עבור לתוכן

מי יקבל את העידכון 4.0 לאנרואיד ?

Featured Replies

פורסם

הדיון הזה ממש מצחיק.

אם אני קונה היום לפטופ עם Windows 7, ונניח בתיאוריה שלא היה אפשר לשדרג ללפטופים את מערכת ההפעלה. אז עוד שנה (או כמה זמן שלא יקח עד היציאה של Win8) אני אוכל לקחת את המחשב הזה ולזרוק אותו לפח? מה, הוא פתאום הפסיק לעבוד? הוא פתאום לא עושה את כל הדברים שהוא עשה יום לפני היציאה של Win8 ?

אנשים צריכים להבין שהם קונים מוצר.

המוצר הזה הוא שילוב של חומרה ותוכנה.

אף אחד, בשום שלב של הקניה, לא הבטיח להם עדכונים. לא בחינם ואפילו לא בתשלום.

אם מישהו יצא על דעת עצמו מנקודת הנחה שהוא יקבל עדכונים בעתיד - זאת בעיה שלו.

אם היית קונה לפטופ עם ויסטה ולא מסוגל לשדרג מעבר לזה, היית די מבואס לא?

ברור שלא זורקים את המכשיר לפח, אבל זה די מאכזב שהתוכנה של המכשיר לא מתבאסת, בפרט כשרואים מסביב יצרנים שכן תומכים עם עדכוני תוכנה לפרק זמן ארוך יותר (אפל ונוקיה). אף אחד לא מבטיח כלום אבל אם אתה רוצה את אחד ממכשירי האנדרואיד, לגיטימי להתלונן ולדבר על זה שבאספקט אחד שלהם הם פחות טובים מחלק מהמתחרים.

• תגובות 118
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע מה לגבי HTD Desire ? האם הם גם מקבלים עדכון ?

פורסם

עם הנקסוס הראשון לא יקבל את העידכון בטענה ש512MB של זיכרון ROM זה קצת מדי ,אז הDesire עם אותו מפרט בטוח לא יקבל את העידכון מאותה הסיבה .

פורסם

הדיון הזה ממש מצחיק.

אם אני קונה היום לפטופ עם Windows 7, ונניח בתיאוריה שלא היה אפשר לשדרג ללפטופים את מערכת ההפעלה. אז עוד שנה (או כמה זמן שלא יקח עד היציאה של Win8) אני אוכל לקחת את המחשב הזה ולזרוק אותו לפח? מה, הוא פתאום הפסיק לעבוד? הוא פתאום לא עושה את כל הדברים שהוא עשה יום לפני היציאה של Win8 ?

אנשים צריכים להבין שהם קונים מוצר.

המוצר הזה הוא שילוב של חומרה ותוכנה.

אף אחד, בשום שלב של הקניה, לא הבטיח להם עדכונים. לא בחינם ואפילו לא בתשלום.

אם מישהו יצא על דעת עצמו מנקודת הנחה שהוא יקבל עדכונים בעתיד - זאת בעיה שלו.

רק שמיקרוסופט מבצעת עדכונים גם במערכות ישנות שלה עד XP,

שעדיין מקבלת עדכוני אבטחה וביצועים.

לעומת זאת, כל גירסאת אנדרואיד לפני 2.3 ננטשה כבר עכשיו.

כלומר, עדכון גירסא = תיקונים/עדכונים שוטפים של אבטחה וביצועים.

אף אחד לא מדבר על פיצ'רים חדשים וממשק נוצץ וכבד יותר,

אבל דברים אלמנטריים כמו שציינתי לעיל? אין.

אז זאת הבעיה כאן, לכן האנלוגיה שלך...לא נכונה.

פורסם

"ממש תודה", זה עדיין לא מבטיח מתי יצא העדכון ובאותה מידה הוא יכול להיות מבוטל עוד כמה חודשים...

גראף התמיכה של מכשירי האנדרואיד שהוצג כאן עלוב בלשון המעטה, ככה אולי מתפרסים על השוק בבאלגן גדול ובמהירות, אבל ככה לא יוצרים קהל לקוחות מרוצה בסופו של דבר.

פורסם

בקטנה, רק לפתוח את המכשיר וקצת הלחמות...

פורסם

אז גם הI9000 "קיבל" את המוד הזה... במקור עשו את זה למכשיר הישן שלי הI897....

בפועל JTAG דרך הUSB

פורסם

:facepalm: די עם הICS ומבוסס ICS.... אין ICS, הוא לא יצא עדיין. חד וחלק, לא קיים שום רום בעולם הזה שמבוסס על הקוד מקור של הICS מאחר וגוגל לא שחררו אותו עדין.

כל מה שנקרא היום ICS מבוסס על הSDK שלו, ולמרות שזה פתרון ביניים נחמד זה עדיין לא מה שאנחנו מחכים לו

פורסם

לא הכל מבוסס על הSDK - יש DUMP של מכשירים ברשת

פורסם

אוקי, אני אתקן את עצמי... מבוסס SDK או DUMP... זה עדיין לא מבוסס קוד מקור רשמי של גוגל, זה הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים