עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מי יקבל את העידכון 4.0 לאנרואיד ?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם יש ברשותי סמסונג גלאקסי אס I ורציתי לדעת אם אני יקבל את העידכון לגירסא החדשה של האנרואיד 4.0 ואם כן אז מתי ואיך?

המכשיר עדיין עם הגירסא של סלקום 2.33 :)

תודה.

• תגובות 118
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד לא יודעים אם תהיה גרסה רשמית.

פורסם

כשישחררו את CM9 כולם (בערך) יקבלו את הICS למכשיר שלהם

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

אתה תקבל את ICS כשסמסונג ישחררו גירסה כזאת ,ואחרי זה תצתרך עוד לחכות שסלקום ישחררו את הגירסה ויכריחו אותך לבוא אליהם ולעדכן .

פיתרון אחר הוא לחכות עוד בערך חודשיים לCM9 - רום שמבוסס על קוד המקור של 4.0 (רק בעוד חודש ישוחרר קוד המקור וגם יקח בערך חודש לעבוד על הרום עצמו ) ולהתקין לבד (כמובן מפר את האחריות ) ..

פורסם

אתה תקבל את ICS כשסמסונג ישחררו גירסה כזאת ,ואחרי זה תצתרך עוד לחכות שסלקום ישחררו את הגירסה ויכריחו אותך לבוא אליהם ולעדכן .

פיתרון אחר הוא לחכות עוד בערך חודשיים לCM9 - רום שמבוסס על קוד המקור של 4.0 (רק בעוד חודש ישוחרר קוד המקור וגם יקח בערך חודש לעבוד על הרום עצמו ) ולהתקין לבד (כמובן מפר את האחריות ) ..

יש אפשרות להתקין את המערכת בעצמנו, וכשנצטרך אחריות לשחזר לגרסא של סלקום?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

פורסם

למישהו יש מושג איך הולך לעבוד הקטע עם ההבדל בין הכפתורים (פיזיים/וירטואלים) בין שתי המערכות?

פורסם

ב- SGS2 יש עדכונים OTA, או דרך המחשב, אין צורך ללכת לסלקום. מעבר לזה, אם והעברית תגיע עם ICS (כמו שה- SDK רומז), אז לא יהיה צורך לחכות לאף אחד מעבר לסמסונג.

פורסם

ל-SGS2 יש את ה-ICS זמין דרך OTA בארץ?

פורסם

^^ אמור להיות (כשהמערכת תצא). בשבוע הבא סאני מוציאה את 2.3.5 דרך FOTA.

פורסם

אז אני עם ה-N1 לא אמור לקבל אותו גם? או שבגלל שאין לי "אמא/אבא" בארץ - סטייל "סאני" העדכון לא יצא OTA למכשיר שלי?

פורסם

סליחה על הבורות

מה זה OTA ?

ב- SGS2 יש עדכונים OTA, או דרך המחשב, אין צורך ללכת לסלקום. מעבר לזה, אם והעברית תגיע עם ICS (כמו שה- SDK רומז), אז לא יהיה צורך לחכות לאף אחד מעבר לסמסונג.

השאלה זה אם אני יעדכן מ KIS דרך המחשב

לסלקום תיהיה בעיה עם זה אם אני יבקש תיקון או משהוא בעתיד ? זה יהיה בעיברית בכלל ?

פורסם

OTA אומר Over The air ,עידכונים שנדחפים למכשיר דרך האינטרנט ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.