עבור לתוכן

גאלאקסי נקסוס, אנרואיד 4.0 ועוד, הדיון המרוכז.

Featured Replies

פורסם

האמת שזה משמח אותי, ייתן לי הרבה זמן להחליט.

עד אז בטח ידלפו פרטים על SGS 3 ומשם נראה איך מתקדמים =].

מה שמטה את הכף מבחינתי זה העובדה שמדובר במכשיר של גוגל (עם כל הכבוד שהוא מיוצר בפועל על ידי סמסונג)

ההתאמה בין החומרה לתוכנה תהיה אופטימלית ותיקונים ועדכונים ככל שיצאו יהיו מהירים. (הדבר הכי קרוב שאפשר לבקש מהבחינה הזאת לסינרגיה של אפל בין התוכנה לחומרה). אז גם אם המאיץ הגרפי הוא לא המילה האחרונה, סיכויים טובים שהוא יעבוד בצורה טובה מאוד עם התוכנה. בגלל זה גם הנקסוס הקודם למרות שהוא כמעט זהה לגלקסי אס מתפקד הרבה יותר טוב ממנו וכמובן יקבל גירסה חדשה בקרוב מאוד. (שאמורה לעבור ממש לא רע עם התמיכה ההאצה גרפית)

• תגובות 205
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים איתך עמרי, זו הסיבה שחשבתי לקנות נקסוס S כהתקדמות מהנקסוס ONE ולא את הגלקסי S

פורסם

נחכה לרום וניראה איך הics רץ על הדיזייר שלי, ואז אחליט. לדוגמא הsense 3 רץ חלק מאוד על הדיזייר שלי, אז לא רואה סיבה שics לא ירוץ חלק גם. מה שכן, זה ניראה מדהים.

פורסם

לא ראיתי שם יותר מידי דברים יוצאי דופן.. את רוב הדברים שהוצגו שם אתה יכול לקבל כבר היום, עם MIUI.

אני מחכה לראות איך יהיה השילוב של ICS עם MIUI.

פורסם

מי שחושב שהנקסוס הייה יותר טוב מיגלקסי2 טעה בגדול כי סמסונג בונה את הנקסוס אז למה שתעשה אתו יותר טוב מיהמכשיר שלה זה היה ברור

פורסם

^^ בלי קשר למי יותר טוב. השם של סמסונג גם על המכשיר הזה, לצד זה של גוגל, המכשיר הוא של שתי החברות בשיתוף, וסמסונג לא החליטה לבד על החומרה בו.

פורסם

סמסונג יצרה אותו בפועל

הבחירה של החומרה היא של גוגל.

היא כנראה לא היתה משתמשת בציפ של ti אם זה היה תלוי בה

פורסם
  • מחבר

יש הרבה דיבורים על התאמה יוצאית דופן בין ה-ICS לנקסוס החדש, והחוויה כנראה תהיה טובה מאד, ואולי אפילו ברת השוואה ל-S3 לכשיבוא, גם יתרונות כמו עידכון מלא ומיידי לגרסאות הוא לא דבר של מה בכך.

פורסם

כמה שיורדים כאן על אפל(כולל אותי), יש ליצרני המכשירים הרבה מה ללמוד מהם מהבחינה הזאת.

ואני לא מדבר על התאמה טובה בין תוכנה לחומרה, אלא על נאמנות למכשירים.

דוגמא: ה Galaxy 7500 יצא קצת אחרי ה iPhone 3GS.

העדכון הרשמי האחרון לגלאקסי המדובר היה האנדרואיד דונאט(1.6)! מאז, סמסונג נאלמה דום,

גם ה-SGS הראשון כבר כנראה מקבל את עדכונו האחרון, כשהוא יצא בסה"כ לפני שנה וחצי.

ה-IOS 5 שיוצא כשנתיים אחרי השקת ה 3GS עדיין תומך בו(אולי הוא יעבוד טיפה לאט, אבל תמיכה יש).

כנ"ל לגבי ה Nexus One ו-S שבטח יקבלו עוד לא מעט עדכונים של אנדרואיד.

זה יפה שמכשירי המותג של גוגל והאייפון, עדיין מאפשרים לך להחזיק במכשיר סלולרי שנתיים וחצי ויותר

מבלי להתבאס יותר מדי.

ולא, ROM מבושל לא נחשב מבחינתי ל"תמיכה".

פורסם
  • מחבר

בהחלט, יש תקווה משום מה שמעכשיו עם ה-ICS והלאה העידכונים יצאו מהר יותר דרך חברות צד ג', אבל אני אל כל כך רואה למה זה הולך להשתנות (פרגמנטציה או לא, את רוב העיכובים עושים הממשקים שהחברות צריכות להתאים כל הזמן).

דוגמאות למכשירי אנדרואיד שיצאו לפני פחות משנתיים והפסיקו לקבל תמיכה רישמית יש המון.

פורסם

לא רק בגלל התאמת הממשקים, אלא גם התאמת לחומרה.

רק בסדרת הגלאקסי קיימים כבר משהו כמו 10 מכשירים שונים

לכל קבוצת מחיר ועוד עם ההתאמות של ארה"ב.

ולא רק סמסונג חוטאת בזה, גם שאר היצרניות מנסות לפזול לכל השווקים

בכל הדרכים, העיקר לנגוס בנתח השוק של אפל.

מעדיפים לקוחות חדשים על לקוחות קיימים ובכלל זה, אני לא אתפלא

אם הרבה אנשים יגידו(ואומרים) שהמכשיר הבא שלהם יהיה או Google Expirience או חוזרים לאייפון.

פורסם
  • מחבר

גם אפל אוהבת לקוחות חדשים :) אבל היא בהחלט תוקפת את הנושא בצורה אחרת, ולפחות מהבחינה הזאת נעימה הרבה יותר ללקוח.

לקוח מחזיק היום בממוצע מכשיר, לעניות דעתי, בין שנה וחצי לשנתיים בערך, ואין ספק שעם אפל הוא מכוסה מבחינת עידכוני תוכנה ב-99%.

פורסם

יש הרבה דיבורים על התאמה יוצאית דופן בין ה-ICS לנקסוס החדש, והחוויה כנראה תהיה טובה מאד, ואולי אפילו ברת השוואה ל-S3 לכשיבוא, גם יתרונות כמו עידכון מלא ומיידי לגרסאות הוא לא דבר של מה בכך.

חבל רק שכל הממשק נראה כמו איזה סרט Tron

פורסם

זה כל היופי... הממשק לא מתאים לך? תחליף אותו ותתאים אותו למה שאתה רוצה

הדבר החשוב בICS זה מה שמתחת למכסה מנועה

פורסם

חבל רק שכל הממשק נראה כמו איזה סרט Tron

העיקר שהעברית תעבוד טוב וגם ה-GPS. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים