עבור לתוכן

מי יקבל את העידכון 4.0 לאנרואיד ?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם יש ברשותי סמסונג גלאקסי אס I ורציתי לדעת אם אני יקבל את העידכון לגירסא החדשה של האנרואיד 4.0 ואם כן אז מתי ואיך?

המכשיר עדיין עם הגירסא של סלקום 2.33 :)

תודה.

• תגובות 118
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד לא יודעים אם תהיה גרסה רשמית.

פורסם

כשישחררו את CM9 כולם (בערך) יקבלו את הICS למכשיר שלהם

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

אתה תקבל את ICS כשסמסונג ישחררו גירסה כזאת ,ואחרי זה תצתרך עוד לחכות שסלקום ישחררו את הגירסה ויכריחו אותך לבוא אליהם ולעדכן .

פיתרון אחר הוא לחכות עוד בערך חודשיים לCM9 - רום שמבוסס על קוד המקור של 4.0 (רק בעוד חודש ישוחרר קוד המקור וגם יקח בערך חודש לעבוד על הרום עצמו ) ולהתקין לבד (כמובן מפר את האחריות ) ..

פורסם

אתה תקבל את ICS כשסמסונג ישחררו גירסה כזאת ,ואחרי זה תצתרך עוד לחכות שסלקום ישחררו את הגירסה ויכריחו אותך לבוא אליהם ולעדכן .

פיתרון אחר הוא לחכות עוד בערך חודשיים לCM9 - רום שמבוסס על קוד המקור של 4.0 (רק בעוד חודש ישוחרר קוד המקור וגם יקח בערך חודש לעבוד על הרום עצמו ) ולהתקין לבד (כמובן מפר את האחריות ) ..

יש אפשרות להתקין את המערכת בעצמנו, וכשנצטרך אחריות לשחזר לגרסא של סלקום?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

פורסם

למישהו יש מושג איך הולך לעבוד הקטע עם ההבדל בין הכפתורים (פיזיים/וירטואלים) בין שתי המערכות?

פורסם

ב- SGS2 יש עדכונים OTA, או דרך המחשב, אין צורך ללכת לסלקום. מעבר לזה, אם והעברית תגיע עם ICS (כמו שה- SDK רומז), אז לא יהיה צורך לחכות לאף אחד מעבר לסמסונג.

פורסם

ל-SGS2 יש את ה-ICS זמין דרך OTA בארץ?

פורסם

^^ אמור להיות (כשהמערכת תצא). בשבוע הבא סאני מוציאה את 2.3.5 דרך FOTA.

פורסם

אז אני עם ה-N1 לא אמור לקבל אותו גם? או שבגלל שאין לי "אמא/אבא" בארץ - סטייל "סאני" העדכון לא יצא OTA למכשיר שלי?

פורסם

סליחה על הבורות

מה זה OTA ?

ב- SGS2 יש עדכונים OTA, או דרך המחשב, אין צורך ללכת לסלקום. מעבר לזה, אם והעברית תגיע עם ICS (כמו שה- SDK רומז), אז לא יהיה צורך לחכות לאף אחד מעבר לסמסונג.

השאלה זה אם אני יעדכן מ KIS דרך המחשב

לסלקום תיהיה בעיה עם זה אם אני יבקש תיקון או משהוא בעתיד ? זה יהיה בעיברית בכלל ?

פורסם

OTA אומר Over The air ,עידכונים שנדחפים למכשיר דרך האינטרנט ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים