עבור לתוכן

שוב AMD מראים ל INtel מאיפה הדג משתין , וכיף לראות איך שמשתינים על אינטל :))

Featured Replies

פורסם

אתה ממש שונא אינטל,פגעו בך אישית...

פורסם
  • מחבר

אתה ממש שונא אינטל,פגעו בך אישית...

לא:) אבל סתם הם תאגיד שלוקח מאנשים תממימים הרבה כסף ומוכר להם לא את המוצר הכי שווה...

כמו שאתה רואה ה אניטל עולה איזה 460-370 דולר ( ובארץ אפילו יותר באיזה 200 שקל)

ו ה amd 200-250 דולר...

ואתה מקבל ביצועים הרבה יותר גבוהים... אז עכשיו אתה תגיד לי... מה יותר שווה... אינטל שמרמים אנשים ולוקחים על המעבדים הדפוקים שלהם 400 דולר או אייאמדי שלוקחים 200 על מעבדים הרבה יותר איכותיים (לדעתי)

מכירים מעודכנים תמצא ב http://www.pricewatch.com/

פורסם

זה לא חדש שאינטל לא נותנים את התמורה המירבית למחיר. היו הרבה שנים שהם כן היו מספקים את המעבדים החזקים ביותר ללא עוררין והמחיר היה הגיוני אבל הם נרדמו על ההגה ו AMD עקפו אותם.

אינטל ככל הנראה לא העריכו נכון את הפוטנציאל של ה K8 כי הוא פשוט מדהים, במיוחד בשרתים שם הפערים עוד יותר גדולים ככל שמוסיפים עוד מעבדים.

לדעתי אינטל יתאוששו, אבל זה יקח זמן.

פורסם

שאלה...יצאה הגירסה הזולה יותר של ה A64 עם 512 זכרון מטמון. במקום 1 מגה בייט.

השאלה שלי,כמה זה מוריד מאיכות הביצועים יחסית לגירסה של ה1 מגה בייט??

כי המחיר יחסית ממש זול לגירסה של ה512...

פורסם

אינטל ראתה שלא מצליח לה משהו (מעבד 64 ביט לשוק הביתי) אז היא אמרה שלא צריך

והוציאה במקום זה מעבד מפלצתי של 1 מגה קאש (נראה לי, אולי יותר) ומחיר מטורף של 800$

והוא עדיין לא הגיע לרמה של ה64 ביט של AMD

AMD התקדמה הרבה בשנים האחרונות והראתה של מגה-הרצים זה לא הכל.

רק AMD

טוב לזי*ן לאינטל תצורה

פורסם

לא נכון - ה HT עם ה 2M זיכרון כן לוקח את ה AMD 64 - אבל מיילא ...

בתכלס אינטל בטוח יצאו בקרוב עם 64 ביט - ולדעתי אנחנו עוד לא ראינו את תחילת המהפחה של AMD כי ברגע

שכל התוכנות ומערכת ההפעלה יהיהו בגרסאות 64 אנחנו נראה עוד יותר שיפור ביצועים.

ההורדה של הקאש פוגמת בביצועים - תראה דוגמת הבארטון שההבדל שלו העיקרי מה טרוברד זה הכפלה של הקאש - מ 256 ל 512

פורסם

אבל שאלה:

אם אני לא טועה יש בעיית תאימות עם 64 ביט ומשחקים ...... גם צריך להתקין ווינדוס בגרסא התומכת ב64 ביט לא ?

פורסם

זו בדיוק הגדולה של AMD - התאימות ל 32BIT היא מושלמת - לא צריך שום התאמה ולא צריך מערכת הפעלה ...

זה בדיוק כמו בזמנו ש INTEL הומיאו את ה 286 והיה לו תאימות מלאה ל 16BIT

בגלל זה אני אומר שעכשיו אנחנו עוד לא מנצלים את הפוטנציאל של המעבד ....

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הגדולה של AMD - התאימות ל 32BIT היא מושלמת - לא צריך שום התאמה ולא צריך מערכת הפעלה ...

זה בדיוק כמו בזמנו ש INTEL הומיאו את ה 286 והיה לו תאימות מלאה ל 16BIT

בגלל זה אני אומר שעכשיו אנחנו עוד לא מנצלים את הפוטנציאל של המעבד ....

צודק

...

ו בעיקרון גם ל intel יש 64 ביט מעבד רק שהוא אין לו תאימות אם ה 32 ביט ... בגלל זה לאייאמדי יש יתרון עצום על אינטל ...(לביינתיים)

ואבל אני חושב גם בעתיד אייאמדי יעלו על אינטל ...כי חיסרון של אינטל זה המחיר הגבוה תמורה למחיר ממש גרועה...

אתה משלם הרבה ומקבלת מתונה ממש נמוכה.. בזמן שאתה יכול לשלם פחות ולקבל תמורה גבוה בהרבה.

פורסם

אתה יודע, INTEL לא מוכרים את המעבדים שלהם במחיר גבוהה בכוונה רק כדי לעשוק צרכנים תמימים - זו ממש לא מדיניות שיווק בריאה.

כל חברה שמייצרת מוצר מנסה למכור אותו במחיר הנמוך ככל שניתן - אבל עדיין להרוויח מכל מכירה באופן סביר, וכך ופנות לנח שוק גדול ככל האפשר.

כנראה שייצור של כל מעבד מתוצרת INTEL עולה יותר מייצור של מעבד מקביל של AMD, וזוהי בדיוק הגדולה של AMD,

הם הצליחו ליצור מעבדים חזקים וטובים שעלות הייצור שלהם נמוכה.

פורסם

ומה לגבי הסוקט ? אותם לוחות ל-64 ביט ? ז'תומרת זה יוצא בסופו של דבר דיי משתלם לקנות 3200+ ב2000 או יותר אבל לוח ב600 ש"ח.

פורסם

לפי המאזנים השנתיים האחרונים של AMD, החברה מפסידה בערך חצי מיליארד כל שנה בממוצע.... אז תחשוב מחדש על המשפט שלך (DoctorBurp)

פורסם
לפי המאזנים השנתיים האחרונים של AMD, החברה מפסידה בערך חצי מיליארד כל שנה בממוצע.... אז תחשוב מחדש על המשפט שלך (DoctorBurp)

זה נכון אבל אם מיסתכלים על המאזן של 6 שנים תיראה שבזמן האחרון ההפסדים יורדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים