עבור לתוכן

מחשב לסטודנט- חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב שולחני פשוט, אמין, שישרוד להרבה שנים וזול.

אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה, אופיס, תמונות וכדומה.

מצאתי באייבורי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת לגביו- מה רצוי לשדרג ואם ניתן לחסוך איפשהו...

ספק כח-] IN-WIN Power Man 450W דגם IP-S 450BQ3-3 Active PFC

מעבד- [Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz

לוח אם- []ASUS P8H61M LX B3

דיסק קשיח- []Hitachi 500GB SATA2 []7200RPM 16MB

זכרון פנימי- 4GB DDR3 1333MHZ

כונן אופטי- []צורב LG SATA DVD [/]מהירות צריבה מקסימלית X22

אין צורך במקלדת/עכבר/מסך...

סך הכל 1600 ש"ח.

תודה רבה!!

פורסם

הבעייה ב99% מהמפרטים הללו היא המארז והספק. כדי להציע את המחיר הזול ביותר שאפשר, בד"כ דוחפים לשם את המיץ של הזבל בשני התחומים הללו. אמנם אתה מתכוון לקנות את המחשב מוכן אז אין מבחינתך חשיבות לנוחות ההרכבה, אבל מארז גרוע עדיין עלול לגרור בעיות של רעש\התחממות יתר\קשיים בשדרוגים עתידיים, ואילו ספק גרוע יכול, בנוסף לכל הצרות שכבר הזכרתי בהקשר של המארז, לגרום לנזקים לכלל המערכת אם הוא יחליט להשרף פתאום ולקחת את כל השאר איתו.

פורסם
  • מחבר

הספק שרשמתי הוא לאחר שדרוג שלי- זה לא הספק שהם נותנים בחבילה (שברור לי שהוא זבל)

השאלה היא האם הספק ששידרגתי אליו עדיין זבל או שזה מספיק טוב.

מה לגבי שאר הפריטים?

פורסם

לשימושים הללו יש לך אפשרות ללכת על מעבד זול יותר- הפנטיום g620. זה יחסוך לך כ - 200 שקל שתוכל להשקיע במארז ובספק..

ציטוט מביקורת של אתר http://www.legitreviews.com/article/1665/1/:

While the Intel Pentium G620 won't be breaking any performance records or smashing and overclocking world records, it was able to complete all the benchmarks we threw at it and that is all that you can ask of a budget minded processor. This is one of those processors, where it can do pretty much everything an average consumer would want, but they'll just have to wait longer for some CPU intensive tasks to complete. If you plan on doing a ton of movie ripping and conversions then this is not the ideal processor for you. This processor is good for someone that surfs the web, watches Blu-ray or DVD content, manages photo albums, does moderate image editing, office tasks and very light 3D gaming. For normal day-to-day tasks this processor is really all you need. Those looking for a little more power from this processor can overclock it to get a slight performance boost. The fact that we were able to overclock it and get 150MHz more clock speed of it was a success in our books.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים