עבור לתוכן

רסיבר חדש תקציב עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי את הרמקולים האלה

http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=49757

יחד עם הרמקולים הנוספים

איזה רסיבר ממליצים עד 2000 ש"ח , לא מחפש משהו בשמייים, הרמקולים האלה אצלי כבר שנה ואני חושב שהגיע הזמן שאנצל אותם :)

פורסם

לא ברור מה אתה מחפש בדיוק.

אתה רוצה לשמוע מוסיקה או שאתה מחפש רסיבר לקולנוע ביתי?

הסט הוא 2 חלקים או סט ק"ב?

אגב, המחיר שכתוב באתר הוא המחיר ששילמת עליהם? כי במילים מועטות הם שווים עשירית מהמחיר שרשום שם.

פורסם
  • מחבר

לא ברור מה אתה מחפש בדיוק.

אתה רוצה לשמוע מוסיקה או שאתה מחפש רסיבר לקולנוע ביתי?

הסט הוא 2 חלקים או סט ק"ב?

אגב, המחיר שכתוב באתר הוא המחיר ששילמת עליהם? כי במילים מועטות הם שווים עשירית מהמחיר שרשום שם.

לא שילמתי עליהם כלום :)

נתתי לינק שתראו איזה רמקולים יש לי , והסט הוא 5 רמקולים , 2 רמקולים גדולים(מה שכבר הבאתי) ,2 רמקולים MS230S והרמקול MS230 הסנטר

אני קיבלתי רק את הרמקולים האלה ,בלי רסיבר , המטרה היא לחבר את הרמקולים לרסיבר שיהיה מחובר לטלוויזיה ולמחשב , איזה רסיבר אתם ממליצים כדי לבצע את זה (ואולי גם איזה כבלים כי חסרים לי כבלים לרמקולים:))?

אגב מדובר על רמקולים שיצרו אותם בארה"ב ולא בסין , זה אומר שהרמקולים אמורים להיות באיכות טובה .

פורסם

לא, זה לא אומר דבר על האיכות שלהם (ואני ממש, ממש מסופק שהם יוצרו בארה"ב. אם לא רשום מפורשות made in the usa אלא משהו דומה אבל מתחמק, הם לא יוצרו שם. וגם אז, נתקלתי במקרים של שקרים במצח נחושה).

הרמקולים האלו לא שווים הוצאה של רסיבר חדש, אלא אם אתה זקוק לפונקציונליות מסוימת שבו. אני מציע לך לשאול בתוך המשפחה אם למישהו יש איזה רסיבר רב ערוצי מהעשור האחרון שהוא לא צריך, או לתפוס אחד משומש מלוחות המכירה בכמה שפחות כסף תוך שמירה על התכונות שאתה מעוניין בהן.

פורסם
  • מחבר

לא, זה לא אומר דבר על האיכות שלהם (ואני ממש, ממש מסופק שהם יוצרו בארה"ב. אם לא רשום מפורשות made in the usa אלא משהו דומה אבל מתחמק, הם לא יוצרו שם. וגם אז, נתקלתי במקרים של שקרים במצח נחושה).

הרמקולים האלו לא שווים הוצאה של רסיבר חדש, אלא אם אתה זקוק לפונקציונליות מסוימת שבו. אני מציע לך לשאול בתוך המשפחה אם למישהו יש איזה רסיבר רב ערוצי מהעשור האחרון שהוא לא צריך, או לתפוס אחד משומש מלוחות המכירה בכמה שפחות כסף תוך שמירה על התכונות שאתה מעוניין בהן.

רשום MADE IN USA :)

בכל מקרה כל רסיבר שאקנה הרמקולים האלה מתחברים אליו ?

פורסם

כמו שאמרתי, זו לא ערובה לאיכות ואף ייתכן שמדובר בשקר (חברות מפוקפקות עשויות לנהוג כך). שאלתך עקרונית ולכן התשובה גם היא עקרונית: כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים