עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - 9000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אכן ספק מעולה, אמליץ להחליפו גם כן.

ולגיל, אתה צודק ובגלל שתקרת התקציב היא 9500 שקל אז פותח הדיון יכול לקחת מערך SLI של GTX580 שיהיה הכי חזק היום, אפילו בעוד כשלוש שנים כל המשחקים יעבדו מעולה בלי בעיה בגלל שוק המשחקים שנותה לקונסולות קודם כל ורק אחרי זה לPC.

1) תקרת התקציב לא רלוונטית, אין שום סיבה בעולם להגיע לסכום הזה לשימושים כאלה.

2) על איזו נטייה אתה מדבר? כמות המשחקים שעוברים פורט ישיר ל-PC היא קטנה.

3) אם הוא לוקח עכשיו זוג GTX580, לא רק שהוא לא יבחין בהבדלי הביצועים בינם לבין זוג HD6870 לדוגמא, אלא בעתיד יתקע עם זוג כרטיסים חזקים, שזרק הון כסף עליהן, שעדיין יהיו חזקים יחסית אך מוגבלים מאוד מבחינה טכנולוגית (זה כמו שתגיד למישהו לפני 5~ שנים לרכוש זוג 7900GTX/1950XTX ואז הוא היה נדפק חזק מאוד בקטע של ה-DX10/11, קידודים ועוד, ואני מכיר אנשים כאלה) לכן הוא נדפק פה כמעט מכל הכיוונים. זה בדיוק מה שאנחנו מנסים למנוע מאנשים לעשות בפורום הזה.

פורסם

כן אתה צודק אבל אתה גם טועה, אפשר להגיד בדיוק אותו הדבר על מערך HD6870 בקטע של האנטי סטטר, שיכול לגרום לבעיות זמן קצר אחרי הרכישה ולא כולם מסתדרים עם החלפת פרופילים כל שני וחמישי והתקנת דרייברים כל שני וחמישי, לכן לוקחים כרטיס חד ליבתי חזק וגומרים את הסיפור הדפוק הזה ועם כבר יש תקציב גדול לוקחים את הGTX580 וזהו.

פורסם

אתה צודק אבל אתה גם טועה? ???

מיקרו סטטרינג (ולא אנטי) אינו מתרחש במרבית המשחקים. הבעייה מוכרת כשתמונה מרונדרת ע"י שני הכרטיסים בו זמנית ואז ה-FPS יורד בחצי.

העניין תמיד תחת טיפולן של AMD ו-NVIDIA (כן, גם שם התופעה מתרחשת אם כי פחות) וכל הזמן מוציאים עדכונים ופאטצ'ים למשחקים.

הייתי פוסל CF או SLI רק אם יש בעייה ידועה במשחק שחשוב לי.

אם יש תקציב גדול לא לוקחים 580 אלא משדרגים תכופות יותר.

פורסם

לגבי ה-SRT אמנם הטכנולוגיה הזו מאוד תורמת לכוננים המכאניים אך עדיין לא מציבה אותם עם יכולת כמו שיש לכונני SSD רגילים, למען האמת אני לא הייתי טורח לבזבז על הטכנולוגיה הזו 600 ש"ח וכבר ממשיך לחסוך לכיוון נפח גדול יותר.

ועוד דבר, מישהו מוכן לעזעזל להגיד לי למה אני רואה פה כל הזמן בפורום המלצות על ה-Agility 3 של OCZ? תבחרו אתם סיבה למה לא צריך להמליץ על הכונן הזה: המסכים הכחולים שהם גורמים, שירות לקוחות של OCZ, העובדה שהכונן בקושי נותן חצי מהנתונים שמפרסמים עליו ובוסף לזה יש גם כוננים הרבה יותר טובים ממנו שעולים פחות.

פורסם

^1+אני אישית רואה לרוב המלצות על ה-M4 הטוב.

פורסם

ואני אישית ראיתי כאן באתר באנצ' על כונני SSD, ולפי המאמר הזה תיארו את הAGILITY3 כאחד מי הכוננים המשתלמים ביותר, מי כאן באות גם ההמלצות האלו ;)

פורסם

ואני אישית ראיתי כאן באתר באנצ' על כונני SSD, ולפי המאמר הזה תיארו את הAGILITY3 כאחד מי הכוננים המשתלמים ביותר, מי כאן באות גם ההמלצות האלו ;)

וואלה?

לבסוף, כונן ה-Agility 3 של OCZ פשוט לא מסוגל להתמודד עם שאר הכוננים בביקורת, ומציע ביצועים נחותים בצורה משמעותית כאשר מדובר בקבצים שאינם דחוסים.

נלקח מ:

http://hwzone.co.il/reviews/storage/newssdroundup2011

במקרה אני יודע מה רשמתי בביקורות ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים