עבור לתוכן

מי יקבל את העידכון 4.0 לאנרואיד ?

Featured Replies

פורסם

זה בהחלט עדיין לא הדבר האמיתי

אבל זה יותר טוב מכלום

• תגובות 118
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי, אני אתקן את עצמי... מבוסס SDK או DUMP... זה עדיין לא מבוסס קוד מקור רשמי של גוגל, זה הכל

שמע, יצא לי להתקין את הרום מבוסס SDK הזה על הנקסוס S שלי, ואני חייב לציין שהוא יותר מהיר מכל רום מקוסטם מבוסס 2.3.X - ולפי הבנתי האצת החומרה בכלל לא פעילה, ומספר הבאגים שנתקלתי בהם (מעבר לידועים) הייתה אפסית אם בכלל היו...

אני לא יכול לחכות יותר, הבנתי שב-30 בנובמבר הקוד משתחרר, אני מאמין שתוך שבוע-שבועיים מאותו יום נתחיל לראות את הרומים המקוסטמים זורמים...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סאמסונג הודיע כי SGS לא יקבל ICS... אפילו לאפל יש זמני תמיכה ארוכים יותר כשזה נוגע לעזיבת מכשירים חדשים.

פורסם

^^

ז'כיף! :jump:

פורסם

הI9000 יקבל ICS, לא רשמי... אישית זה עדיף

לגבי האיפון... IOS 5 רצה אולי על כולם, אבל על כל מכשיר חוץ מה4S היא מסורסת בחלקים שונים...

פורסם

אין עדכון רשמי = אין עדכון דרייברים רשמי = אין תמיכה מושלמת. למה מסרבים להכיר בעובדה הזו?

פורסם

אין עדכון רשמי = אין עדכון דרייברים רשמי = אין תמיכה מושלמת. למה מסרבים להכיר בעובדה הזו?

דווקא במקרה של הגלאקסי S אתה לא מדייק כיוון שהחומרה שלו זהה כמעט לחלוטין (אם לא לחלוטין) לזו של הנקסוס S, והדרייברים, עד כמה שאני יודע, די תואמים.

פורסם

טוב, עברתי על הדיון הזה (על כל 12 העמודים שבו) ועדיין לא מצאתי את תשובות לחלק מהשאלות שלי כמו:

1.האם יש צפי ליציאה של הICS בכלל ולSGS2 בפרט?

2.האם תהיה תמיכה רשמית ביישור לימין ועברית מובנית או ששוב נצטרך לחכות לגיור כזה או אחר?

אני אשמח לתשובות גם אם זה טיפונת סוטה ממטרת הדיון...

פורסם

1. ICS יצא ממזמן, עבור הS2 יצא בקרוב (רשמית-ברבעון הראשון, כבר יש בטא שדלפה)

2. יש רשמי

פורסם

כשהוא יצא לSGS2, הוא יצא גם בגרסאות של המפעילות הסלולריות?

ואם מישהו רוצה להתקין גרסא נקייה, בלי קשר למפעילה סלולרית, איך עושים את זה בכלל?

פורסם

1. ICS יצא ממזמן, עבור הS2 יצא בקרוב (רשמית-ברבעון הראשון, כבר יש בטא שדלפה)

2. יש רשמי

תודה שוקו, יש לזה אישור רשמי או מקור שבו אפשר לקרוא על זה? אני רק רוצה ללודא שאכן תהיה תמיכה מובנית בעברית ביישור לימין.

אני כרגע עם 2.3.4 שהותקן לי בוי מובייל ורציתי לעדכן ואני מעדיף לחכות כבר לICS אם באמת יהיה עברית מובנית.

פורסם

חפש בגוגל\בפורום\בIANDROID כתבו על זה הרבה אנשים אין לי כוח לחפש. הרבה אנשים מריצים כבר ICS ויש להם תמיכה וממשק בלי בעיות.

ואתה יכול לעדכן, ואז לעדכן שוב.

יש גם עכשיו מספיק רומים עם עברית מלאה עם 2.3.6 והממשק של סמסונג, ויש כבר גם ICS בלי הממשק של סמסונג- CM9 לדוג'

פורסם

סאמסונג הודיע כי SGS לא יקבל ICS... אפילו לאפל יש זמני תמיכה ארוכים יותר כשזה נוגע לעזיבת מכשירים חדשים.

וכעת מדווחים (כפי ששיערו בכתבה באתר) שסאמסונג "בוחנים מחדש" את האפשרות לעדכן את ה-SGS המקורי והטאב הראשון שלהם.

מעניין אם הלחץ יעבוד...

http://www.theverge.com/2011/12/27/2663320/samsung-galaxy-s-and-galaxy-tab-ics-upgrade-review

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים