פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים אוקיי , בLP הקרבה של חברת 3dv תהיה תחרות מודינג בתנאי אחד , 10 מתחרים חייבים להגיע , אם יהיו מתחת ל10 מתחרים התחרות לא תתקיים , אם היא אכן תתקיים הפרס למקום הראשון הוא 100שקלים במזומן , המקום השני יתכבד בפאד של חברת 3 די וי , אני מבקש כאן עשרה הצהרות לפחות , רק אם יהיו יותר מ15 מתחרים אז יהיה פרס גם למקום השני... כל מי שמצהיר שהוא בא אז הוא בא.אם אתם לא באים אנא עדכנו תארד זה לפחות 5שעות לפני תחילת האירוע. אני מבקש מכל מי שיכול להגיע שיגיע! מכוון שככל שיגיעו יותר תחום המודינג בישראל במסיבות רשת יגדל יותר ויותר. האירוע יתרחש בקיבוץ העוגן בתאריך ה19 לחודש (יום שישי הזה) ותוכלו להיכנס למקום החל משעה 17:00-18:00... , אני ישפוט בתחרות על פי : יופי(תאורה , כוון התאורה בצורה נכונה ועוד ועוד) , ריבוי סינקים(או קירור מים וקירור גז...) , זרימת אוויר בתוך המארז , פיצ'רים ביצור עצמי כגון : שליטה על מאוררים , כפטורים לאיפוס ביוס וכ"ו. אני מקווה שהבנתם את כוונתי.מצפה להענות רבה , גיא מיכאל - stingeR.
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים אני ישפוט בתחרות על פי : יופי(תאורה , כוון התאורה בצורה נכונה ועוד ועוד) , ריבוי סינקים(או קירור מים וקירור גז...) , זרימת אוויר בתוך המארז , פיצ'רים ביצור עצמי כגון : שליטה על מאוררים , כפטורים לאיפוס ביוס וכ"ו. אני מקווה שהבנתם את כוונתי. וואו בן אדם... יש לך שם חתיכת קהל מקצועי אם מגיעים אנשים עם קירור גז... :
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים גם בשביל 200 ש"ח אני לא אפילו מתחיל לסחוב את המארז שלי :>אם לא סכום נאה של כסף לפחות תפתו את קהל המודרים באיזה מוצר מועיל מאחת החברות כספונסרית
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים נו בהצלחה חמרות שאני אני באוסטרליה....אם זה יפתח את המודינג בישראל למה לא
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני בטוח שאם היו פרסים יותר רצינים כמו כרטיסי מסך איכותיים וכאלה דברים הרבה יותר אנשים היו באים
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים מחבר אנשים , תחשבו... למה אתם עושים מודינג אם אף אחד לא יכול לראות את זה... זה כל העיניין , מה חשוב הפרסים , זה גם הנאה!תחשבו על זה.
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים נכון אבל לא כל אחד שגר רחוק מהקיבוץ העוגן יביא את המחשב שלו סתם בשביל להראות אותו
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים הבה אציע מספר דברים :א- תמצאו ספונסר, בלעדיו ערך התפגש הזה יורד דרסטית (אלא אם כן אתה יכול לזרוק כסף[לא נראה לי][או לגבות כסף מן המשתתפים -ממש לא נראה לי], )כלומר אין פרסים ראויים משמע פחות אנשים יבואו משמע לא שווה לבוא כלל..ב- אני ממליץ על התראה של מספר שבועות, ככה יהיה זמן להכין הכל ולתכנן את הזמן.ג -תסבירו איך להגיע ואיפה זה בדיוק, אם אתה רוצה שאנשים יבואו (ומטבעם אנשים עצלנים ורובם אפילו לא יחפשו את המקום משמע לא יבואו...)ד- עדיף היה לארגן את המפגש הזה ביחד עם המפגש של האתר, ולדעתי הם (המודרים) כבר היו מוצאים מספר ספונסרים וכמובן היו באים יותר אנשים וכולם היו יוצאים נשכרים (גם האתר וגם כולנו), אבל מה לעשות יש אנשים עצלנים... :-*
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים יש מצב שאני בא עם עוד מישהו.אבל כמו שאמרו היית צריך להודיע קצת לפני ...לכל העצלנים : http://www.3dv.co.il/news.phpאם אתם באים תרשמו שאתם באים באתר.
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים חברים שלי שחקני CS אבל אני לא הולך כי אני שונא את המשחק, ואני לא אבוא רק בשביל תחרות שסיכויי לזכות בה קטנים.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים בונא אין לך כמעט שום מודינג ואתה עדיין חדש בתחוםלא ראינו שום תמונות ממך ושרפת לחבר שלי את הלוח אם שבוע אחרי שהוא קנה את המחשבמי שם אותך להיות שופט...אבל עזוב את הקטע שאני שונא אותך כבר הרבה זמןמי ישתתף בתחרותשמקבלים עליה 100 וזה רק אם זוכים והכניס היא כבר 50 שקלאני כמעט בטוח שהתחרות הזאת לא תצליחלמרות שלי כרגע אין מוד מוכן כי אני עדיין מחכה למארז שלי (חודש הבא) והמארז הקיים באמת מעפן אומנם עם מאווררים ושטויות אבל בכל אין פה לאף אחד שלא משחק CS להגיעגם אם היה לי מוד מוכןואני יכול לשחק CS שהפסקי לפני חצי שנה או יותר אחרי כמעט 3שנים...לא הייתי מגיע בשביל 50שקללא שווה את המאמץ של להביא את המחשבאם אני רוצה אני יכול להכנס לפורומים של גיימרים ולהראות שםהדרך הטוב ביותר לפרסם את התחום הוא לפתוח פורומים משניים בתוך פורומים גדולים של גיימרים כמו ה3DV הזה שאין לי אפילו מושג מזהרק ככה יתחילו להכיר את התחום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.