עבור לתוכן

המלצות לטלוויזיה לסלון

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך

והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך

ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית

תודה מראש!

פורסם

אם הסלון לא מואר מדי אז זו תהיה פתרון לא רע:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976

(כמובן בשביל תמיכה בעברית יש לקנות מייבוא רשמי של סמליין)

פורסם

...

ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית

....

בהתייחס לנקודה זו - ניסיתי את הפתרון הזה - לא משהו - הדבר הכי טוב מנסיוני - לחבר את הטלויזיה עם כבל HDMI (גם אם ארוך - במקרה שלי 10 מטר דרך הקיר) - ולשלוט על המחשב עם עכבר אלחוטי...

פורסם
  • מחבר

תודה אבל נראה לי אני אלך על LCD בגלל שבאמת הסלון די מואר ואני יתחרפן עם האפקט של המראה שהפלזמה עושה

אם מישהו יכול לתת לי עצה על איזה LCD

ולזה שמעליי לחבר את הקקבל HDMI זה קצת סיפור אין טלוויזיית LCD שהיא עונה לקריטריונים שרשמתי?

פורסם

(כמובן בשביל תמיכה בעברית יש לקנות מייבוא רשמי של סמליין)

זה באמת כך? בLG זה עובדתית לא נכון (למרות מה שמשווקים של ח.י. אוהבים לטעון, התמיכה בעברית מובנית גם בטלוויזיות שמגיעות מיבואנים אחרים).

בהתייחס לנקודה זו - ניסיתי את הפתרון הזה - לא משהו

דווקא יכול להיות פתרון נוח מאוד. אמנם השליטה לא גמישה כמו במחשב, אבל בטלוויזיות החדשות זה עובד ב95% מהתוכן, ומסיר לחלוטין כל תלות בין הטלוויזיה למחשב, מה שנוח בפני עצמו.

פורסם

זה באמת כך? בLG זה עובדתית לא נכון (למרות מה שמשווקים של ח.י. אוהבים לטעון, התמיכה בעברית מובנית גם בטלוויזיות שמגיעות מיבואנים אחרים).

תלוי ביבואן ותלוי בארץ הייבוא. יש יבואנים שנותנים עברית ויש שלא. יש דגמים שבאים ממדינות מסויימות בכלל בלי האופציה לניגון סרטים דרך USB למרות שממדינות אחרות האופציות מאופשרות (ויש טרדים שלמים על העניין בפורומים בחו"ל לגבי כניסה לתפריט השירות שזה בלגן ב LG ואפשור סרטים ב USB שלא לדבר על עברית).

פורסם

הבנתי. משמע - אם אתה קונה מהיבואן הראשי, אתה בטוח במה שאתה מקבל, ואם אתה קונה מהאחרים - צריך לבדוק כל מקרה לגופו.

פורסם
  • מחבר

בהתייחס לנקודה זו - ניסיתי את הפתרון הזה - לא משהו - הדבר הכי טוב מנסיוני - לחבר את הטלויזיה עם כבל HDMI (גם אם ארוך - במקרה שלי 10 מטר דרך הקיר) - ולשלוט על המחשב עם עכבר אלחוטי...

הLCD שאני יקנה צריכה להיות 42 אינץ' בערך Full HD ואם הבנתי אותך נכון הכניסת HDMI צריכה להיות מחוברת למחשב ואז פשוט הLCD הופך למסך מחשב שלי ואין בעיה להריץ סרטים עם כתוביות בHD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים