פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים פשטו את הרגל כבר לפני כמה חודשים...תעשה פה חיפוש בפורום אתה תמצא דיונים ארוכים על הנושא.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר עשיתי חיפוש לפני יומיים, למילה "SkyPC" (באנגלית),וזה מצא דיונים ישנים, שבכלל לא מדברים על סגירה.אולי כדאי לנסות לחפש בעברית
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר תוספת: גם כשאני מחפש בעברית, זה לא מוצא לי שומדבר לגבי סגירה אלא רק כל מיני דיונים לגבי מפרטי מחשב, וכו' מה אני עושה לא טוב?
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים לדעתי אתה לא עושה שום דבר לא טוב, מנוע החיפוש פה פשוט דפוק.מסתבר שעדיף לך לעשות חיפוש בגוגל גם אם אתה רוצה למצוא דברים פה באתר...הנה הקישור:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498878.0
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים כן גם אני שמתי לב מזמן שדרך גוגל בעזרת הכתובת של האתר ומילות חיפוש אפשר לקבל תוצאות יותר טובות.דברים מסוימים למרות שקיימים מנוע החיפוש של האתר לא מציג בכלל.זה כאילו הם לא נגישים לאינדקס החיפוש משום מה.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר טוב סיימתי עיכשיו לקרוא את כל 14 העמודים בלינק שנתת.עצובחבל,אהבתי את החנות
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים אכן עצוב מאוד , כנראה שעם איכות ושירות לקוחות טוב יחסית לא הולכים למכולת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.