עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת בייתית.

Featured Replies

פורסם

התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה)

חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת.

תודה !

פורסם

השיקול לקניית המדפסת נשמע לא כל כך כדאי כלכלית, אם תגיד שאתה ממילא צריך מדפסת אז ניחא.. אבל לקנות מדפסת במיוחד בשביל פרסום חד/רב פעמי של עלונים.. נראה לי שעדיף לך פשוט ללכת לאיזה אוניברסיטה, לקנות כרטיס צילום/הדפסה ולהדפיס..

מדפסת פשוטה שתספיק לשימושי הדפסה מרובה עולה בין 250 - 350 שקלים.. הטונר יעלה בין מאה ומשהו עד מאתיים..

הדפסה של 100 עמודים באוניברסיטה בתעריף של 15 אגורות (יקר יחסית) לדף תעלה 15 שקל!.

לגבי צבעוני הייתי ממליץ לך פשוט לבנות סקיצה וללכת לבית הדפסה, חנויות צילום למינהן ולקבל הערכת מחיר..

בכל מקרה זה יעלה לך בכל מצב אפשרי פחות מ - 200 שקל.. בהרבה..

פורסם

אם אתה מחפש מדפסת A3 טובה אז יש לך Brother MFC-J6510DW. היא עולה באזור ה-1000 ש"ח.

שזאת מדפסת A3, סורק A3, פקס ומכונת צילום.

מה גם שהיא די חסכונית בראש דיו הגדולים (שחור עולה באזור 160 ש"ח לכ-2600 דף A4, וכל צבע עולה באזור 100 ש"ח לכ- 1400 דף A4).

פורסם
  • מחבר

השיקול לקניית המדפסת נשמע לא כל כך כדאי כלכלית, אם תגיד שאתה ממילא צריך מדפסת אז ניחא.. אבל לקנות מדפסת במיוחד בשביל פרסום חד/רב פעמי של עלונים.. נראה לי שעדיף לך פשוט ללכת לאיזה אוניברסיטה, לקנות כרטיס צילום/הדפסה ולהדפיס..

מדפסת פשוטה שתספיק לשימושי הדפסה מרובה עולה בין 250 - 350 שקלים.. הטונר יעלה בין מאה ומשהו עד מאתיים..

הדפסה של 100 עמודים באוניברסיטה בתעריף של 15 אגורות (יקר יחסית) לדף תעלה 15 שקל!.

לגבי צבעוני הייתי ממליץ לך פשוט לבנות סקיצה וללכת לבית הדפסה, חנויות צילום למינהן ולקבל הערכת מחיר..

בכל מקרה זה יעלה לך בכל מצב אפשרי פחות מ - 200 שקל.. בהרבה..

קודם כל תודה רבה על התגובה,

ישנו צורך למדפסת בכל מקרה מכיוון שנדרשת המון עבודה משרדית, את עניין הצבע אשמח לחסוך מכיוון שכבר שקלתי את הטיעון שהעלת, העלתי אותו בעצמי כמה פעמים ואפשר לומר שאישרת לי החלטה, ישנם מספיק בתי דפוס שידפיסו לי סקיצה צבעונית וספק אם אני אתקע בסיטואציה שאני נדרש להדפיס משהו צבעוני בשביל משהו ניהולי\אחר וכדומה.

לסיכום:

שחור לבן אין צורך בהדפסה צבעונית, ללא פקס, עם מכונת צילום\סורק, שימושים בייתים + פרסומי.

יש איזשהו דגם ספציפי שאתה יכול להמליץ עליו, כמו המדפסת A3 ש- oronluko המליץ לי?

אם אתה מחפש מדפסת A3 טובה אז יש לך Brother MFC-J6510DW. היא עולה באזור ה-1000 ש"ח.

שזאת מדפסת A3, סורק A3, פקס ומכונת צילום.

מה גם שהיא די חסכונית בראש דיו הגדולים (שחור עולה באזור 160 ש"ח לכ-2600 דף A4, וכל צבע עולה באזור 100 ש"ח לכ- 1400 דף A4).

תודה רבה על ההמלצה ! :)

אשקול את הדגם הנ"ל.

האם ישנו דגם שאתה מכיר שיכול לסייע לי לשימושים שציינתי למעלה בציטוט הקודם?

ועוד שאלה, למה אומרים שעדיף לא להסתבך עם מדפסת שכלול בה גם פקס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים