עבור לתוכן

מחשב התחיל לעשות יותר רעש לאחרונה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב:

intel i5 750

Gigabyte GA-P55-UD3R

ATI 4850HD

4GB זיכרון

ספק כוח של אנרמקס 500W

המארז הוא antec p182

הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד שאני רוצה להשאיר להשאיר את המחשב פתוח בלילה והוא בחדר שאני יושן בו. יש לכם אולי רעיון מה יכול להיות הגורם של הרעש? כמה שאלות:

1)הרעש יכול אולי להגיע מהדיסקים הקשיחים?

2)אם מחליפים את הקירור למעבד או את המאוררים של המארז יש אפשרות אולי להגיע למצב שהמחשב יהיה "חרישי" בלי לפגוע יותר מידי ביכולת הקירור שלו? (כמובן במידה ובמדובר בקירור אוויר)

3)יש לכם המלצה למאוררים יותר שקטים למארז ולקירור למעבד שאולי יהיה יותר שקט?

תודה רבה.

פורסם

רעש במחשב זה דבר מאוד כללי, אתה חייב לזהות את מקור הרעש בדיוק בשביל להסיר אותו..

אין מצב הגיוני שיש לך רעש ואתה לא יכול לזהות את המקור אם אתה מתקרב למחשב מאוד, במקומך הייתי מנתק מאוורר מאוורר עד

שאני מזהה שהרעש נפסק , לאחר מכן הייתי מנתק כונן קשיח ואחריו את הכרטיס מסך.. כמובן אם אתה לא מצליח עד אז...

אם הרעש מתחזק כאשר אתה מתחיל לשחק אז יש מצב גדול שזה או מכרטיס המסך או המעבד... אפשר להחליף מאוורר למעבד בלי בעיה,

אפשר לנסות לנקות עם לחץ אוויר...

פורסם

כמו שציינו כבר זה קצת בעיה לנחש מאיפה הרעש..

פתח את המארז..תבצע בדיקות מאמץ למעבד ולכרטיס מסך (על מנת לעלות את הRPM של המאווררים שלהם) ואז תבדוק מאיפה מקור הרעש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה לבדוק את זה, תודה לשניכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים