עבור לתוכן

בעיה רצינית-מסך כחול של דולרים בהתקנה‬

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td]שבת שלום לכולם. במהלך התקנה של מערכת הפעלה חדשה נתקלתי בדבר המוזר שנראה כמו שורות שורות של סימני דולר ע"ג מסך כחול. יש תמונה מצורפת.

המחשב מבוסס מעבד AMD Athlon 64 3200 ע"ג לוח אם של ALBATRON דגם KM51PV. ראו תמונה מצורפת של תכונות הלוח. כמובן שלא המשכתי בהתקנה, למרות שהמחשב כן המשיך לבצע את העתקת הקבצים. בהתחלה (למרות שמראש זה לא היה לי הגיוני) עשיתי LOW FORMAT לדיסק הקשיח. בהמשך שמתי לב שתופעת ה"דולרים" הופיע כבר בהתחלת ה-BOOT כלומר במסך השחור שמופיע ב-STRAT

כשפתחתי את המכסה שמתי לב לכמה קבלים שלכאורה נראה שהכובע שלהם קצת נפוח. צירפתי תמונה עם סימון חצים אדומים שמראים איזה מהם התנפחו. כמו כן ה-NORTH BRIDGE זה עם ה-COOLER עליו (מסומן עם חץ סגול) מאוד מאוד חם ממש רותח אפשר להגיד.

בקיצור זה נראה כמו לוח אם דפוק, או מעבד. מה אתם אומרים?

תודה מראש על כל עזרה ותגובה

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה הכרטיס מסך נדפק, אם יש לך חלופי תנסה איתו. (אם אתה משתמש בכרטיס מסך אחר ולא זה שעל הלוח)

ורבאק, תנקה את המחשב שלך מאבק...

פורסם
  • מחבר

אז זהו. שאני כרגע משתמש אם זה שהוא -ONBOARD. דרך אגב זה לא מחשב שלי אני מתקן למישהו על כן האבק :)

אתה חושב שכדאי לבדוק עם כרטיס מסך אחר? לפני שפוסלים את לוח האם?

פורסם

לוח אם עם קבלים נפוחים הוא תקול/פסול - זרוק לפח .

פורסם
  • מחבר

השאלה, האם באמת לפי התמונה, זה קבל נפוח. כי בעצם זו הייתה השערה שלי מכיוון שראיתי שהם קצת יותר נפוחים מהשאר, זה לא שהם התנפחו כאילו הם לפני פיצוץ.

פורסם

אתה יכול להשוות עם הקבלים האחרים ליד - נפוח = "גיבנת" בראש הקבל .

בתמונה שלך אכן קבלים נפוחים. ראש הקבל חייב להיות שטוח לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

טוב. בינתיים התקנתי כרטיס מסך PCI-EX במקום ה-ONBOARD. לכאורה בעית הדולרים נפתרה (לצערי לא בחשבון הבנק :) )

מתחיל בהתקנה, נראה מה יהיה

המון תודה לכולכם בינתיים

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, משהו שמע או יודע האם קיים מתאם ללוח אם שמעביר מסלוט PCI-EX לסלוט AGP.

פורסם
השאלה, האם באמת לפי התמונה, זה קבל נפוח

1. כן, קבלים האלה נפוחים

2. לפני שאתה פוסל לוח אם תנסה לבדוק זיכרונות על ידי MEMTEST (בחתימה שלי יש קישור)

קיריל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים