פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים שלום כפי שצינתי מקודם המחשב נתקע בטעינת הבדיקה ב3dmark.מה שמפתיע הוא שהוא לא נתקע כלל בשניה.יש לי כרטיס מסך nevida gt 9600 512mb.מצורפת תמונה.תודה מראש לעוזרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים לפי התמונה יש המון ארטיפקטים בתמונה יכול להיות שהכרטיס גוסס איך הכרטיס מסך בעבודה אקראית כמו גלישה באינטרנט יש ארטיפקטים? בהפעלת משחקים?
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים מחבר טמפרטורה עכשיו במנוחה נמצאת על 47 מעלות.והדרייבר שלי היה מעודכן באירוע התקלה.שאני גולש או משחק אין ארטיפקטים עד רגע התקיעה של המחשב אז המחשב לא מגיב.בנוסף הבעייה הזו קיימת איזה שנתיים אבל רק לאחרונה היא הגיעה לתדירות כזו גבוהה לכן לא נראה לי שכרטיס המסך גוסס שנתיים.יכול להיות שאפשרות לגרימת הבעיה נובעת מזה שגם הדריבר של nvidia וגם דריבר נוסף אחראיים לכרטיס הכל?
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים תנסה להריץ את התוכנה OCCT יש שם בדיקה שנקראת GPUתריץ ללא בדיקת שגיאות ותעקוב אחרי הבדיקה:1. שאין ארטאפקטים2. טמפ' הכרטיס הגרפי (תעזר בתוכה GPUZ-Z)
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר אני מנסה להרית את הבדיקה ובזמן שהמחשב מנטר את המערכת הוא אומר שהתגלתה טעות ולא ממשיך
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר אין ארטיפקטים עד שהמחשב נתקע.ובocct הוא פשוט כותב שיש בעיה כבר אחרי דקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.