פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים בוקר טוב וחג שמח, רכשתי לאחרונה מחשב חדש בעל המפרט הבא: Intel Sandy-Bridge i5 2500K 3.3GHz (stock fan+heatsink) ASRock Z68 Pro3 Kingston HyperX Blue 4x4GB 1600MHz DDR3 Gigabyte Radeon HD 6950 (modded to 6970) Samsung F3 1TB Western Digital Caviar 2TB ThermalTake Element S (with 3 120mm fans) Antec HCG 520W 80Plus Bronze מצ"ב תמונת מצב של הטמפ' והמתחים של רכיבי המערכת נכון לעתה: רציתי לשמוע לדעתכם האם עם המערכת הנוכחית אוכל לבצע Over-Clock למעבד לאזור ה-3.7GHz בלי יותר מידי קשיים? האם במצב זה מאוורר הסטוק יתחיל להרעיש כמו זוג חתולים מיוחמים בלילה שאתה רק מת שילכו למקום אחר/יחלוף להם? מדובר ב-Over-Clock הראשון שלי עבור מעבד (ביצעתי גם בעבר בתקופת ה-AMD Athlon +3000, אבל הוא לא היה מבוקר או רציני) כך שאני די נסמך על מדריכים ברשת (כולל כאלה בפורום). אני יודע שזה פחות מומלץ, ואני יודע שאינכם נביאים, אולם אני פונה לפורום לשמוע מבעלי ניסיון ולמודי הצלחות/כישלונות במקרים דומים לשלי. תודה מראש וסוף-שבוע נעים לכולם! =--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- עריכה: במידה וארכוש ואתקין את קירור ה-Scythe Mugen II Rev.B, האם ההבדל יהיה גדול ויאפשר לדחוף את ה-OC בסדר גודל של 300Mhz ומעלה? (שוב, אני מדבר בתור תרחיש ולא כהתחייבות).
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים הMUGEN 2 יאשר OC נרחב..אתה מוזמן להריץ עליו חיפוש בפורום..לגבי המצב כרגע..אתה מוזמן לבצע בדיקת מאמץ עם הקירור סטוק ולראות את הטמפ'..ההימור שלי הוא שלא תגיע רחוק..
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים דבר ראשון, מה המעלות במאמץ מלא? ליפני שתקנה קירור חדש, תיראה עד כמה אתה יכול למשוך עם הסטוק.. אני מניח שהמעלות לא יהיו גבוהות במיוחד ותוכל למשוך ל4+ בפלטפורמה הזאת זה ממש קל ובסביבות 4GHZ תצטרך להתחיל לעלות מתחים(כל מעבד שונה כמובן) המעבד לא מגיע עם TURBO BOOST ל 3.7\8?
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים 100MHZ לא יעשו הבדל כזה גדול,המעבד מעולה לOCאתה יכול ללמוד לעשות איתו OC בקלות..אני מניח שתגיע למעל 4GHZחבר שלי שלא מבין בOC ולא עשה OC בחיים הגיעה ל 4.3 ועצר בגלל המעלות והקירור סטוק שהיה לו.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים ההסתברות שתגיע לאיזור ה-4 בלי לשחק עם מתחים ולראות עליה רצינית בטמפרטורה היא גבוהה.מעבר לזה, הייתי ממליץ לקנות גוף קירור אפקטיבי יותר ולו רק כדי לשמור על האוזניים שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.