פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים שלום , הדלקתי היום את המחשב אחרי הפסקת חשמל (שאין לי דרך לדעת אם המחשב גרם לזה או משהו אחר , לא הייתי בבית)המחשב לא עולה עם שגיאה : CMOS checksum errorsהוצאתי הארד דיסק אחד , ועדיין לא עבד.נכנסתי ל BIOS ועשיתי Disable ל Raid מתוך תחושה כזאת (למה הוא היה על enable בכלל? ומה זה אומר?) , ואז המחשב עלה עם הארד דיסק אחד.חיברתי את ההארד דיסק השני ושוב המחשב לא עבד (בשלב העלייה הוא כותב משהו עם arrays ו raid וכמובן לא עולה)האם מישהו מכיר את הבעייה?תודה (מצורפת תמונה של ההגדרות הנוכחיות של ה bios , אחרי שעשיתי disable ל raid)[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים תנסה לבחור באופציות ב BIOS לחזור להגדרות DEFAULT. אם זה לא עוזר תוציא את הסוללה של ה CMOS, תמתין 10 דקות, תחזיר שוב ותראה אם הבעיה נפתרה.
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים מחבר הוגדר אצלך מערך RAID לפני כן ?90% שלא (הגדרתי את זה לפני 3 שנים).עכשיו מסיבה לא ברורה הכל חזר לעבוד. אבל עדיין מעניין אותי מה קרה.
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים גם אם נעזרת - להבא אבקש כי תמנע מכותרות כאלו...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.