עבור לתוכן

גאלאקסי נקסוס, אנרואיד 4.0 ועוד, הדיון המרוכז.

Featured Replies

פורסם

Updates:

Status: Released

Comment #229 on issue 4147 by g...@android.com: Contact Photo Resoulution

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=4147

Per the previous comments, contact photos have been dramatically improved in Android 4.0 - see http://developer.android.com/sdk/android-4.0.html. The max size is now 256x256, which looks much much nicer on incoming calls, contact details, and quick contacts. Large photos can be supplied by manually associating them with contacts, or by syncing them down from social networks. So, I'm going to close this issue out. Related requests should be tracked in new issues.

--

You received this message because you starred the issue.

You may adjust your notification preferences at:

https://code.google.com/hosting/settings

Reply to this email to add a comment.

כפי שאני מניח שאתם יודעים, היתה בעיה דיי קשה בגוגל - מי שהיה מסנכרן את ה-contacts שלו מול ג'ימייל, וב-contacts האלה היו תמונות שסונכרנו מפייסבוק - גוגל הרסה את הרזולוציה של התמונות האלה ושמרה אותן באיכות מאוד, מאוד, מאוד נמוכה.

במכשירים ספציפיים של HTC זה דווקא היה בסדר כי הם עבדו עם "facebook for htc sense" ושם הבעיה לא היתה קיימת, אבל היו בזה חסרונות אחרים (כמו מערכת מאוד בזבזנית במשאבי מעבד, בכל הנוגע לסנכרון אצל אנשים עם רשימת חברים גדולה).

בכל מקרה, עושה רושם שגוגל סוף סוף טיפלה בנושא הזה.

• תגובות 205
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל עוד יש תמיכה בהאצת חומרה לH.264 והתוכנה הנכונה עם הAPI המתאימים ,זה יעבוד מצויין ,גם לA4 יש תמיכה בהאצת חומרה עד ל1080p ,גם למעבדי הS של Qualcomm יש תמיכה בהאצת חומרה ועם יש לך נגן תומך זה אמור לעבוד מצויין ,רק שאני לא זוכר אם יש להם הגבלה מסוימת לרזולוציה .

הפעלתי MKV של 1080P על האייפד 2 שלי(עם IOS 5) וזה זוחל משהו אש(גם FPS נמוך וגם תקיעות אינסוף).

פורסם

אז יכול להיות שכל שאר החברות הגיעו למסקנה שזה מטומטם לנסות לראות סרט HD על מסך של 4" :)

כן רק שאתה שוכח שהיום הסמארטפונים גם מצלמים ב1080p בH.264 ,בלי התמיכה של הSOC בהאצת חומרה ,איך תיראה בדיוק תכנים כאלו ?

המצב דומה במכשירים שמצלמים ב720p ,ליבה אחת לא מספיק חזקה כדי לפענח H.264 ב720p ,לכן האצת החומרה דרושה .

הSocים כמו הA4/5 ,הHummingbird והExynos וMSM8X55/60 אמורים להתמודד עם זה בלי בעיה עם 720p ,אני יודע שהA4 וה5 כבר תומכים ב1080p ,אני מאמין שהמצב בשבבים של סמסונג לא שונה ..

פורסם

כן רק שאתה שוכח שהיום הסמארטפונים גם מצלמים ב1080p בH.264 ,בלי התמיכה של הSOC בהאצת חומרה ,איך תיראה בדיוק תכנים כאלו ?

המצב דומה במכשירים שמצלמים ב720p ,ליבה אחת לא מספיק חזקה כדי לפענח H.264 ב720p ,לכן האצת החומרה דרושה .

לא הבנתי. יש מכשיר שמסוגל לצלם וידאו בפורמט כלשהו, ואז הוא לא מצליח לנגן את אותו הוידאו שהוא בעצמו צילם?

פורסם

בזמן שאתם רבים אם המינגברד זה OMAP או לא, יצא פורט "רשמי" לנקסוס S:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1313337

אני אתקין אותו עוד מעט ואתן לכם רשמים ראשוניים, למרות שיש לי את גרסת I9020A, שמדווח על בעיה בקישוריות 3G אצלה ולכן אני מאמין שאני אתקין את זה, אשחק עם זה שעה-שתיים ואחזור לOXYGEN2.3.1 מבוסס 2.3.7 :)

לא לשכוח שזה פורט מSDK.

פורסם

כפי שאני מניח שאתם יודעים, היתה בעיה דיי קשה בגוגל - מי שהיה מסנכרן את ה-contacts שלו מול ג'ימייל, וב-contacts האלה היו תמונות שסונכרנו מפייסבוק - גוגל הרסה את הרזולוציה של התמונות האלה ושמרה אותן באיכות מאוד, מאוד, מאוד נמוכה.

במכשירים ספציפיים של HTC זה דווקא היה בסדר כי הם עבדו עם "facebook for htc sense" ושם הבעיה לא היתה קיימת, אבל היו בזה חסרונות אחרים (כמו מערכת מאוד בזבזנית במשאבי מעבד, בכל הנוגע לסנכרון אצל אנשים עם רשימת חברים גדולה).

בכל מקרה, עושה רושם שגוגל סוף סוף טיפלה בנושא הזה.

השאלה האם זה קשור דווקא לגרסת האנדרואיד, כי לדעתי הבעיה היא עם העדכון מול השרת של גוגל שדופק הכל. למה אי אפשר לסדר את זה אצל כולם בעדכון קטן=\

פורסם

לא לשכוח שזה פורט מSDK.

לשניה לא שכחתי, גם ככל הנראה האצת החומרה לא עובדת - והרום רץ יפה מאוד, הרבה יותר טוב ביחס למה שציפיתי (מעט מאוד FC למשל). סה"כ בשביל גרסה שאפילו לא הייתי מגדיר כBETA זה לא רע בכלל.

עושה רושם שכשתשוחרר הגרסה המלאה אני אנטוש לגמרי את הרומים המקוסטמים..

פורסם

אף אחד לא נוטש את המקוסטמים... במיוחד שהICS שיופץ הכי מהר ולכמות המכשירים הכי גדולה יהיה הCM9

כולנו פשוט נעבור לרומים שיבוססו על ICS

פורסם

אז יכול להיות שכל שאר החברות הגיעו למסקנה שזה מטומטם לנסות לראות סרט HD על מסך של 4" :)

יש לך פרקים\סרטי SD על המחשב? או שאתה מתכוון לקודד\להוריד מחדש ב-SD? אם יש לך זמן מת ואתה רוצה לשים איזה סרט\פרק על המכשיר בשביל לשרוף את הזמן אתה לא יכול לעשות את זה.

זה לא משנה אם טעיתי או לא לגבי כל השאר, בזה אני צודק. SGS מנגן H264 ב-MKV חלק וב-Native, נקסוס S שמבוסס עליו לא, גם לא עם תוכנה צד שלישי.

פורסם

אם יש לך זמן מת ואתה רוצה לשים איזה סרט\פרק על המכשיר בשביל לשרוף את הזמן אתה לא יכול לעשות את זה.

זהו, שגם אם יהיה לי זמן מת, אני לא אתעלל בעצמי ואנסה לראות סרט (?!) על מסך של טלפון (?!).

אני אבזבז את הזמן הזה על דברים אחרים. פייסבוק, יוטיוב, מוזיקה.. כל מיני כאלה. לא על סרטי HD באורך מלא.

אבל אולי זה רק אני.

(וכל שאר היצרניות חוץ מסמסונג :) )

פורסם

זהו, שגם אם יהיה לי זמן מת, אני לא אתעלל בעצמי ואנסה לראות סרט (?!) על מסך של טלפון (?!).

אני אבזבז את הזמן הזה על דברים אחרים. פייסבוק, יוטיוב, מוזיקה.. כל מיני כאלה. לא על סרטי HD באורך מלא.

אבל אולי זה רק אני.

טיסות, תוקעים כמה סדרות בHD על המכשיר ועם טריק נחמד מקבעים אותו במושב מולך וזהו...

פורסם

אבל אולי זה רק אני.

הייתי ברכבת, היה משעמם, כמו גדול ראיתי סרט בSGS1 וזה לא כזה נורא.

פורסם

:s05: אני לא מבין הסמסונג גאלקסי2 תומך HD במיעבד אבל המסך לא HD והנקסווס יש לו מסך HD לא מלא מה שאומר 720P אבל המיעבד לא תומך HD תסבירו לי מה ההיגיון עם יש ביכלל

פורסם

בדיקת "כלכליסט": Galaxy Nexus - הפער נסגר

"גלסי נקסוס של גוגל וסמסונג, שמריץ את גרסת אנדרואיד 4.0 החדשה, מהיר ונוח יותר מהאייפון. "כלכליסט" מציג בדיקה ראשונה של המכשיר, שכולל תמיכה מובנית בעברית"

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3545923,00.html

פורסם

מאיפה הם השיגו אחד כזה?

מה שכן - המחיר מאוד יקר. 680$? זה 150$ יותר ממה שעלה הנקסוס הראשון. זה אפילו יותר מהאייפון היקר. במחיר כזה לדעתי זה טלפון רק למי שממש צריך טלפון חכם ומה שיש לו כרגע לא מסוגל לעשות הרבה או מאוד איטי בדברים בסיסיים.

Page-27.jpg

אגב, מישהו מוכן להסביר לי מה זה "הליכלוך" בצד התחתון שמאלי של התמונה? לא עברנו לעידן הדיגיטלי? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים