עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-6.5K למשחקים וסרטים כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 6500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 .

מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דגמים איכותיים...

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא חושב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? דיי חשוב, 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows, ואשמח אם ירכיבו לי את המחשב כי לי אין מושג איך עושים את זה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין בקשות מיוחדות

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג של המחשב, אבל חשוב לי שהוא יחזיק מעמד ויתפקד בצורה טובה לאורך זמן. ואולי בכל זאת כדאי לשמור על אפשרות שדרוג בעתיד

אז ככה: כפי שאפשר להבין, אני לא כל כך מבין במחשבים, אז אנסה לפרט יותר מהם הצרכים והרצונות שלי, למרות שקשה לי להגדיר מה בדיוק אני רוצה:

בגדול אני רוצה מחשב טוב, שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות - והכוונה כאן היא שנניח בעוד שנתיים שלוש המחשב עדיין ייחשב לחזק או לפחות למחשב בינוני פלוס.

אני לא ממש גיימר, אלא אוהב מדי פעם לשחק משחקים במחשב. אני רוצה שתהיה לי האופציה שרוב המשחקים ירוצו על המחשב בצורה חלקה.

לא צריך להתפרע עם כרטיס המסך הכי חזק שיש בשוק, אבל רצוי שבכל זאת כרטיס המסך יהיה איכותי וחזק מספיק.

בנוסף אני מעוניין שתהיה אפשרות לראות סרטי HD.

לגבי הציוד ההיקפי - לא אכפת לי שיהיה עכבר פשוט ומקלדת פשוטה - אבל רצוי שהם יהיו באיכות טובה, כנ"ל לגבי הרמקולים.

לגבי המסך - לא צריך להתפרע, אבל גם כאן כדאי שיתאים ל"דרישות" שלי - קיצור שיהיה מסך סבבה.אולי אפשר לסכם את זה בכך שמה שאני רוצה זה מחשב רב תכליתי (לא צריך עריכה גרפית) איכותי.

לא נורא אם כל התקציב ינוצל, ואם יש עצות מסויומות אשמח לשמוע.

אענה על כל שאלה שתעזור לכם לעזור לי :) תודה רבה.

פורסם

סביר שכרטיס המסך הוא OVERKILL ובכל זאת:

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות

מסך Dell UltraSharp Led U2312HM 23" IPS Panel.יחידות 1

TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1

Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

Cooler Master 690 2 Basic Black, יחידות 1

Hec Cougar RS 550 80PLUS RS-550, יחידות 1

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1

Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 CHIPSET , יחידות 1

Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט מקלדת ועכבר, יחידות 1

סט רמקולים Eacan E-098 2.1, יחידות 1

Windows 7 Home Premium OEM 64Bit גרסה עברית, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪6100

מערכת חזקה מעבר לצרכים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

יש לך אולי מושג על מקום טוב ואמין בירושלים שאפשר להזמין את המפרט הזה?

אולי ש.מ.מ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים