עבור לתוכן

בעייה בסטרימינג של קליפים מיו טיוב- נתקעים באמצע

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת בצפייה בסרטוני יוטיוב הם פשוט מפסיקים באמצע, בהתחלה הם עובדים מצויין עד שהם עוברים את נק האמצע טיפה אחרי, הסטרימינג פשוט מפסיק ולא ממשיך.

בהתחלה חשבתי שהבעייה אולי אצלי במחשב אבל אותה הבעייה בדיק קוראת לעוד שתי מחשבים ברשת הביתית שלי.

דיברתי עם התמיכה של בב"ל, ומהם לא הגיעה הישועה בהתחלה התומך טען שיש לי ווירוס על כל שלושת המחשבים שגורם לבעייה, אבל לאחר שהבהרתי לו שאין לי שום ווירוס הוא טען שיכול להיות שהבעייה היא כתוצאה מזה שיש להם איזשהי בעיה טכנית בכמה ימים האחרונים והם עובדים לסדר אותה, ולאחר מכן הוא חזר בו ועוד פעם טען שהבעייה היא או שאצלי או שבתשתית :s07:

משמוזר הוא שהבעייה מתרחשת רק ביוטיוב כל שאר האתרים עובדים מצויין ואין לי שום בעייה של מהירת הורדה או סטרימינג באתרים אחרים, האינטרנט עובד מצויין חוץ מבעייה זו.

אשמח לשמוע עצות ממכם... :)

נ.ב

אני מובר לבב"ל 10מגה+חבילת גיימר בתשתית ADSL.

פורסם

בב"ל.

קרה לי כמה פעמים עם youtube, וקורה הרבה פעמים גם עם הורדת קבצים דרך HTTP (שגם ככה איטית). באמצע ההורדה היא פשוט נעצרת. זה כמובן קורה גם בגלישה (== הורדת קבצים דרך HTTP).

אני מניח שזה הכל חלק מה"תקלה" שיש להם.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה,

מה שמוזר זה שרוב יום לא הייתה את הבעייה הזאת ורק עכשיו היא חזרה שוב.. :(

פורסם

תראה, לאקספון אין התחייבות והם זולים מאוד.

תרים אליהם טלפון, תן להם כרטיס אשראי ופשוט תנסה. מקסימום תבטל אחרי חודש - עלה לך 50 ש"ח.

אני מתכנן לעשות זאת ביום ראשון.

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

מסתבר שהבעייה כלל לא קשורה לספק אלא זו בעייה של יוטיוב עצמם, עליתי על זה במקרה באיזה פורום אחר שגלשתי שבה יש אנשים מכל העולם והמון אנשים מתלוננים בדיוק על אותה בעייה.

כנראה שזה קשור לניסוי שיוטיוב עורכים ב-HTML5, בכל מקרה הצתרפתי לניסוי של יוטיוב של ה-HTML5 והבעייה נפטרה, קליפים שאכן מנוגנים ב-HTML5 עובדין מצויין חלק מהקליפים עדיים נשארים ב-FLASH ושם עדיין יש את הבעייה. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים