עבור לתוכן

גאלאקסי נקסוס, אנרואיד 4.0 ועוד, הדיון המרוכז.

Featured Replies

פורסם

אמנם ביצעתי את ההזמנה בCLOVE

אבל זה עדיין על תנאי :)

יש לי עדיין כמה שבועות לקרוא על המכשיר, להתרשם ובעיקר לראות מה המצב עם העברית

החיוב בפועל נעשה רק לפני המשלוח (והמלאי צפוי רק עוד 3 שבועות)

אתה זונה בזבזנית!!!!!

תתחדש.

אגב, לטלפון הזה יש מד לחץ אוויר (ברומטור) שיעזור לGPS להינעל טיפה יותר מהר, ואותו GPU כמו לגאלאקסי S רק מומהר מ200 ל384 מגהרץ.

• תגובות 205
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני באופן כללי חיכיתי לנקסוס הזה. בהנחה והיה "מלהיב" אותי - היתי רוכש. מהבחינה הזו (של ההתלהבות) אני מאוכזב. שום דבר במפרט שלו לא גרם לי להוציא את הכרטיס כמו ש-OMRIJ עשה. הפלאפון הבא שלי כנראה יהיה בכל זאת ה-SGS2 או סנסיישן או משהו דומה. בנתיים אני מחכה ומקווה ל-CM9 שתבוא עלינו לטובה (ובמהרה אני מקווה).

פורסם
  • מחבר

אל תכניס אותו חזרה, עוד כמה חודשים ה- S3 יצא.

נהה, זה פלאפון שיהיה זמין לרכישה לפחות עוד חצי שנה וגם אז במחיר גבוה.

פורסם

טעמך לא נחשב. דעתך לא נחשבת. מה שחשוב זו היצרנית. אף אדם לא מבין כמוהה. במיוחד אפל.

אם הם מצליחים למכור כמו שהם מוכרים, כניראה שהם מבינים "טיפה" יותר ממך......מה נכון לשוק כרגע ומה לא ! (ראה ערך IPADֱ!).

אבל ברצינות עכשיו, אותי מצחיק אנשים שבאים ומנתחים פלחי שוק של כל העולם מהכורסא בחדר, כשלכל חברות הענק האלו יש אנשים שמקבלים מיליונים רק בשביל זה.

אז מכאן אני בא ואומר שכניראה הם יודעים טיפה יותר טוב מה רוצים האנשים עכשיו.

----------------------------------------------------------------

ורק בשביל להראות כמה הפורום הזה אנדרואידפאן בדם ללא מודעות לכך...

מכשיר הדגל של גוגל וסמסונג שמגיע עם המסך הכי גדול לסמארטפון EVER ומעבד כפול ליבה ובקיצור כל הטכנולוגיה שבעולם, יש לו מצלמה מסכנה של 5 מגה פיקסל?!

כמה נכנסו באפל על החוסר השקעה במצלמה שלה כשיצא האייפון 4 (לפני שידעו שהיא מצלמת מדהימה) ואמרו שזאת חברה שלא אכפת לה מהלקוחות וחברה שלוקח לה שנה להוציא מכשיר ולא משקעים במצלמה ובקיצור מה לא?!.....ואפילו עכשיו כשיצא ה4S היו כאלו שאמרו ש8 מגה פיקסל לטלפון שיוצא פעם בשנה זאת בדיחה !!..

אז איפה אתם עכשיו ??!!

פורסם

לא קראתי כל הודעה והודעה בדיון - אבל יכול להיות שעניין המצלמה פשוט לא הועלה ולכן לא היה דיון ולא נראו דעות בנושא?

מאחר והעלת - הינה, אני יכול להגיד לך בפה מלא שאני מאוכזב. נכון שכמות ה-MP זה לא הכל בדיוק כמו ש-GHZ במעבד זה לא הכל, יש הרבה מעבר. אבל במקרה הזה, כשיש תחרות קשה גם מצד היצרניות האחרות וגם מצד אפל - אני לא חושב שנכון היה להישאר עם מצלמה של 5MP.

הבעתי את דעתי (לגבי האכזבה היחסית מהנקסוס) ממש כמה הודעות למעלה - אתה מוזמן לקרוא

פורסם

אין שום חשיבות לכמות ה-MP במצלמה בסלולר.

5MP זה מעל ומעבר. מה שחשוב זה האופטיקה ואיכות החיישן, לא כמות הפיקסלים שבו.

כדי להיכנס לפרופורציות: רזולוציית FULL HD היא בסך הכל 2MP.

אני לא מכיר הרבה אנשים שצריכים את התמונות שלהם מהסלולרי ברזולוציה גבוהה יותר.

פורסם

נכון שכמות ה-MP זה לא הכל בדיוק כמו ש-GHZ במעבד זה לא הכל,

צודק, אבל כמו שאמרתה, זה קצת להישאר מאחור.

בהחלט מוזר.

קראתי את התגובה שלך, ולדעתי אם צרכן מעוניין לקנות את הSGS2 אז כבר כדי לו לקנות כבר את הנקסוס.

פורסם

יש לי מצלמת פוקט משנת 2003, יש לה 3.1 MP, היא מצלמת יותר טוב מכל סמארטפון שראיתי.

(באותה נשימה, יש לי D90, יש לה 12MP, היא מצלמת טוב יותר ממצלמת ה17MP של חבר שלי [דמוי SLR])

MP גבוהה מדיי רלוונטי רק לצלמי אופנה ופרסומאיים, מהרגע שזה עובר את ה3MP אין חשיבות.. מה שחשוב זה העדשה, החישן אור, והתוכנה של הצילום (WB/לדעת כמה ISO לשים כדי לפצות, ותוספת מאד מבורכת באיפון (יש לי איפון 4 אגב ומנסיון של כמה חודשים לא התחברתי לאנדרויד, אז אני לא "פאנבוי" של 2 הצדדים) של נעילת חשיפה) ואם כבר, הדבר היחיד שזה עושה זה שכל תמונה תופסת יותר מקום בכרטיס (לא להיט. במיוחד שלאיפון אין כרטיס :) )

פורסם

זה כבר נתון להחלטה של הצרכן.

אין שום חשיבות לכמות ה-MP במצלמה בסלולר.

5MP זה מעל ומעבר. מה שחשוב זה האופטיקה ואיכות החיישן, לא כמות הפיקסלים שבו.

כדי להיכנס לפרופורציות: רזולוציית FULL HD היא בסך הכל 2MP.

אני לא מכיר הרבה אנשים שצריכים את התמונות שלהם מהסלולרי ברזולוציה גבוהה יותר.

עמרי,

אתה צודק. אבל אני עדיין חושב שיש פה סוג של מרוץ חימוש - מלחמה קרה אם תרצה בין אנדרו' (ואיתה HTC וסמסונג וכו') לאפל וצריך לעמוד בקצב. כמו שהם הוציאו את הנקסוס החדש עם כפול ליבה במהירות 1.2GHZ למרות שככל הנראה היה אפשר להסתפק ב-1GHZ או אפילו פחות (הרי ליבות ה-A5 עובדות בכ-800MHZ) אז גם במצלמה היה אפשר להשוות נתונים (למרות היותם יבשים בסה"כ).

אם החברות היו הולכות לפי מה שאתה אומר הינו נשארים עם 2-3MP ופשוט קוראים על שיפורים באופטיקה וחיישנים וכו'.

פורסם

@XTRACT

הייתי שמח אם זה מה שהיה קורה, גם היה חוסך לי מקום בזכרון וגם איכות התמונה היתה מקבלת את מלוא תשומת הלב במקום איך לדחוף חיישנים גדולים יותר לתוך סלולרי, ולך תדע, אולי אפילו היו מצליחים למזער אופטיקה מתכווננת (ז"א זום אמיתי)

פורסם

זה כנראה יגיע מתישהו. בערך כמו שהיה לפני שנים את המרוץ עם מעבדי הפנטיום שכל שניה וחצי הוציאו אחד במהירות 2.6GHZ ואז 2.8GHZ ואז 3.0GHז וכו' וזה בקושי הציג שיפור. ואז עברו לטכנו' אחרת לגמרי - עיבוד מקבילי (כפולי ליבות וכו').

בנתיים אנחנו ב"מרוץ" כמו שאמרתי - אם זה להוכיח "למי יש יותר גדול" ואם זה מסיבה אחרת - לדעתי הם היו צריכים להכניס 8MP ולו רק כדי לתת פייט טוב יותר לאלו ששוקלים לערוק מאייפון או שמתבלטים בין ה-4S לבין הנקסוס החדש

פורסם

המצלמה עצמה בGN טובה יותר לפי הפרסום עם מהירות צילום טובה יותר מה שאומר שפיזית החליפו את המצלמה לדגם אחר, עד שלא יהיו ביקורות בפועל של אנשים ואתרים עליהם אי אפשר לנחש מה האיכות בפועל. כמו שאמרו, מלחמת הMP הגיע לקו מסויים... 5MP זה די ויותר ויחד עם עדשה טובה היא תהיה טובה הרבה יותר ממצלמות עם MP גבוהה יותר

פורסם

השוואה ראשונית ולא מקצועית בין המצלמות של ה4S ל GN:

נראה שהנקסוס קולט יותר פרטים בשטחים כהים, מתמקד יותר באובייקט ופחות בממוצע הפריים (למרות שלרוב זה ניתן לשינוי) ועקב כך גם יכול להוביל לשריפה מסויימת של קטעים בהירים. נראה שה4S מגיע לחדות גבוה יותר - כנראה מנגנון פוקוס מדוייק יותר אבל הGN מציג ביצועים טובים יותר בחדרים סגורים.

זה בכל מקרה לפי הכמה תמונות המסכנות האלה, מה שבטוח הוא שהצלם גרוע :).

גם אני חושב שלחיישן ואופטיקה טובים עדיפות הרבה יותר גבוה מרגע שעברנו את ה4MP, אבל אישית אני מעדיף יותר משני התחומים כל עוד אפשר. חבל שלא פורסמו נתונים על החיישן של הGN, אני מאוד מקווה בשביל גוגל שהוא back-illuminated sensor מודרני כמו באייפון4 וכיאה לחיישנים קטנים. גוגל הדגימו צילום מאוד מאוד מהיר של המצלמה שלהם, כנראה זה יתרון במצבים מסויימים אבל לא קשור לאיכות הסופית.

יש לי תחושה שגוגל וסמסונג לא השקיעו המון במצלמה, גוגל דוחפת לכיוונים אחרים בחזון שלה לגבי שימוש נייד בטכנולוגייה. אני בכלל חושב שעוד מהאייפון 4 אפל הצליחו להביא מצלמה נהדרת, ייאמר לזכותם. מחכה לביקורות מקצועיות יותר. המצלמה לדעתי דבר חשוב (איכות התמונה הסופית בהתמודדות עם מצבים שונים שמאפיינים את הצרכן הפרטי).

http://thisismynext.com/2011/10/19/galaxy-nexus-vs-iphone-4s/

galaxy-nexus-vsample-photo11.jpg

galaxy-nexus-vsample-photo1x.jpg

נראה כאילו ה4S מפקס באופן ממוצע ולכן הפעם פיספס קצת את השעון.

פורסם

אתה צודק. אבל אני עדיין חושב שיש פה סוג של מרוץ חימוש

לא, אין פה שום מרוץ. עובדה, גוגל נשארו ב-5MP :)

זה מרוץ מטומטם וילדותי. זה רק מוכיח שאפל הולכת לפי מטרות שיווקיות בלבד, בלי שום חשיבות טכנולוגית אמיתית.

אפילו שתי חברות הצילום הכי גדולות בעולם, קנון וניקון, כבר הפסיקו את המרוץ הזה.

ממש לפני מספר ימים קנון הכריזה על מצלמה חדשה, מצלמת הדגל שלה (עם מחיר משוער של 6,800 דולר) - ובלי להתבלבל השאירה אותה עם 18MP בלבד (וזה בהחלט בלבד בחיישן FF), אפילו פחות מהדגם שאותו היא מחליפה (!).

פורסם

לא, אין פה שום מרוץ. עובדה, גוגל נשארו ב-5MP :)

זה מרוץ מטומטם וילדותי. זה רק מוכיח שאפל הולכת לפי מטרות שיווקיות בלבד, בלי שום חשיבות טכנולוגית אמיתית.

אפילו שתי חברות הצילום הכי גדולות בעולם, קנון וניקון, כבר הפסיקו את המרוץ הזה.

ממש לפני מספר ימים קנון הכריזה על מצלמה חדשה, מצלמת הדגל שלה (עם מחיר משוער של 6,800 דולר) - ובלי להתבלבל השאירה אותה עם 18MP בלבד (וזה בהחלט בלבד בחיישן FF), אפילו פחות מהדגם שאותו היא מחליפה (!).

כן ברור, בגלל זה לקח לאפל 5 שנים עד שהיא הוציאה מצלמה עם 8 מגה פיקסל, בזמן שטלפומים כבר מגיעים ל 12!

ועוד אומרים שאני מכניס את אפל לכל משפט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים