עבור לתוכן

תחרות מודינג בlp של 3dv - תנאי אחד.

Featured Replies

פורסם

מין הסתם הוא דיבר עם המפיקים של הארוע והם הרשו לו להיות שופט זה מספיק טוב בשבילי.

חוצמזה מי שבאמת עושה מודינג לא עושה בשביל שום פרס ושום נעליים הוא עושה את זה לכייף של עצמו

ושאחרים יגידו wow ולהראות את זה לאנשים זה כל הקטע נכון שאם פרס יותר טוב היה מדרבן יותר

אבל זה לא העניין פה.

וצריך לעשות תתחרות הזאת כי ככה יכירו את התחום, בקשר לדבר היחיד הנכון שאמרת שצריך לפתוח פורומים

בפורומים אחרים זה איין וויכוח.

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על מי בדיוק אתה מדבר קוסמיק ?..

וכמו שאמרו.. כדי לפרסם אתה יכול פשוט להעלות תמונות,לא צריך לסחוב תמחשב עד לשם ועוד בשביל כלום ..

פורסם
  • מחבר

עזוב , קוסמיק (האידי** חשוב לציין) מדבר עלי... לא יודע מה הוא רוצה ממני... ולא שרפתי למתן את הלוח... הלוח היה פגום!.

אתה גם יכול לקרוא כאן תארד הזה... מן הסתם PCH החליפו לו את הלוח... ועכשיו הכל עובד כמו שצריך עם אותם דברים בידיוק... והם גילו שהבעיה הייתה הקטודה שלו... היא שרפה את הלוח אם ובמעבדות שלהם היא גם שרפה את הספק... אז לא להאשים סתם.

אנשים יאללה תבואו!!!

פורסם

שאני אבין, אתה שופט?

עם כל הכבוד לא ראיתי שעשית הרבה יותר מכבלים מעוגלים שגם לא יצאו מדהימים. שופט צריך להיות מישהו כמו אבנר. (סתם שם של מישהו שקפץ לי לראש ראשון, לא רוצה להעליב רבים אחרים שטובים ומנוסים לא פחות)

פורסם
  • מחבר

אחי , מאז שראית את המחשב שלי עשית דיי הרבה... כמו צביעת המארז בשחור ומקדימה בניקל , חיתוח חלון + פרספקס עם מאורר לדים כחול באמצע , סמל של BIOHAZARD על הדלת השניה , סינקים לזיכרונות של הכרטיס מסך... מתכנן עכשיו איזה קטודת UV...

ואם היו לי את האמצעים לעשות דברים אחרים ויותר טובים תאמין לי שהייתי עושה פשוט המחשב שלי עדיין צריך דיי הרבה תיקונים ואם תבוא לLP תוכל לראות אותו.

עריכה : את הסמל של הBIOHAZARD ואת הפרספקס והמאורר עדיין אין לי הם יגיעו ביום רביעי הבא... הסמל פשוט לא אצלי... חבר שלי לקח כדי לצבוע על המחשב שלו...

פורסם

אנשים אם כל הכבוד לכם גיא (סטניגר) מפוצץ בידע בנושא ה"מודינג". אז אם לא ראיתם תמונות אז מה?? חצי מהתמונות של אנשים פה הוא עשה להם את תמודינג. אז אם יש לכם איתו עבר ב CS פה זה לא המקום לסגור חשבון.

פורסם
  • מחבר

טל , זה היה קצת מוגזם באמת עזרתי לכמה אנשים אבל , כולם כאן מבינים מאוד במחשבים ולא הייתי מזלזל באף אחד! אבל לא לזלזל גם בי... :o

פורסם

אנשים אם כל הכבוד לכם גיא (סטניגר) מפוצץ בידע בנושא ה"מודינג". אז אם לא ראיתם תמונות אז מה?? חצי מהתמונות של אנשים פה הוא עשה להם את תמודינג. אז אם יש לכם איתו עבר ב CS פה זה לא המקום לסגור חשבון.

אחי הגזמתה בהגזמה מוגזמת...

גיא באמת מגזים במה שהוא חושב שהוא יודע

זה שהוא כל היום על המחשב לא אומר כלום...

גיא:

1. אין לך דרמל ופרסקס אז אין לך חלון

2. הסמל של הביוזארד זה מתן וגיא (לא STINGER) עשו ולא אתה ואני הייתי איתם כשהם עשו את זה

ואם יש לך ידע כל כך גדול במודינג

אני לא הייתי אומר לחבר שלי

תקנה חלקים ואני יבוא אליך ונשתמש בדרמל שלך ואני יבנה לך FANBUS ותשלם לי 200שקל

אם הוא קונה את החלקים

הוא מספק את הדרמל

מה אתה עושה לו טובה שאתה מרכיב לו את זה בתמורה ל200שקל??

תביא לי את החלקים בלי דרמל ואני עושה לך את זה חינם אין פה כמעט עבודה...

לפי דעתי לגיא לא מגיע להיות שופט (אני מכיר אותו יענו מכיר כי הוא בבצפר שלי ותאמינו לי פה עושים רק פוזות משחק אותה מבין...

אבל כל מה שאני אומר פה באמת אין קשר ליחסים שלי ושלא (שלא תבינו נכון אלה לא יחסים :beerchug: זה יותר כמו :argue: :bash:

פורסם

טוב אנשים...את הדיונים שלכם תעשו בפרטי.....

וקוסמיק....תפסיק ללכלך עליו...הבנו את הפואנטה.

פורסם

Cosmic על-פי התגובת שלך רואים שאת ה כותב אותם בעקבות היחסים שלכם..., וזה לא מעניין אף-אחד מה קרה לחבר של החבר של הפאנ באס של ה200 שקל. אם תתקיים תחרות "מודינג" גיא ישפוט אותה! ואני בטוח שהוא יעשה את זה על הצד הטוב ביותר. ואילו הייתי משתכל על כותרת הנושא הייתי רואה שהדיון פה זה לא על גיא!.

טוב הטרד נהפך לספאם, מקווה שתתקיים תחרות...

פורסם

Bottom line fellas:

come to the competition, have fun gaming (if you're a CSer) and ofcourse give a shot at those 100 shekels..

פורסם
  • מחבר

כפיר מצטער להגיד לך אבל אתה לא יודע חצי מהדברים שE4 יודע עלי! אתה פשוט לא יודע! את החלון חתחתי עם ג'יגסו עם להב מיוחד איטי למתכת ויצא מאוד מאוד יפה רק חסר לי הפרספקס(אבא שלי צריך לקנות לי...) הידע שלי במודינג הוא ידע דיי נרחב אבל כמובן שאנשים כמו אבנר ואריק ועוד כמה ששחכתי יודעים יותר ממני. באלקטרוניקה הידע שלי הוא בסיסי(כמו של כמעט כל אחד כאן) ולהתקין לד כאן ולד שם או לעשות LCD ופאנבאס אני יודע.

אז די לדבר שטויות שאתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר. סוף ויכוח.

עריכה : לא יהיו 100שקל מכוון שבקצב הזה אין תחרות.

פורסם

סבבה נסגר עניין

פורסם

אני מבין ש"שאבת השראה" משלי יה מניאק קטן! סתם צוחק, אבל זה נשמע די דומה למה שראית את שלי :)

פורסם

פחחחחח

חור במארז, פקפקט וקצת צבע ואולי קטודה מוכנה מראש זה מודיניג????

איפה אתם חיים את הדברים האלו אבנר אפילו יכול לעשות......

כל אחד עם טיפה קורדינצית עין - יד יכול לעשות חור עם דרמל

מודינג זה משהו כמו מה שאני עשיתי בתוך המחשב, זאת אומרת ששום דבר ל נשאר איך שהוא היה והכל היה צריך לעבור התאמה

ואני מתכוון התאמה כלומר מוד

ולא רק אני עשיתי כאלו דברים, כבר ראיתי בגלריות פה דברים שבאמת גובלים במודים רציניים בחול

חוץ מזה שאם תסתכלו טוב בגלריה רוב המודים דומים אחד לשני.

זה שמישהו הולך וקונה קטודה זה מגניב אבל נראה אותו מפרק מאיזה סורק איזה קטודה וצובע אותב בצבע כל שהוא או עוטף אותה ב צלופן או קונה מנורה אולטרא סגול קטנה ומתקין את המערכת של הקטודה מהסורק או כאלו דברים.

בונה איזה מסך LCD קטן עם מיקרו קונטרולר לפן באס ובונה לו תוכנה וצורב אותה על המיקרו בקר ומכניס לבפנים רגש חום SMT160

דברים מודולריים אבל שעברו הסבה שלא לתפקיד לו הם מתוכננים

ועם כל הכבוד לאבנר אני מאוד מתרשם להשגים שלו יחסית לילד בן 14 אבל אני לא חושב שאבנר הוא הקנה מידה למודים

יש לו הרבה חוסר ידע באלקטרוניקה ורואים את זה בזה שהוא קונה את רוב הדברים מוכנים או עושה כל מיני שטויות לא אסטטיות או כל מיני

חוץ מזה במקרה שלו הדבר הכי בולט מה שאף אחד לא העיר לו זה הספק כח שכולו עומד על ברגים מבודדים מבלי אדמה משוטפת מה שיכול לשרוף לו את הלוח ואת הספק ולגרום למתחים לא מאוזנים

אבל זה לא המקום

ולגבי התחרות הזאת, דוגרי זה חרא של דבר

פחחח 50 שקל כניסה או וואט אבר

לא יהיה שם אף אחד ואתה בא בשביל לספק תעסוקה לכל הקיבוצניקים שאין להם מה לעשות

מלא אם היה באמת פרס ראשון של 1000 שח או איזה באנדל נחמד

ופרסים למקומות שני ושלישי אז הייתי שוקל להגיע

חחחח

שיתאפבו על עצמם

אז אנשים להתחיל להיות מקוריים ולעשות דברים כמו הדברים שאנחנו רואים בחדשות לפעמים

זה מוד

זה יצירתיות

לא להעתיק חור במארז מנורה וקצת איזולירבנג על החוטים במארז!

כל מה שאני מנסה להגיד שאנשים חייבים להתחיל להיות רציניים

ולא לעשות תחרות עם פרס של 100 שח

זה בכלל לא רציני

ולגבי המודים בכלליות:

כן לדעתי אם מישהו עשה חור במארז והדביק פרספקט זה כבר לא ממש מוד

כבר אפשר ב 200 שקל לקנות מארז עם חלון וקטודה מוכנים ובטוח זה יהיה יותר יפה

זה לכאורה נראה שאנשים לא ממש מפעילים את הראש

90 אחוז מהגלריות פה באתר ודוגמא נוספת יסראמודס ו פיסי טיפ הם ממש אותו הדבר

90 אחוז אותם רעיונות אבל אולי צבע שונה

מעטים המודים המקוריים

ולגבי כל אלה שיש להם בעייה איתי בכללי וקוראים לי שחצן:

כל מה שאני בניתי, אבל הכל, זה היה רעיונות שלי

כל המערכת האלקטרונית שבניתי היא מחרישה עמוקה באינטרנט באתרי אלקטרוניקה ומלא מדריכים מאוטודידקט

קרעתי תתחת בשביל המערכת זה מש לא בא בקלות

ובכלל כל המחשב זה לקח לי בהמשכים בערך שלוש חודשים

ולא! לא היה לי הרבה כסף

כמעט כלום

הכל פירקתי ממכשירים שנתנו לי בכל מיני חנויות אלקטרוניקה

ואין מה לעשות אם לא חורשים אי אפשר להוציא משהו מיוחד

ומה כאילו חסרים רעיונות???

יש כל כך הרבה קומבינות שאפשר לעשות עם זה עם לייזרים והולוגרמות של לייזרים

ואין לי בעייה עם אבנר....

רק שכולם מסתכלים ואפילו לא רואים שם טעויות שיכולות לעלות לו בחיים של הלוח שלו ודברים אחרים

כולם מחכים לרעיון הבא שיוכלו להעתיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים