עבור לתוכן

קניית זכרון חדש והתאמתו ללוח אם gigabyte p43-ds3l

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי שהבנתי שאני חייב להחליף את הזכרון הקיים שלי, שעושה לי מסך כחול עם הבעיה watchdog.sys.

הלוח אם הקיים שלי הוא gigabyte p43-ds3l.

והבנתי שאני לא יכול לשים בתוכו כל זכרון, כי הוא תומך רק בddr2 או משהו כזה. (לא בטוח בזה).

אז רציתי את עזרתכם בבחירה של זכרון שיתאים ללוח אם שלי, וייתן ביצועים טובים.

אני רוצה שהזכרון יהיה 4gb.

מערכת הפעלה: windows xp sp3. (אם זה משנה)

התקציב שלי הוא בערך 400+-. (אני מקווה שזה מספיק).

פורסם

זה הלוח אם(כמו שזה ניראה אתה לא מבין בחומרה), באופן כללי לא מומלץ להשקיע ב-DDR2 כי DDR3 יותר טוב ועולה פחות. כדי שתחשוב על שדרוג פלטפורמה או החלפת מעבד, לוח אם וזיכרונות.

אם בכל זאת אתה רוצה זיכרון אז הנה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4819 תיקנה שניים כאלה(2GB+2GB=4GB).

פורסם
  • מחבר

וואי וואי טעות שלי חחחח, במקום לוח אם כתבתי מעבד!

המעבד שלי הוא INTEL Q9400 אז אני לא חושב שצריך להחליף אותו.

אבל להחליף לוח אם זה לא קצת מסובך? והופך את העסק ליקר יותר משמעותית?

פורסם

שלום piston וברוך הבא לפורום.

1.ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לך לפחות את דגם לוח האם.

2. למה אתה חושב שיש בעיה בזכרון? האם ניסית לנתח את המסכים הכחולים?

פורסם
  • מחבר

כן, כתבתי בגוגל את מספר השגיאה, ואת מה שכתוב במסך הכחול.

והגעתי לאיזה דף של מייקרוסופט, שאומר שהראם פגוע..

http://support.microsoft.com/kb/315335

זה הדף.

פורסם

אני חושב שאתה קופץ למסקנה קצת חפוזה מדי. אם אם בסוף יתברר שזה אכן המקרה, צריך לעבוד באופן מסודר ושיטתי. לנתח את קובצי ה-minidump בכל פעם שמתקבל מסך כחול, וכך לנסות לאתר את הסיבה לבעיה. אני מבין שאת המסכים הכחולים אתה מקבל מתוך מערכת ההפעלה ולא במהלך התקנתה. האם זה נכון?

כמו כן, עוד לפני הייתי בודק ב-BIOS שהזכרונות מוגדרים בהתאם לנתוני היצרן ושלא זאת הסיבה לבעיה.

ייתכן שצריך לעדכן את מערכת ההפעלה או מנהל התקן כלשהו, בקיצור, יש כמה וכמה גורמים אפשריים וגורמים שמומלץ לבצע כדי לרדת לשורש העניין.

אני מציע לך להתחיל מבדיקות לפני שאתה הולך לקנות חומרה חדשה, כדי לכל הפחות לפסול או לאשר שזהו הגורם לבעיה.

אם אתה צריך עזרה בכל נושא ניתוח המסכים הכחולים, פתח בבקשה דיון מסודר בפורום תמיכה טכנית, קרא את המידע שיש בסטיקי של הפורום הזה ותוכל לקבל עזרה ממוקדת.

פורסם

יש לי בבית מחשב עם הלוח אם הזה. תקנה DDR2 800 (או so called PC6400), אל תחשוב בכלל על 1066 כי זה לא יעבוד.

הבעיה עם זכרונות DDR2- לא משתלם לקנות חדשים, אתה תשלם על 4GB פי 2 ממה שהיית משלם על 8GB DDR3. במקומך הייתי מחפש משומש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים