות בערך ובכל הקומבינציות , נטוויז'ן יציבים בצורה עקבית ביחס למתחרות וביחס למחיר, הייתי ממליץ עליה בחום (הספקית הנוכחית שלי אגב), יש גם אורנג' שמספקת אחלה אינטרנט,אבל מחירים מוגזמים מאוד, לא הייתי ממליץ לך לעבור ספקית,

פורסם

אכן קראתי את הדיונים אבל לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה זמנית.

השאלה איך זה עובד כאשר אין בעיה והכול תקין.

לא מדובר בבעיה זמנית. אולי בבעיה שהחמירה לאחרונה, אבל ממש לא זמנית.

הייתי לקוח של 014 עד לפני כשנה. ברוב השעות לא יכולתי לצפות youtube, גם באיכות 360p ואפילו ב 240p. לסרטון של 3 דקות, הייתי צריך להמתין כ 5 דקות לפני ניגונו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים