עבור לתוכן

אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל-HD6970?

Featured Replies

פורסם

את שניהם טכנית אפשר לפתוח.

אני נתקלתי ברשת ביותר TFIII שלא נפתחו מאשר כרטיסי reference ככה שאני הייתי הולך עם הGB

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון...אבל שאלה דומה: אפשר לפתוח HD6850 ל- HD6870? של חברת ספיר.

פורסם

אי אפשר.

פורסם
  • מחבר

אני לא שואל על אלו שלא נפתח להם, רציתי לדעת אם אפשר בעיקרון לפתוח אותו, אלה שלא נפתח להם זה יכול להיות מחוסר נסיון

פורסם

אני לא שואל על אלו שלא נפתח להם, רציתי לדעת אם אפשר בעיקרון לפתוח אותו, אלה שלא נפתח להם זה יכול להיות מחוסר נסיון

אני רכשתי את ה-Gigabyte האמור וכפי שהוסבר לך, הוא נפתח ללא קושי (גירסאת reference).

באשר ל"חוסר ניסיון" אני נוטה לא להסכים איתך (נשמע יותר כמו שכנוע עצמי), הפרוצדורה פשוטה ביותר: יש כלי מותאם לביצוע הפעולה - קליק ראשון מגבה את ה-BIOS הקיים כקובץ bin, קליק שני מבצע את שדרוג ה-BIOS. מפעילים את המחשב מחדש וגמרנו.

יתרה מכך, לא הצליח? יש את כלי ה-ATI WinFlash שמאפשר ביצוע Flash על-פי BIOS מותאם שאתה בוחר (קיים מאגר לא קטן עבור שלל חברות) - הסבירות שכל האנשים שלא הצליחו לבצע בהצלחה את צריבת ה-BIOS בגלל "חוסר ניסיון" היא לא מהגבוהות, לדעתי.

פורסם

אז ככה : 90% בערך מכרטיסי הרפרנס נפתחים - 10% נפתחים עם תקלות שמצריכות סגירה ל6950

אתה צריך להבין זה גם תלוי קצת במזל (כמו פתיחת ליבות במעבדי AMD)

משהו כמו ה80% מכרטיסי הTW III נפתחים בצורה תקינה בעוד השאר לא תקינים אחרי הפתיחה.

אין קשר לניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים