עבור לתוכן

בעיה לא ברורה, מחשב קופא למספר שניות ולפעמים חוזר לעצמו

Featured Replies

פורסם

טוב, לי נמאס,

מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר.

כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט.

עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו".

בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר.

היום נשבר הקש האחרון... כשניסיתי פעם ראשונה לשחק ב minecraft.. למי שלא מכיר, מדובר במשחק עם הגרפיקה ההכי פרמיטיבית שקיימת כיום.. משהו פשוט מצחיק.. אבל משחק עם רעיון גאוני.. בכל מקרה.. בשלב מסוים, פשוט התחיל להיות לאג מטורף במשחק (שימו לב, זה לא משחק ברשת!) ואז שוב קרתה התופעה! הפעם בדקתי את הנתונים של המעבד בזמן הפעלת המשחק וראיתי שהמעבד (CPU) פועל על קרוב ל-100%.

האם אני צריך להחליף עכשיו מעבד? מישהו אי פעם נתקל בתופעה המחרפנת הזאת? פליז תעזרו לי כי אני משתגע....

תודה מראש!!!!

פורסם

בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. still the same shit!

אתה אומר שניסיתה עם כרטיס מסך אחר וזה עדיין לא נפתר ?

איזה ספק יש לך ?

איזה כרטיס מסך יש לך כרגע ?

פורסם
  • מחבר

כן, החלפתי כרטיס מסך ולא הועיל כלל.

ספק כח- corsair VX550W

לפני היה לי Radeon HD4870, עכשיו יש לי כרטיס אחר, גם Radeon, אני לא סגור בדיוק איזה אבל הוא של חברת HIS, נקנה באותה תקופה ופחות או יותר באותה רמה כמו הקודם. פירקתי אותו מהמחשב של אחי הקטן, ששם הוא עשה את העבודה מעולה, אבל הוא החליף מחשב ולא היה צריך אותו יותר.

פורסם

לא ציינת - איזה מערכת הפעלה?

בWindows 7 זו הייתה בעיה נפוצה. מיקרוסופט הוציאו עדכון במיוחד בשביל הבעיה הזאת.

אצלי זו הייתה גם בעיה מעצבנת, במקרה שלי chkdsk פשוט פתר את הבעיה:

chkdsk x: /f /r /x

פורסם

שלום Mapisto,

השפה בה אתה משתמש אינה עומדת בקנה אחד עם חוקי הפורום וגם אינה מקובלת עלי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277284.0

אבקש כי תערוך את ההודעה שלך - ותשמיט ממנה את כל אותם "פנינים" שהכתב והעין אינם סובלים.

תודה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

לא ציינת - איזה מערכת הפעלה?

בWindows 7 זו הייתה בעיה נפוצה. מיקרוסופט הוציאו עדכון במיוחד בשביל הבעיה הזאת.

אצלי זו הייתה גם בעיה מעצבנת, במקרה שלי chkdsk פשוט פתר את הבעיה:

chkdsk x: /f /r /x

כן, יש לי windows 7 ת'אמת, אשמח לדעת איפה ניתן למצוא את העדכון.

פורסם
  • מחבר

שלום Mapisto,

השפה בה אתה משתמש אינה עומדת בקנה אחד עם חוקי הפורום וגם אינה מקובלת עלי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277284.0

אבקש כי תערוך את ההודעה שלך - ותשמיט ממנה את כל אותם "פנינים" שהכתב והעין אינם סובלים.

תודה,

גבריאל

בכיף, סליחה, בטיפול ::)

פורסם

http://support.microsoft.com/kb/2265716/en-us

כדאי גם שתבצע chkdsk כמו שכתבתי (כאשר X הוא הכונן בוא מותקנת מערכת ההפעלה)

ותעיין בEvent Viewer ותראה אם יש איזשהי אינדקציה לבעיה

פורסם

תנסה לעלות את המחשב מLIVE CD ולעבדוד כדי לבדוק שהבעיה לא בתוכנה.

קיריל

פורסם

קיריל צודק, ייתכן שהבעיה נובעת מתקלת חומרה כשלהי. נשמע לי יותר כמו בעיית ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים