עבור לתוכן

מי יקבל את העידכון 4.0 לאנרואיד ?

Featured Replies

פורסם

אתה רוצה לנהל דיון אם זה משהו טוב או משהו שהם צריכים?

אתה מוזמן לפתוח נושא חדש.

באקטואליה ותרבות...

כנראה לא שמתי לב לעיקרי ההודעה של עצמי ;) אשאל פעם שלישית, מה צריכים מאפייני החומרה של מכשיר אנדרויד כדי שיהיה אפשר להתקין עליו CSI?

מצא את ההבדלים:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3069&idPhone2=4219

• תגובות 118
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה הקשר בין 2 מכשירי הנקסוס... גם הNS מריץ ICS זה לא אומר שהGN זה הסטנדרט

פורסם

אני פשוט הבאתי דוגמא לזה שיש אנשים... בדיוק כמו שיש אנשים שפורצים איפון.

האם כולם פורצים את האיפון? התשובה היא לא כולם אבל הרבה

אני לא מצליח להבין מה זה "הרבה" אצלך. 100 אנשים זה הרבה? כן. 1000? כן. 10000? גם כן.

אבל האם 1% מכלל המשתמשים זה הרבה? לא. גם לא 3 וגם לא 5. ואני בספק (ומודה שזו הערכה סובייקטיבית שלי) אם מעבר לאחוזים בודדים ביותר מכלל משתמשי האנדרואיד מחליפים רום. אם יש לך נתון אחר - אשמח לראות אותו.

פורסם

זה גם לא משנה, עם כמה שאני חושב שלהלחיף רום זה פעולה טריוויאלית ופשוטה שכל ילד בן 13 וסבא בן 70 יכולים לעשות, עצם העובדה שהתמיכה מפסיקה אחרי חודשיים בערך זה שערורייה.

פורסם

איפה זה נעצר אחרי חודשים?

פורסם

זאת צורת ביטוי...

ועדיין, lg כנראה לא יוציאו עדכון לכפול ת ליבה הראשון שלהם.

יש דיבורים שגם הatrix לא יקבל עדכון.

פורסם

חבר'ה, כל הויכוח כאן הוא סרק, רום מקוסטם טוב ככל שיהיה הוא לא תמיכה רישמית של חברה, בעיות שיצוצו במכשיר אפילו ברמת תפעול בסיסי אין לך למי לפנות ואין אבא ואמא, ואני אפילו לא מדבר ברמה של אחריות אלא ברמה של תמיכה טכנית.

מכשיר חדשני כפול ליבה שלא מקבל עידכון שאמור להיות במיוחד בשבילו זה ביזיון וככה חברה לא יכולה להציג שום תחרות רצינית מול אפל למשל, וזה ממש לא משנה שיש למכשיר שלה מצלמה עם עוד 3MP.

חלק מחווית הרכישה של מכשיר זה לדעת שאתה "נשאר" על הרכבת לפחות שנה שנתיים מבחינת חווית משתמש ועידכוני מערכת הפעלה רישמיים, אפל לא עושה את זה "סתם", לקנות מכשיר ואחרי שנה להשאר מאחור זה בעיה רצינית, ה-3GS הוא דוגמא מצוינת למכשיר שכבר שנתיים וחצי בשוק ופשוט עובד מצוין, מעודכן ובעל חוויה טובה, מכשירי אנדרואיד שמציעים כזה דבר אפשר לספור על יד אחת, אם בכלל. ושאף אחד לא יגיד שאני פאנבוי או יקח את הת'רד לנתיב הזה, יש לי אנדרואיד ו-IOS בבית, וזה פשוט מגוחך שה-3GS יהיה יותר מעודכן מבחינת תמיכה ומערכת הפעלה מאשר גאלאקסי S (ובבקשה אל תגידו לי שלגאלאקסי S יש הקלטת וידיאו 720P ומעבד חזק יותר וכ"ו וכ"ו, כי אז אתם בכלל לא מבינים למה התכוונתי וסתם ממשיכים לדבר סרק על נושא שלא קשור לת'רד).

פורסם

זאת צורת ביטוי...

ועדיין, lg כנראה לא יוציאו עדכון לכפול ת ליבה הראשון שלהם.

יש דיבורים שגם הatrix לא יקבל עדכון.

אתה מדאיג אותי.

יש סיכוי שגם הSGS2 לא יקבל למרות שזה נראה לא הגיוני שהוא לא יקבל?

יש מידע מסמסונג לגביי הSGS2 ?

פורסם

קצת פחות רלוונטי, אבל אם כבר בנושא של עדכוני תוכנה:

http://www.tmonews.com/2010/05/samsung-says-behold-2-not-upgradeable-beyond-android-1-6/

וזה אחרי שסמסונג הבטיחו לעדכן את המכשיר:

מדובר במכשיר מלפני שנתיים בערך שסמסונג הבטיחה שיתעדכן ל-2, אבל בסוף החליטה לוותר על זה.

החומרה שלו סגורה ולכן גם אין לו ממש פיתוח של ROM-ים מקוסטמים.

זה צעד ממש מסריח, וחבל שהיצרניות הגדולות פועלות ככה...

פורסם

כולם יודעים שעד היציאה של הגלקסי S הראשון סמסונג היו אסון מהלך

פורסם

הוא יקבל... הבעיה היא שכאן אנחנו שמים לב לעוד בעיה, יש צורך לחכות עד שסאמסונג תסיים להלביש את הטאצ'וויז שלהם על הראש הבסיסי, ובמקום שתקבל עידכון מערכת פחות יותר כשזה באמת זמין בשוק (מה לעשות, כמו אפל) אתה צריך לחכות חודשים לפעמים עד שכזה יוצא כמה רלוונטי יהיה SGS2 עם ICS בעוד חצי שנה ? כן\לא זה לא משנה, התשובה בכל מקרה תהיה "פחות"...

יש פה בעיה, ואחרי הטיפול הכנראה מוצלח בבעיה הפרגמטציה זה הבעיה המרכזית לדעתי שגוגל צריכה איכשהו לבדוק, היו בעבר דיבורים על איסור לונצ'רים מקוסטמים של החברות השונות, בעבר הייתי נגד זה, עכשיו זה פשוט מתבקש.

פורסם

כולם יודעים שעד היציאה של הגלקסי S הראשון סמסונג היו אסון מהלך

אבל מי מבטיח שהם לא יעשו שוב שטיקים כאלה בעתיד? אין להם איזו נאמנות לאנדרואיד, הם יעשו מה שנראה להם יותר רווחי באותו רגע.

אם לפחות החומרה הייתה פתוחה יותר כך שהיה אפשר להסתמך במאה אחוז על ROM-ים אחרים, אבל אפילו זה לא. ונראה שהם עוד האופציה הכי טובה.

LG אפקטיבית משחררים מכשיר עם חומרה בלי תוכנה שתומכת בזה. הרי אנדרואיד 2.2 לא תומכת בריבוי ליבות, והם לא מתכננים לעדכן לתוכנה שכן עושה את זה. זה ממש מגוחך.

מוטורולה ידועים בנעילת הבוטלודרים שלהם ממה שאני זוכר, וגם HTC במידה מסויימת...

פורסם

אתה מדאיג אותי.

סמסונג הודיעה שכל כפולי הליבה שלה (טלפונים וטאבלטים) חקבלו עדכון

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח, גם לא סמסונג (למרות שאחרי ההצלחה של הSGSים שלה זה יהיה שקול להתאבדות)

ולכן אני תמיד אומר שאפילו אם יקרה מצב בו רשמית לא יהיה ICS, לא רשמית זה סיפור אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים