עבור לתוכן

זיכרן עבור לוח ASUS

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה דיונים בפורום, בעזרתכם החלטתי על זיכרון OCZ אבל אין להם במלאי את הדגם שהמלצתם לי. מה שיש להם זה :

OCZ PC-3200 DDR 512MB DUAL CHANNEL PREMIER SERIES - אני קונה 2 של 512

http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Premier+Dual+Channel

למדתי בפורום שהזכרונות הטובים הם C 2 ואלה שרוצים לשים לי במחשב לא.

המחשב הוא עבור עריכה ודיאו וגרפיקה והלוח הוא Asus P4C -E - DeLuxe

:D האם כדאי ללכת על זיכרונות האלה (רק שלא יהו הצעות על דברים שאין במלאי.

:D יש אפשרות כנראה גם ל-GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value (אבל הם לא מופיעים באתר של ASUS כמתאימים)

;D האם יש התאמת הזכרונות שמציעם לי ללוח ואוכל להוציא מקסימום מהלוח והזיכרונות

פורסם

בעריכת וידאו קודם כל חשובה הכמות, עדיף ג'יגה או שניים של זיכרון טוב מאשר חצי מזה או פחות של זיכרון שמיועד בעצם לאוברקלוק מטורף.

אם אתה תעשה עריכת וידאו ויגמר לך הזיכרון אז העובדה שהזיכרון 10% מהיר יותר מזיכרון שעולה 50% פחות לא תפצה על העובדה שההרדיסק שלך פי 1000 איטי יותר מהזיכרון.

באמת שתלא צריך זיכרון יקר אם לא עושים אוברקלוק, זה סתם בזבוז של כסף. מקסימום עוד כמה אחוזים ברוחב הפס של הזיכרון שמתורגמים להרבה פחות אחוזים בשיפור הכללי.

פורסם
  • מחבר

תודה AMIRAM !

קניתי גם HD מהיר (RAPTOR ) ובעצם קניתי החלקים יקרים ואני מקווה שגם איכותיים.

אני מקווה ש -1024 יספיק אבל עוד פעם השאלה : ללכת על מה שמצעים, וזה לא CAS2

(OCZ PC-3200 DDR 512MB DUAL CHANNEL PREMIER SERIES)

? המחיר שלהם סביר יחסחת...בערך 1250 ש"ח או ללכת על זיכרון יקר CAS 2

(רציתי ב-1520 ש"ח אבל אין ואז הברירה הבאה היא KINGSTONE ב-1770 ש"ח ??

פורסם

על P4 הענין הזה של הקאס כמעט לא משפיע, וגם אם כן זה לא מצדיק כמעט 50% תוספת מחיר.

תיקנה ג'יגה של זיכרון טוב אבל לא מטורף (2X512) ככה שאם תגלה שזה לא מספיק לך לא תישאר מרושש ותוכל להזמין את הג'יגה השני.

הסיבה היחידה לקנות את הזיכרונות היקרים האלו היא לעשות אוברקלוק קיצוני, בכל מצב אחר לא תרגיש את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

מאחר ואני לא מבין ב-OC כנראה שאני הולך על ההצעה שלך.

רק שאלה : מה קורה מבחינת התאמת הלוח לזיכרון. אני שואל כי באתר של ASUS כתוב רק דגם אחד שמתאים ולא ברור איזה.

אני שואל כי חבר אמר לי היום שלוחות ASUS עושות בעיות לפעמים עם זיכרונות מסויימים.

פורסם

Get Samsung or Kingston Value RAM, both should be perfectly compatible and are also relatively cheap, from my experience with OCZ stability and reliability aren't their strong side.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים