פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים כשאני מכניס את XP ובביוס משנה שה FIRST BOOT יהיה הCDROM אז אני מכניס תדיסק של אקספי...הוא מעלה לי את הדוס אבל כשאני רוצהלפרמט את C הוא אומר לי BAD COMMAND... מה הבעיה?
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אתה נמצא בתוך הדיסק כלומר בכוננן של הסידורם?אם לא כנס אליו ואז תכתוב :format c
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר זה לא משנה איפה אני נמצא ...אני יכול להיות גם ב :Eולכתוב format c וזה צריך לפרמט לא ?כלומר לא חייב ב C כיד לפרמט את C .. לא?
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים לפי מיטב זכרוני זה מפרמט לך רק מהכונן של הדיסק/דיסקט איזה כונן שאתה רוצה, לדוגמא::a:/format cבמקרה שלך פשוט כנס לתוך הכונן של הסידי ואז משם תכתוב את פקודת הפורמט,אם זה לא יעבוד נסה להיכנס לתיקית ה-I386 שבדיסק ומשם תנסה לכתוב את פקודת הפרמוט
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר אבל לפי מה שהבנתי זה לא משנה איפה אני נמצא (באיזה תקייה) כדי שהפורמט יעשה העיקר שאני רושם C נקודותיים (אני לא יכול לנסות ולחזור כי המקרה לא אצלי ואני רוצה להקדים תרופה למכה)לכן אני צריך לדעת בטוח ... :-\
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים כשעושים פורמט מדיסקט איתחול אז חיב שהפקודה תעשה מהכונן של הדיסקט, מהסידי של XP עוד לא נסיתי לעשות פורמט דרך דוס אבל אני חושב שזה עובד על אותו העיקרון אבל תנן זמן אנשים עוד יגיבו...
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים פקודת Format נירשמת כךFormat X:כמובן שהX מייצג את אות הכונן.לא משנה איפה תירשום Format כי הPath כבר מכוון שאתה עולה!יש טעות שאתה עושה אבל אפשר לעקוף אותה בקלותהעלתי 2 קבצים תוריד אותםאחד זה הFormat.com והשני הוא SmartDrvשים את השתי הקבצים בכונן C.תעלה לדוס ותיכנס לכונן C.ואז תרשום את פקודת הפורמט ותראה שזה יעבוד.דבר שני הוא הSmartDrv. אם תתחיל התקנת Xp ללא הקובץ ההתקנה יכול לקחת שעתיים+- וזה רק למסך הכחול.אתה תיראה אפילו בהתקנה של XP שהוא מייעץ לך להפעיל אותו.פשוט תרשום SmartDrv איפה שהקובץ נימצא וזהו.בהצלחה
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים תעשה מההתקנה עצמה של XP, לא מה"מעטפת סטייל דוס".תלך להתקנה (זאתי עם המסך הכחול) ושם תבחר למחוק את הפרטישן (C: למשל) ואז לבחור לפרמט אותו לפי מערכת הקבצים הרצויה (NTFS/FAT32).
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר Miyotaתודה על ההסבר והקבצים ... כבר צורב לו Ewingum אתה מדבר על הWINNT שזה המסך הכחול ?? שמה יש אופציתת פירמוט?
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים כן ברגע שאתה מתחיל את התקנה של WINNT אז הוא נותן לך אפשרות לעשות מה שאתה רוצה אם ההרד דיסק (ליצור כוננים,למחוק כוננים וכו...)
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר סבבה ... קילתי פתרונות - אפילו שאני לא יודע מה הבעיה עצמה.. חפיף . תודה לכווווולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.