עבור לתוכן

מי יקבל את העידכון 4.0 לאנרואיד ?

Featured Replies

פורסם

אולי עידכון ICS של סאמסונג יצא רק סביב פברואר ואז הם יוכלו "להצהיר" שהייתה תמיכה של שנתיים בגאלאקסי S...

• תגובות 118
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח, גם לא סמסונג (למרות שאחרי ההצלחה של הSGSים שלה זה יהיה שקול להתאבדות)

ולכן אני תמיד אומר שאפילו אם יקרה מצב בו רשמית לא יהיה ICS, לא רשמית זה סיפור אחר

בטח שהם יכולים להבטיח, זה הרי תלוי רק בהם...

ובכל אופן, זה יהיה העדכון הראשון (ובטח האחרון) של הSGS2 (כי עדכון מ2.3.3 ל2.3.5 זה לא באמת שדרוג תוכנה)

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח, גם לא סמסונג (למרות שאחרי ההצלחה של הSGSים שלה זה יהיה שקול להתאבדות)

ולכן אני תמיד אומר שאפילו אם יקרה מצב בו רשמית לא יהיה ICS, לא רשמית זה סיפור אחר

נוקיה שהייתה היצרנית בשוק התאבדה בסופו של דבר, כנראה שאותו דבר יקרה לסמסונג עוד כמה שנים אם תמשיך כמו עכשו.

חברת סלולר שרוצה לשלוט ולשרוד בשוק צריכה ליצר מכשירים באיכות כמו הדאפי של מוטורולה עם חומרה עדכנית כמו של הSGSים תוך שהיא דואגת לעדכן באופן שותף את מערכת ההפעלה... ברגע שנוצר "שוק שחור" של עדכונים זאת כבר בעיה.

KoM,

יש חברה צדיקה אחת בשוק שמבטיחה ומקיימת כל דבר שקשור לעדכונים?

פורסם

מכשירי נקסוס של גוגל הם הכי קרובים לזה (הN1 קיבל 2 עדכונים יחסית גדוטלים - מ2.1 ל2.2 ואח"כ 2.3)

פורסם

רק אתמול קניתי את ה SGS2, אם האנדרואיד הראשון שלי והסמרטפון הראשון (היה לי נוקיה 5800, שזה לא באמת סמרטפון)

ואתם כבר מבאסים אותי ואומרים שסמסונג לא משחררת עידכונים ? :s05:

מה, האיתי צריך לקנות אייפון ? :nixweiss:

פורסם

נקסוס :)

פשוט תיהנה מהמכשיר שלך, זה באמת מכשיר מצויין

פורסם

KoM,

יש חברה צדיקה אחת בשוק שמבטיחה ומקיימת כל דבר שקשור לעדכונים?

אפל, איתם אתה פחות או יותר יודע ששנתיים אתה בוודאות מכוסה, 3GS מוכיח שאפילו יותר.

וגוגל עם מכשירי הנקסוס שמקבלים עידכונים עוד לפני שמישהו הודיע עליהם באתרים באינטרנט, גם כרגע עם אורך חיים של בערך שנתיים.

פורסם

או יותר נכון הנקסוס שמקבל עדכון עוד לפני שגוגל הכריזו עליו (ואני מדבר על גרסת ICS שקיימת בשביל ה-S :) ).

אולי עידכון ICS של סאמסונג יצא רק סביב פברואר ואז הם יוכלו "להצהיר" שהייתה תמיכה של שנתיים בגאלאקסי S...

פברואר זה סביר בהתחשב בכך שקוד המקור ישתחרר כנראה רק באזור סוף נובמבר (כך השמועות אומרות), ועוד חודש-חודשיים להלבשת ה-TW ובדיקות. השאלה אם ומתי זה יגיע לארץ...

נוקיה שהייתה היצרנית בשוק התאבדה בסופו של דבר, כנראה שאותו דבר יקרה לסמסונג עוד כמה שנים אם תמשיך כמו עכשו.

רק לידיעתך, נוקיה עדיין מספקת עדכוני תוכנה למכשירים מיושנים. רק לפני שבוע עדכנתי שני נוקיה 5800 ישנים שיש בבית לגרסת תוכנה חדשה עם שיפורים מאוד משמעותיים (סוף סוף דפדפן נורמלי!), כשהמכשיר השתחרר לשוק לפני 3 שנים.

חברת סלולר שרוצה לשלוט ולשרוד בשוק צריכה ליצר מכשירים באיכות כמו הדאפי של מוטורולה עם חומרה עדכנית כמו של הSGSים תוך שהיא דואגת לעדכן באופן שותף את מערכת ההפעלה... ברגע שנוצר "שוק שחור" של עדכונים זאת כבר בעיה.

אין בעיית איכות במבנה של ה-SGS או SGS2 או כל מכשיר אחר שהוא לא הדיפיי.

פורסם

אני חושב שזה בזיון שה-LG לא מקבל ICS, ועם כל הכבוד לבעיות חומרה של ה-N1 זה גם לא בדיוק לגיטימי שהוא לא נתמך יותר.

זה מעצבן ולא מוצדק ומראה על זלזול בלקוחות.

אבל משום מה אנשים לוקחים מכשיר מעולה ומגדירים אותו כ'מת' אם מערכת ההפעלה שלו היא בת חצי שנה. כלומר אורך החיים של מכשיר מוגדר כמרווח הזמן שבו הוא מקבל עדכונים. אני לא חושב שזו הדרך הכי הגיונית להסתכל על זה.

ה-N1 מכשיר איכותי ונוח גם עם GB. והוא יהיה כזה גם עוד חצי שנה וכנראה גם מעבר. לא צריך לזרוק מכשיר לפח אם הוא לא מריץ את הגרסה הכי חדשה של אנדרויד :nixweiss:

מעבר לזה, נאמר פה לא פעם ולא פעם - לאנשים אין כח להתעסק עם רומים בדיוק כמו שלאנשים לא ממש אכפת איזה גרסה בדיוק עכשיו רצה להם על המכשיר. תשאלו מישהו אקראי ברחוב עם גלאקסי אם יש לו פרויו או ג'ינג'ר והוא יסתכל בכם במבט אטום ולא יבין מה אתם רוצים. אז נכון, זה לא אידיאלי, וזה חבל להחזיק מכשיר ביד שיכול לעבוד יותר טוב ולתת פיצ'רים חדשים וכו' - אבל זה גם לא סוף העולם לעבוד על גלאקסי עם פרויו - ואפילו לא עם Eclair...

פורסם

הדיון הזה ממש מצחיק.

אם אני קונה היום לפטופ עם Windows 7, ונניח בתיאוריה שלא היה אפשר לשדרג ללפטופים את מערכת ההפעלה. אז עוד שנה (או כמה זמן שלא יקח עד היציאה של Win8) אני אוכל לקחת את המחשב הזה ולזרוק אותו לפח? מה, הוא פתאום הפסיק לעבוד? הוא פתאום לא עושה את כל הדברים שהוא עשה יום לפני היציאה של Win8 ?

אנשים צריכים להבין שהם קונים מוצר.

המוצר הזה הוא שילוב של חומרה ותוכנה.

אף אחד, בשום שלב של הקניה, לא הבטיח להם עדכונים. לא בחינם ואפילו לא בתשלום.

אם מישהו יצא על דעת עצמו מנקודת הנחה שהוא יקבל עדכונים בעתיד - זאת בעיה שלו.

פורסם

רק לידיעתך, נוקיה עדיין מספקת עדכוני תוכנה למכשירים מיושנים. רק לפני שבוע עדכנתי שני נוקיה 5800 ישנים שיש בבית לגרסת תוכנה חדשה עם שיפורים מאוד משמעותיים (סוף סוף דפדפן נורמלי!), כשהמכשיר השתחרר לשוק לפני 3 שנים.

אין בעיית איכות במבנה של ה-SGS או SGS2 או כל מכשיר אחר שהוא לא הדיפיי.

כך אמורה להתנהג חברה שמכבדת את עצמה ועובדה שאחרי כמה שנים של התאוששות אחרי המשבר של N97 הם לאט חוזרים לשוק עם עוד ועוד מכשירים.

סלח לי, אבל אני חושב שהאייפונים והמכשירים ששולטים כרגע בשוק הם זבל - מכשיר טלפון נמצא בשימוש 24/7 ולכן הוא אמור להיות מסוגל לשרוד מפגש עם כל מצב יום יומי סביר: נפילות, מים, חול, חום, קור. בחורף, באמצע מבול ברחוב אתה הייתה עונה בשלוף לשיחה בSGS2? לא נראה לי.

בזה עד היום עמדו רק המכשירים הישנים של נוקיה (אז היו פסגת הטכנולוגיה), המכשירים של SONIM (לא זמינים בארץ) + הם דור שני ודאפי של מוטורולה שהוא המכשיר היחיד שמסוגל לשרוד אצל אדם בעל סגנון חיים תוסס יותר משבוע. מצב עגום.

פורסם

^^

נכון. הבעיה היא במכשירים, לא בך. כל מיליארדי האנשים עם מכשירים חכמים. כל החברות הגדולות. כל המומחים. רק לא בך.

וחוץ מזה, בכלל יש לך סמארטפון? אתה בכלל מבין את בליל השטויות שיוצא ממקלדתך?

:bash:

פורסם

shay1098, :lol: מה אני מבין?) אני מבין שלהיות לקוח מרוצה אפשר רק ממכשיר איכותי, שיהיה בעל חומרה איכותית ותוכנה מעודכנת ובמחיר סביר :) מצב בו מכשירי אנדרויד לא מקבלים עדכונים שוטפים ובמיוחד מכשיר חדש שהושק לפני פחות מחצי שנה לא מקבל עדכון לICS לא צריך להיות. אותו דבר עם החומרה, מעבד כפול ליבה עם יכולת עיבוד של מחשב שולחני ומאיץ גרפי מתקדם - זה טוב, אבל מה זה שווה אחרי נפילה מהכיס והתנפצות של המסך?

(זה לא רלוונטי, אבל לי יש כרגע נוקיה 3210 - הוא כבר 11 שנה אצלי ובכל השנים האלו הוא ראה רק פעם אחת בחייו חנות טלפונים כדי להחליף סוללה. אם זה לא מכשיר איכותי אז אני אגרטל.)

פורסם

לא, לא הייתי עונה עם SGS2 לצורך העניין בשיא המבול. אבל גם לא הייתי עונה עם DEFY או 3120, כי הוא כנראה היה בתוך כיס פנימי בתוך המעיל וגם אם לא - יד אחת הייתה עם מטרייה והיד השניה עמוק בכיס כדי שהיא לא תקפא מקור. זה גם שאלה לא רלוונטית, כל מכשיר יתמודד עם כמה טיפות מים או כמה גרגרי חול, ורק אתמול ראיתי SGS1 נופל מגובה חצי מטר על המסך ויוצא ללא שום נזק.

אם אתה מפיל/מטביע/טובל בחול את המכשירים שלך באופן סדרתי, כנראה שאתה צריך טלפון עמיד, אבל 99% מהמשתמשים לא עושים את זה, ועובדה שלא זכורה לי תלונה על הנושא הזה בפורום הזה, וגם אם כן - מדובר על מקרים בודדים ואחוז זניח מתוך בעלי המכשירים. עובדה שסמסונג מכרו מיליוני SGS1 ו-2 ואפל כמה מיליוני אייפונים על דורותיהם השונים (שלא לדבר על עשרות מיליוני מכשירים אחרים של יצרניות אחרות).

פורסם

shay1098, :lol: מה אני מבין?) אני מבין שלהיות לקוח מרוצה אפשר רק ממכשיר איכותי, שיהיה בעל חומרה איכותית ותוכנה מעודכנת ובמחיר סביר :) מצב בו מכשירי אנדרויד לא מקבלים עדכונים שוטפים ובמיוחד מכשיר חדש שהושק לפני פחות מחצי שנה לא מקבל עדכון לICS לא צריך להיות. אותו דבר עם החומרה, מעבד כפול ליבה עם יכולת עיבוד של מחשב שולחני ומאיץ גרפי מתקדם - זה טוב, אבל מה זה שווה אחרי נפילה מהכיס והתנפצות של המסך?

(זה לא רלוונטי, אבל לי יש כרגע נוקיה 3210 - הוא כבר 11 שנה אצלי ובכל השנים האלו הוא ראה רק פעם אחת בחייו חנות טלפונים כדי להחליף סוללה. אם זה לא מכשיר איכותי אז אני אגרטל.)

אני התייחסתי רק לחק השני של תגובתך על העמידות אבל ניחא.

גם לסבתא שלי יש. גם היא מפחדת מקדמה.

ואגב, יש לי SGS, הוא נפל אין ספור פעמים והתמודד עם הרבה באופן כללי. לא נגרם לו שום נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים