עבור לתוכן

בוקה ג'וניורס אלופת ארגנטינה ליברטדורס ובין יבשתי

Featured Replies

פורסם

העבירו לי את התראד מאקטואליה אבל בכל זאת

אני לא אוהב להשאר חייב ...

מה יש נכון שזה לא קשור אבל בכל זאת ממש אני שיכור מרוב שימחה ;D כי בוקה לקחה שוב

DALE BOCA

פורסם

מה?

פורסם
  • מחבר

הנה הם כן הקבוצה החזקה בעולם

( לא באופן כזה רשמי אבל עדיין כך זה נחשב ..) בוקה אלופת ארגנטינה ואלופת הליברטדורס כיום גם מחזיקה בתואר

אלופת הבין יבשתי .. לאחר שניצחה את מילאן 3:1 .. הנה האתר הרשמי של בוקה http://www.bocajuniors.com.ar/default.cfm?act=votar&gr=1&id=

זה בתמונה קרלוס טבז מי שאמר עליו מראדונה שהוא המחליף שלו

פורסם

אין קשר, אבל הנושא הקודם מוצא... תן לנושא הזה להתקיים. אם אתה רוצה, תפצל, אבל אל תנעל בבקשה.

לאוהד הזה של בוקה, אתה באמת חושב שבוקה היא אחת הקבוצות הטובות בעולם אה? אתה מקרה מאד עצוב... אתה יודע טוב מאד שמילאן לא ממש שמה *** על הגביע הזה, והיא כולה הפסידה בפנדלים שזאת הגרלה. משחק אחד מול מילאן בהרכב מאד מאד חסר(ג'ון דאל תומאסון פתח... זה אומר הכל... ואפילו קאקה שהוא רכש טרי קיבל מנוחה ונכנס רק כמחליף) לא אומר כלום.

כל שחקן של בוקה ג'וניורס או של ריבר פלייט שנהיה כוכב בקבוצה הזאת, ישר נמכר באירופה, ושם הוא עוד שחקן מן המניין.

שחקן כמו ריקלמה, שהוא "ה"סמל של בוקה והיה שחקן הכי טוב שלה בשנים האחרונות, התברר להיות כישלון חרוץ באירופה ומצליח רק יחסית בקבוצת תחתית בספרד(למרות שיש לו עתיד). שחקן כמו חבייר סביולה שהיה "ה"כוכב של ריבר עוד שחקן מן המניין בספרד... כמו גם שחקנים כמו אנדראס דאלסנדרו, פאבלו איימר ומרטין "אל לוקו" פלרמו שהיו גם כוכבים גדולים בארגנטינה אבל באירופה יש שחקנים הרבה יותר גדולים(למרות שלגבי דאלסנדרו זה עדיין לא ידוע, והוא עוד כנראה יפרוץ. השחקן הכי טוב בארגנטינה עד השנה שעברה נמכר לקבוצה מסכנה ולא ידועה כמו וולפסבורג מהליגה הגרמנית).

אז תעשה טובה...

פורסם
  • מחבר

מה ... אתה מדבר ?? אני לא מכיר הרבה קבוצות שהיו מוכנות לוותר ככה בקלות על התואר הזה בטח שלא מילאן ( חייתי באיטליה 3 שנים )

שיש אפשרות לשבור שיא של 4 זכיות שאותה שוב קבוצה לא עשתה

דבר שני אותי ממש משמח לראות איך קבוצה שיש לה תקציב שהוא בסה"כ 50% יותר ממכבי חיפה הגיעה למה שהגיעה

בזכות הלב , הנשמה והבייצים ששמו השחקנים והאוהדים ... לא כמו פה שרק כסף מעניין ....

זאת הקבוצה של העם ושל המעמד החלש והעני ... וכל ניצחון כזה ממש מתוק וצריך לפרגן להם ללא שום קשר לזה שאני אוהד אותם

יש כאן אמירה חזקה מאוד של אלו שמרימים ראש בגאווה והולכים על הכל ונותנים את הכל ( טבז וביאנצי הם דוגמא טובה )

שחקנים טובים כן יצאו מבוקה ואפילו זכו להצלחה אדירה ואני יזכיר לך את :

דיייגו ארמנדו מראדונה

גבריאל באטיסטוטה ....

ויש עוד טובים ורבים אז מה שהם לא מסתדרים בארופה לא עושה אותם רעים ... מה ריבאלדו שחקן גרוע ?? ולא משחק בכלל

ככה שזה לא קשור רק בשחקן .. והיחידים שמסתגלים מהר מאוד הם הארגנטינאים כי הם באים מליגה מאוד קשה פיזית

לגבי מה שאמרת בתראד באקטואליה שאמרת לי מה אתה אומר שבוקה היא הטובה בעולם .... עכשיו יש לזה ביסוס

לפחות לא באופן רשמי אבל בכל זאת

אני אבין אם היית אוהד של מילאן או של ריבר ( חס וחלילה ) או אפילו של ברזיל ( שלא אוהבים שום דבר שקשור בארגנטינה )

להגיד כזה דבר זה זכותך ... אבל צריך להוריד את הכובע בפני הקבוצה הזאת על מה שעשתה השנה

וכל השאר ..... תרנגולות ;D ( כינוי לאוהדי ריבר המאוסים ..) אני באמת מאושר ושום דבר לא יפריע לי

תודה על התגובה ;) שלך בכל זאת

לא קשור לעניין אבל הכינוי שלי זה טיפוס ארגנטינאי מעניין מצוייר עם תרצה לראות הנה הקישור

http://www.elmonomario.com/toons/freetour.htm תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים