עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש - מסך שחור עם פסים במשחקים

Featured Replies

פורסם

התקנתי היום את ה - sapphire HD6770 החדש שלי, וכשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המסך מציג מין מסך שחור עם פסים, לפעמים זה נעלם וחוזר למשחק ולפעמים אני צריך לעשות alt-tab כדי לחזור ל - windows ואז alt-tab כדי לחזור חזרה למשחק כדי שזה ישתחרר.

ביצעתי גם הרצות של 3dmark-vantage, הרצתי 3 פעמים, פעמיים זה נתקע בבדיקה השניה של הכרטיס מסך (עם הצגת המסך השחור עם הפסים), ופעם אחת זה עבר.

אשמח לרעיונות למה זה קורה (מקווה שזה לא הספק :S).

מפרט מחשב:

כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB

DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי)

מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים, המהירות bus של החריץ pci-e מוגדרת ל - 100MHZ)

זיכרון : 4GB

לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3

מספר הארדיסקים : 3

ספק כוח : 400TRT - ATX 2.0

מסך : samsung syncmaster 203b (resolution : 1400X1050)a

פרטים מלאים על הספק : HEC-400TR-TF

AC INPUT 100-12Vac 200-240Vac 47-64Hz 10/5A

DC Output +3.3V | +5V | +12V1 | +12V2 | -12V | +5Vsb |

Max.A 30A | 28A | 14A | 15A | 0.3A | 2A |

+5V&+3.3V COMBINED 145W TOTAL OUTPUT: 400W

פורסם

לא נראה לי שזה הספק לפי התאור שלך... נראה לי שפשוט קיבלת כרטיס דפוק - בשביל זה יש אחריות.

פורסם

עם הכרטיס 7600 הכל עובד בסדר ? גם בעומס ?

פורסם
  • מחבר

כן עם ה - 7600 הכל עובד חלק גם בעומס, עם ה - HD6770 הכל עובד חלק כל עוד אין עומס, ז"א אם אני לא מפעיל משחק או 3dmark...

אני מעריך שהספק לא עומד בעומס.

פורסם

הספק אמור להספיק.

חיברתה מתח מהספק לכרטיס המסך. או שהכרטיס הזה ללא מחבר ?

פורסם
  • מחבר

חיברתי מתח מהספק לכרטיס, בכרטיס הקודם לא היה צורך בחיבור מתח מהספק.

ביטלתי גם את האוברקלוק ועדכנתי את הביוס לגירסה האחרונה, זה לא עזר.

ברגע שיש עומס על הכרטיס (בדקתי עם GPU-Z) אז יש ארטיפקטים.

הספק בן 5 שנים, קראתי ש - "Electrolytic capacitor aging. When used heavily or over an extended period of time (1+ years) a power supply will slowly lose some of its initial wattage capacity. We recommend you add 10-20% if you plan to keep your PSU for more than 1 year, or 20-30% for 24/7 usage and 1+ years."

ומכיוון שיש לי 3 הארדיסקים אני כנראה על הגבול של הספק וכנראה בעומס אני חורג ואז יש את הארטיפקטים.

פורסם

מאוד קל לבדוק: תחבר את הכרטיס מסך למחשב אחר.

פורסם

אם לספק ניגמר בכוח הוא קורס(מחבה את המערכת) אם אתה על הגבול בדרך כלל הוא עוד יעבוד ולא יעשה בעיות אבל, יכול ליהיות שהספק הזה כבר התישן ולא יציב יותר(נחלש). ארטיפקטים לרוב זו בעיה בכרטיסי מסך(אז תממש אחריות אם יש).

פורסם
  • מחבר

אני מוסיף מידע, כרגע חיברתי את הארדיסק הנייד שלי, ואחרי עבודה של בערך 10 דקות יש מסך שחור עם פסים או מסך שחור או מסך לבן עם פסים, בכל אחד מהמצבים המחשב גם נתקע.

*. הייתי בודק את הכרטיס במקום אחר, אבל אני סטודנט בבאר שבע ואף אחד מהחברים שלי לא עם נייח כולם עם ניידים, אז אין לי אפשרות לבדוק אצל מישהו.

פורסם

אז אם יש אחריות תבקש שיבדקו לך אותו.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

ניתקתי את הכונן DVD שהחיבור מתח שלו מפוצל גם לכרטיס מסך, וניתקתי גם מאוורר אחד של 120.

הרצתי כבר 4 בדיקות של 3dmark-vantage והם עברו חלק.

אני עכשיו אשחק קצת ונראה אם אין בעיות.

אני מניח שזה אומר שהבעיה היא בכיוון הספק, נכון?

*.עריכה 1:

אחרי 3 שעות משחק של SC2 שוב מסך שחור, ומחשב תקוע...

*.עריכה 2:

קניתי את הסיסוניק, אני בכל מקרה בעתיד הקרוב אקנה עוד הארדיסקים כדי לספק את אוסף הסרטים והסדרות שלי, והספק הישן שלי כבר לא יחזיק אותם.

הרצתי כמה בדיקות של 3dmark-vantage עם הספק החדש כשהכל מחובר, והכל רץ חלק, אם התקלה תופיע במשך השבוע אני פשוט אשלח את הכרטיס מסך בחזרה.

תודה רבה לכל העוזרים.

*. אם תהיה לי את התקלה אני אדווח פה שהכרטיס אכן היה פגום, רק כדי לסגור מעגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים