עבור לתוכן

מכונות גילוח

Featured Replies

פורסם

היי,

אז אני מתגייס עוד כמעט חודשיים ורציתי לבקש המלצות מהגברים פה למכונת גילוח.

נראה לי מאוד לא נוח להשתמש בסכין גילוח בצבא.

הרצתי חיפוש בפורום אבל לא ראיתי יותר מידי מכונות.

השאלה אם זה אפשרי בכלל למצוא מכונת גילוח שעושה גילוח קרוב וטוב?

פורסם

התחדשתי ב Braun סדרה 7 דגם 720S (הדגם ללא מתקן הרחיצה).

זו מכונת הגילוח הראשונה שלי, והגילוח ברוב המקומות קרוב כמו גילוח עם סכין. המקום הכי בעייתי הוא הצאוור שם צריך להתאמץ.אבל (!!) גילוח עם מכונה הוא משמעותית ארוך יותר מאשר עם סכין. ככה שבצבא דווקא סכין יהיה לך הרבה יותר מהיר ונוח.

פורסם

לא יודע על מה הבחור שמעליי מדבר.

מכונה יותר מהר,משמעותית. אני ממליץ על פיליפס HQ8240 - אצלי כבר שנתיים ועושה עבודה נהדרת,גילוח צמוד והסוללה מחזיקה שבועות.

תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

Bitchslap, קראתי ביקורות בzap. נראה שהתלונה העיקרית היא שהמכשיר לא טוב לגילוח הצוואר.

איך לך הוא עובד בצוואר?

m1ke, קצת יקר מידי בשבילי.

פורסם

Hardstyler, אתה מתגייס ליחידה קרבית? אם כן, בנוסף לסכין גילוח אני ממליץ שתהיה לך מכונת גילוח נטענת. (לשבועות שטח זה מאוד יכול לעזור ולהקל.)כל כמה ימים אתה בד"כ מתגלח, הצמיחה שלך מהירה?

אני יודע שאצלי, מכונת גילוח לא סיפקה תוצאות טובות.

פורסם

יש מכונות ששלושת הסכינים צמודות אחת לשנייה ויש את המכונות היקרות יותר שכל סכין הולך לכיוון נפרד ,וזה מקנה לך גילוח הרבה נח בעיקר באיזור הבעייתי שהוא איזור הצוואר .

מן הסתם תחבר בסוג השני ,זה גם עדיף מסכין לפי דעתי בתור חייל ,ואם כבר אתה קונה מכונה אז תקנה משהו איכותי יותר ככה שגם יהיה לך יותר נח וגם יישמר לך לאורך זמן ,לצערי על דגמים ספציפיים אני לא יכול להמליץ אבל פיליפס ובראון - הימור בטוח .

פורסם

את האמת היא עושה אצלי עבודה מאוד טובה בצוואר,אבל,אני לא בחור בעל זקן דחוס או פורה במיוחד ככה שאינדיקציה טובה לטיב המכונה בחלקי הצוואר לא תבוא ממני :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים