עבור לתוכן

גאלאקסי נקסוס, אנרואיד 4.0 ועוד, הדיון המרוכז.

Featured Replies

פורסם

....

אני רק אומר שכולם חיכו לאייפון שהמספר שלו יהיה 5, וכשלא יצא אחד כזה כולם בלי לבדוק אמרו חרא מכשיר ואפל זבל שלא שינתה את העיצוב.

אני בא ואומר שתתבגרו כבר ותיהיו אובייקטיבים !!!... העיצוב זה עניין של טעם, אני אישית אוהב אותו, אבל החומרה שהצליחו להכניס למכשיר היא מדהימה ומיישרת קו עם כל האנדרואידים החזקים שיש בשוק וכרגע אפילו עוברת אותם!

מה שאני רוצה זה שיפסיקו לשנוא את אפל כי היא אפל!!

שיגידו שהמסך לא גדול מספיק לטעמם אבל יש כאלו שכן מתאים להם, שיגידו שהרמקול חלש...אבל שלא יפסלו את המכשיר כי זה אפל וכולם פאנבויס שלהם!

לדוגמא כשאמרו שהמעבד הגרפי מהיר פי 7 כולם צחקו, ובסוף כשהוא אכן היה כזה אנשים לא מאמינים לנתונים.....זה מה שניקרא חברים...להיות פאנבוי!!

אולי באמת יש כאלו בארה"ב שישנים חודש בחנות כדי להיות ראשונים, אני לא כזה :)

אני צרכן בדיוק כמוכם שמחפש תמורה לכסף שלו ולפי הטעם שלו.

MiCool ניסו להגיד לך אבל אתה לא מקשיב... מצלמה של 5MP יכולה להיות זבל ויכולה להיות מצויינת, זה לא תלוי בכמה MP יש בה אלא במצלמה עצמה פיזית, יש הבדל בין רכיב לרכיב.

מבקרה של הNG המצלמה אולי 5MP אבל הרכיב עצמו איכותי יותר.

אתה יודע מה יש בSGS2 שאין באיפון? את החופש לעשות הכל עם המכשיר...

בקיצור... אתה מתווכח מול מכשיר שעוד לא יצא, עוד לא בדקו אותו כמו שצריך ומול מערכת שגם כן עדיין לא יצאה, לא משנה שכבר יש אמולטור בSDK.

כשהNG יצא, אז אפשר יהיה להתווכח מי טוב יותר, ה4S או הNG

אז כניראה אתה זה שקשה לו בהבנת הניקרא...

אני יודע טוב מאוד שכמות הפיקסלים היא לא משמעותית בכלל....להפך כמו שאמרו פה זה רק יכול להרוס אם דוחפים עוד פיקסלים.

אני יודע את זה עוד מההצגה של האייפון ה4 כשסטיב ג'ובס ז"ל דיבר על המצלמה שהם שמו במכשיר ולמה היא לא 195 מגה פיקסל כמו שכולם חשבו שזה הכי טוב אז.....

אני העלתי את זה כדוגמא לכך שיש כאן מלא אנדרואידפאנים שלא הבינו את זה אז ואמרו "לאייפון זה רק 5 מגה פיקסל".

• תגובות 205
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את זה אני יודע, תספר את זה לאלו שצעקו שהאייפון חרא מכשיר והמצלמה שלו בזבל כי היא רק 5 מגה פיקסל ולא אכפת להם מהלקוחות (כל

שי, לך חפש מי ינענע אותך. ואל תשכח לקחת את דגל צבעי הקשת שלך. :silly:

בקשר לשורה הראשונה:

ידוע לך שהמצלמה הקידמית של האייפון היא VGA נכון?!

לגבי השורה השניה, אפשר להבין למה לא חוסמים את המשתמש הזה עם הדיבור הנגוע הזה?

פורסם

אני רק אומר שכולם חיכו לאייפון שהמספר שלו יהיה 5, וכשלא יצא אחד כזה כולם בלי לבדוק אמרו חרא מכשיר ואפל זבל שלא שינתה את העיצוב.

אני בא ואומר שתתבגרו כבר ותיהיו אובייקטיבים !!!... העיצוב זה עניין של טעם, אני אישית אוהב אותו, אבל החומרה שהצליחו להכניס למכשיר היא מדהימה ומיישרת קו עם כל האנדרואידים החזקים שיש בשוק וכרגע אפילו עוברת אותם!

מה שאני רוצה זה שיפסיקו לשנוא את אפל כי היא אפל!!

שיגידו שהמסך לא גדול מספיק לטעמם אבל יש כאלו שכן מתאים להם, שיגידו שהרמקול חלש...אבל שלא יפסלו את המכשיר כי זה אפל וכולם פאנבויס שלהם!

לדוגמא כשאמרו שהמעבד הגרפי מהיר פי 7 כולם צחקו, ובסוף כשהוא אכן היה כזה אנשים לא מאמינים לנתונים.....זה מה שניקרא חברים...להיות פאנבוי!!

אולי באמת יש כאלו בארה"ב שישנים חודש בחנות כדי להיות ראשונים, אני לא כזה :)

אני צרכן בדיוק כמוכם שמחפש תמורה לכסף שלו ולפי הטעם שלו.

אז כניראה אתה זה שקשה לו בהבנת הניקרא...

אני יודע טוב מאוד שכמות הפיקסלים היא לא משמעותית בכלל....להפך כמו שאמרו פה זה רק יכול להרוס אם דוחפים עוד פיקסלים.

אני יודע את זה עוד מההצגה של האייפון ה4 כשסטיב ג'ובס ז"ל דיבר על המצלמה שהם שמו במכשיר ולמה היא לא 195 מגה פיקסל כמו שכולם חשבו שזה הכי טוב אז.....

אני העלתי את זה כדוגמא לכך שיש כאן מלא אנדרואידפאנים שלא הבינו את זה אז ואמרו "לאייפון זה רק 5 מגה פיקסל".

מה הקשר לפאנבויים?

אני משתתמש במוצרי אפל וחיכיתי לאייפון הבא. ונחש מה? הוא היה מאכזב.

זה שנתוני המכירות שלו טובים, לא אומר שהוא מכשיר יוצא מן הכלל. זה אומר שזה עוד מוצר של אפל, וכמו קודמיו - הוא מוכר הרבה.

אבל אם נסתכל על זה רגע: מה בדיוק הם שינו פה? אותו עיצוב, אותו עובי מכשיר, אותו מסך [שהוא כבר קטן לסטנדרטים של מכשירים היום], ובסה"כ - נראה כמו אותו פלאפון.

הלקוחות של אפל אוהבים חידוש, אפל ממתגת את עצמה כחברה שמציעה עיצובים חדשים ונועזים, חדשנות וגיוון. העובדה שהם הוציאו מכשיר זהה עם חומרה משופרת - זה מהלך שנוגד את השם שנוצר לאפל בקרב לקוחותיה.

כי בוא נודה בזה, ממתי למשתמש הIPHONE הממוצע, איכפת אם יש שיפור במעבד הCPU והGPU? זה לא שזה כזה מורגש - הIOS עובד חלק לחלוטין על הIPHONE4 ואין הבדלים מורגשים במבחני ביצועים בהפעלת המע', שיגור אפליקציות ודפדפן אחד על אחד עם ה4S, כי שניהם מהירים דיו. כלומר - בשביל משתמש ממוצע זה מכשיר במהירות זהה.

דבר שני - שיפור המצלמה, בעוד שהוא יפה ומרהיב, זה לא מה שאנשים חיכו לו.

בסה"כ זה לא מפתיע שהוא איכזב - ואת האמת - ביחס למחיר האסטרונומי שלו, 650-850 דולר, ללא תוספת מיסים בארה"ב [שזה עוד 15%], הוא לא שווה את זה - אתה מקבל ליד מכשיר שנראה כמו מכשיר שהושק לפני שנה וחצי. ואפל זה סמל סטאטוס - כשאתה קונה מכשיר שלהם אתה רוצה לנפנף בו מול כולם, ככה האפליסטים לא יכולים לעשות את זה יותר, כשיש להם IPHONE4 [לכאורה] מיושן ביד. תוסיף את זה לעובדה שהמסך של המכשיר פשוט קטן ביחס למתחרים, שהוכיחו שמסך גדול מ-3.5 הוא גם מרשים יותר וגם מהנה יותר, ואתה מבין שזה לא כזו עסקת חבילה מפילה.

אה, וכן, החומרה של אפל, שלטענתך מיישרת קו עם כל המתחירים ואף עוקפת אותם - היא אימרה של פאנבוי מושבע. כי זה פשוט לא נכון. היא אפילו לא מתקרבת ליישור קו עם הSGS2 בן השנה.

הסיבה היחידיה שה4S עקף את כל האנדרואידים עד כה, זה כי באנדרואיד לא היתה תמיכה במעבדים כפולי ליבה - מה שאמור להשתנות עם יציאת הANDROID4, מהלך שיותיר את הIPHONE4S איפשהו בחלק האמצעי-תחתון של טבלת השוואת הביצועים אל מול מכשירים חדשים.

אגב מסתבר שהמצב כרגע בשוק לא מזהיר..

הNEXUS GALAXY מאכזב יחסית, וגם ה4S לא בשמיים.. מתחילות להתגלות בעיות רציניות עם הSIRI [המע' דורשת חיבור ישיר לשרת של APPLE.. אם החיבור נופל - סירי לא עובדת. השרתים של אפל לא עומדים בעומס ההיסטרי פעמים רבות והמע' פשוט משתתקת.. היא כבר נפלה לאיזה 12 שעות], וגם עם המסך של המכשיר - אומרים שהוא נחות מהמסך של הIPHONE4 ושיש בו בעיות רבות - אחת מהבולטות היא בעיה של מסך בגווני צהב - ויש תלונות של אלפי משתמשים - שהמסך פשוט צהוב.

פורסם

כמה אתם חופרים???

בכל מקרה, עשיתי בדיקות על מצב העברית באמולטור והמצב די מעודד

כמעט בכל המקומות העברית מוצגת תקין ושילוב שלה עם מספרים/אנגלית הוא בסדר

כולל SMS, מיילים, אפליקציות שונות שבהם היו בעבר בעיות (למשל שורת המבזקים באפליקציה YNET)

גם בGOOGLE TALK זה מוצג תקין

פורסם

אחת מהבולטות היא בעיה של מסך בגווני צהב - ויש תלונות של אלפי משתמשים - שהמסך פשוט צהוב.

זה נגרם כתוצאה מהדבק בו הם השתמשו ונפתר מעצמו (עד שבועיים). אותה הבעיה הייתה גם באייפון 4.

פורסם

כמה אתם חופרים???

בכל מקרה, עשיתי בדיקות על מצב העברית באמולטור והמצב די מעודד

כמעט בכל המקומות העברית מוצגת תקין ושילוב שלה עם מספרים/אנגלית הוא בסדר

כולל SMS, מיילים, אפליקציות שונות שבהם היו בעבר בעיות (למשל שורת המבזקים באפליקציה YNET)

גם בGOOGLE TALK זה מוצג תקין

מעודד! נשמע שהם באמת עשו משהו עם זה.. כשאתה אומר מיילים אתה מתכוון GMAIL או המייל הרגיל?

פורסם

גם וגם

פורסם
  • מחבר

איזה כייף, ממש לא שנייה מוקדם מדיי ! נקווה שזה באמת יגיע למכשירים הסופיים למרות שקשה לי להאמין שלא (לכו תדעו אם ל-LG יבוא לדפוק את זה בצורה כלשהי, סתם כדוגמא).

פורסם

מה הקשר לפאנבויים?

אני משתתמש במוצרי אפל וחיכיתי לאייפון הבא. ונחש מה? הוא היה מאכזב.

זה שנתוני המכירות שלו טובים, לא אומר שהוא מכשיר יוצא מן הכלל. זה אומר שזה עוד מוצר של אפל, וכמו קודמיו - הוא מוכר הרבה.

אבל אם נסתכל על זה רגע: מה בדיוק הם שינו פה? אותו עיצוב, אותו עובי מכשיר, אותו מסך [שהוא כבר קטן לסטנדרטים של מכשירים היום], ובסה"כ - נראה כמו אותו פלאפון.

הלקוחות של אפל אוהבים חידוש, אפל ממתגת את עצמה כחברה שמציעה עיצובים חדשים ונועזים, חדשנות וגיוון. העובדה שהם הוציאו מכשיר זהה עם חומרה משופרת - זה מהלך שנוגד את השם שנוצר לאפל בקרב לקוחותיה.

כי בוא נודה בזה, ממתי למשתמש הIPHONE הממוצע, איכפת אם יש שיפור במעבד הCPU והGPU? זה לא שזה כזה מורגש - הIOS עובד חלק לחלוטין על הIPHONE4 ואין הבדלים מורגשים במבחני ביצועים בהפעלת המע', שיגור אפליקציות ודפדפן אחד על אחד עם ה4S, כי שניהם מהירים דיו. כלומר - בשביל משתמש ממוצע זה מכשיר במהירות זהה.

דבר שני - שיפור המצלמה, בעוד שהוא יפה ומרהיב, זה לא מה שאנשים חיכו לו.

בסה"כ זה לא מפתיע שהוא איכזב - ואת האמת - ביחס למחיר האסטרונומי שלו, 650-850 דולר, ללא תוספת מיסים בארה"ב [שזה עוד 15%], הוא לא שווה את זה - אתה מקבל ליד מכשיר שנראה כמו מכשיר שהושק לפני שנה וחצי. ואפל זה סמל סטאטוס - כשאתה קונה מכשיר שלהם אתה רוצה לנפנף בו מול כולם, ככה האפליסטים לא יכולים לעשות את זה יותר, כשיש להם IPHONE4 [לכאורה] מיושן ביד. תוסיף את זה לעובדה שהמסך של המכשיר פשוט קטן ביחס למתחרים, שהוכיחו שמסך גדול מ-3.5 הוא גם מרשים יותר וגם מהנה יותר, ואתה מבין שזה לא כזו עסקת חבילה מפילה.

אה, וכן, החומרה של אפל, שלטענתך מיישרת קו עם כל המתחירים ואף עוקפת אותם - היא אימרה של פאנבוי מושבע. כי זה פשוט לא נכון. היא אפילו לא מתקרבת ליישור קו עם הSGS2 בן השנה.

הסיבה היחידיה שה4S עקף את כל האנדרואידים עד כה, זה כי באנדרואיד לא היתה תמיכה במעבדים כפולי ליבה - מה שאמור להשתנות עם יציאת הANDROID4, מהלך שיותיר את הIPHONE4S איפשהו בחלק האמצעי-תחתון של טבלת השוואת הביצועים אל מול מכשירים חדשים.

אגב מסתבר שהמצב כרגע בשוק לא מזהיר..

הNEXUS GALAXY מאכזב יחסית, וגם ה4S לא בשמיים.. מתחילות להתגלות בעיות רציניות עם הSIRI [המע' דורשת חיבור ישיר לשרת של APPLE.. אם החיבור נופל - סירי לא עובדת. השרתים של אפל לא עומדים בעומס ההיסטרי פעמים רבות והמע' פשוט משתתקת.. היא כבר נפלה לאיזה 12 שעות], וגם עם המסך של המכשיר - אומרים שהוא נחות מהמסך של הIPHONE4 ושיש בו בעיות רבות - אחת מהבולטות היא בעיה של מסך בגווני צהב - ויש תלונות של אלפי משתמשים - שהמסך פשוט צהוב.

ואו....כמה רשמתה.

עיצוב זה לא עניין של ויכוח.

אתה לא זה שמחליט לאיזה משתמש אייפון אכפת ולאיזה לא מהחומרה שלו, וגם לא אני. יש אנשי מקצוע לזה.

על סמך מה אתה אומר שהמצלמה איכזבה?! חחח מצחיק.

בוא ניראה את הקו התחתון הזה...

לא יודע מה איתך, אבל כל אחד שקונה מכשיר חדש אוהב לנפנף בו מול כולם.

מחיר?! זה המחירים היום של הסמארטפונים, זה מה יש. גם אנדררואיד גם אפל וגם מייקרוסופט.

"אפילו לא מתקרבת לישור קו" חחח זה ממש טוב.....

לך תיראה מבחני ביצועים ותחזור אלי..... (ולא ף ממש לא מעניין אותי איזו מערכת הפעלה תהיה לSGS2 בעתיד, מדברים על עכשיו !).

מסך קטן ?! עניין של טעם ! ככה הם חושבים שצריך להיות מכשיר סמארטפון.

ולסיום, תלמד קצת ותיקרא לפני שאתה בא ונותן כאן הצהרות.

לילה טוב.

בקשר לשורה הראשונה:

ידוע לך שהמצלמה הקידמית של האייפון היא VGA נכון?!

לגבי השורה השניה, אפשר להבין למה לא חוסמים את המשתמש הזה עם הדיבור הנגוע הזה?

מלשנים לא בבית סיפרנו, ילדה קטנה.

(בסך הכל הגבתי לו באותה צורה).

מה הקשר מצלמה קידמית?!

ואגב באייפון 5 שיפרו אותה.

פורסם

אולי די?

פורסם

עמרי לפי הבנתי הזמנת את הנקסוס בCLOVE נכון? מתי הוא אמור להגיע אלייך בערך?

פורסם

עוד הרבה זמן

המלאי צפוי ב17 לנובמבר

פורסם

אולי די?

זהו, באמת הגזמנו. :-X

פורסם

עוד הרבה זמן

המלאי צפוי ב17 לנובמבר

וואו זה עוד חודש, אני שוקל אם לחכות או לא...

פורסם

האמת שזה משמח אותי, ייתן לי הרבה זמן להחליט.

עד אז בטח ידלפו פרטים על SGS 3 ומשם נראה איך מתקדמים =].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים