עבור לתוכן

תאימות על לוח אם.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע לוח אם מסוג m3n-hd mdmi עם תושבת AM2+ , לפני כמה שבועות אני קניתי את הכרטיס HD 6870 ועם המזל הרע שלי

התברר לי שמסיבות שאני לא מבין הדגם הספציפי שקניתי לא פועל על הלוח אם שלי. אני עכשיו מוכר אותו וחושב על לקנות את HD 5870 או לחסוך קצת ולקנות HD 6950\GTX 560 TI. אבל לא על זה השאלה, השאלה שלי היא אם יש סיכוי שגם אחד מהכרטיסים האלה לא יפעלו לי הלוח או שזה היה בעיה חד פעמית וזה לא יחזור שוב.

מדובר בלוח אם עם חיבור PCI-E 2.0 ככה שלא אמור להיות שום בעיה איתו

פורסם

אני רק שאלה: למה החלטת שמדובר בבעיית תאימות? אולי הכרטיס הספציפי היה פגום, אולי החריץ בלוח האם פגום?

פורסם
  • מחבר

שלוש סיבות:

1. גיליתי שאני לא היחיד שהיתה לו תבעיה הזאת , חיפשתי בגוגל gigabyte hd 6870+m3n hd hdmi וגיליתי שיש עוד כמה אנשים שיש להם אותו דבר(המחשב נדלק ,לא עושה פוסט והמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב על 100%).

2. הכרטיס עבד בצורה חלקה לגמרי על המחשב הישן יותר שלי, אפילו כדאי להיות בטוח שהכרטיס עובד ניסיתי עליו כמה STRESS TESTS כמו 3DMARK06 וMSI KOMBUSTOR והוא עבר אותם בלי בעיה בכלל.

3. החריץ של הלוח אם מפעיל לי את הX1950XTX שלי בלי בעיות , וכדאי להיות בטוח ניסיתי גם על החריץ השני של הלוח אם והX1950XTX עבד והHD 6870 לא.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את שמות הדגמים שביניהם אין תאימות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים