פורסם 2011 באוקטובר 2613 שנים טיסות, תוקעים כמה סדרות בHD על המכשיר ועם טריק נחמד מקבעים אותו במושב מולך וזהו... דובי בשביל זה יש לאפטופ
פורסם 2011 באוקטובר 2613 שנים בדיקת "כלכליסט": Galaxy Nexus - הפער נסגר"גלסי נקסוס של גוגל וסמסונג, שמריץ את גרסת אנדרואיד 4.0 החדשה, מהיר ונוח יותר מהאייפון. "כלכליסט" מציג בדיקה ראשונה של המכשיר, שכולל תמיכה מובנית בעברית"נחכה לראות בדיקות ביצועים אובייקטיביות, בינתיים קשה לומר שהפער נסגר כשאין בדיקות בשטח.מה שכן, זה ללא ספק נראה טוב גם אם זה יפסיד בבנצ'מארקים, שווה רכישה.
פורסם 2011 באוקטובר 2613 שנים לאחר הסרטון וידאו בכלכליסט שמראה על התמיכה העברית הנורמלית סופסוף. אני שוקל לבצע בימים הקרובים הזמנה מוקדמת.יש צפי יציאה למכשיר ?
פורסם 2011 באוקטובר 2613 שנים לאחר הסרטון וידאו בכלכליסט שמראה על התמיכה העברית הנורמלית סופסוף. אני שוקל לבצע בימים הקרובים הזמנה מוקדמת.אתה מודע לעובדה שזה לא מה שאמור לשכנע אותך לקנות מכשיר מסויים, כי כל המכשירים הנוכחיים בשוק יקבלו את אותה מערכת עם אותה "תמיכה בעברית", כן?
פורסם 2011 באוקטובר 2613 שנים אכן, אבל הייתי מעדיף מכשיר נקסוס עם מס' עידכונים גדול, מאשר מכשיר אנדרואיד שבקושי מעודכן.וחשבתי על RAZR, אבל לא מזמן היה לי נסיון לא טוב עם מוטורולה.
פורסם 2011 באוקטובר 2613 שנים רק שלRAZR יש Bootloader חתום ,רק אם חברת הסלולר תרצה אז מוטורולה יפתחו אותו .
פורסם 2011 באוקטובר 2613 שנים אם אני לא טועה הרייזר יהיה המכשיר הראשון שיהיה אפשר לפתוח לו את הבוטלודר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.