עבור לתוכן

ספק 480W יספיק למפרט הזה?

Featured Replies

פורסם

בס''ד

שלום יש לי תמחשב

מעבד : Core i5 2500

זיכרון 4GB

כרטיס מסך : GIGABYTE GT220 1GB DDR3

ספק : 480W

ארד דיסק : 295GB

מערכת הפעלה : Windows 7 Home 64BIT

זה מספיק הספק בשביל המערכת הזו??

פורסם

מה שם החברה ודגם של הספק המדוייק.

פורסם

כן, לא משנה דגם הספק.

פורסם

יספיק בהחלט....כרטיס המסך די חלש ולא שואב יותר מדיי מתח.

תשתדל רק לוותר על O.C... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בס''ד

אוקיי תודה :) דרך הגב הספק לא סיניי, ואני לא עושה oc תודהה רבבהה לכם אחלה פורום! :)

פורסם
  • מחבר

בס''ד

שאלה קטנה עם אני יחבר עוד מאוררים זה לא יאמץ תספק? כמה מאוורים אני יכול להוסיף שלאייאמץ תספק?

פורסם
  • מחבר

בס''ד

MONO MODE MODEL ATX - 480

זה יספיק לי להשים עוד מאורר? או שנים?

פורסם

לא מכיר את הדגם הזה, ככל הנראה ספק ג'נרי ומסוכן למחשב.

פורסם
  • מחבר

לא אחיי זה לא ספק ג'נרי יש לי אותו 4 - 5 שנים! בדקתיי אני חושב שזה הדגם לא בטוח כי היה כתוב על הספק בגדול איך אני יכול ליבדוק ? איזה דגם? וזה יספיק לעוד מאורר?

פורסם

אם אתה לא בטוח תוכל לעלות תמונה שלו או לכתוב את הדגם שרשום על המדבקה זה יכול לעזור.

ועד אז שתעדכן אותנו, יש רק ספק אחד שעולה לי לראש בשם MONO MODE ואותו ראיתי לפני כמה שנים בהום סנטרים באיזה 50 ש"ח.

וזה ספק ג'נרי לחלוטין.

הספקים האלו מתים\נשרפים ולפעמים גם דופקים רכיבים במחשב על הדרך ברגע שמנסים למשוך מהם חצי ממה שכתוב שהם יכולים לספק.

העובדה שהוא שרד לך כמה שנים ממש מחמיא לו אבל זה לא עושה אותו לספק איכותי.

אומנם, המערכת שלך לא צורכת הרבה ותסתפק בספק איכותי של 300W בסביבות 125 ש"ח

לדוגמא:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1063

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1068

אני בכל מקרה לא הייתי מסכן מערכת חדשה עם ספק לא איכותי ועוד אחרי כמה שנים של התיישנות שזה אומר שהספק עוד יותר חלש.

לדעתי מיותר להגיד את זה, אבל בכל מקרה להוסיף עליו עוד עומס רק מגדיל את הסיכוי שהוא לא יתמודד ויכול לעשות נזק למערכת (דיסק קשיח, זכרונות, לוח אם..).

פורסם

אלון היקר...לפני שאני מתחיל את ההודעה אני חייב להעיר וזה לא בכוונה לפגוע אלא בשבילך... כותבים ״אם אני אוסיף״ ולא ״עם אני אוסיף״

עכשיו,זה שיש לך את הספק 4-5 שנים לא אומר שהוא לא גנרי...ולפי המודל שהבאת הוא נשמע מאוד כזה...

עכשיו,סה״כ יש לך מערכת מחשב נחמדה,למה שלא תשקיע 350 שקל בספק 500w נורמאלי שלא יגביל אותך וגם ישמור על מערכת יציבה ובטוחה?

אם בכל זאת אתה מעוניין לבדוק אז גוגל הוא חברך הטוב ביותר במקרה זה...

:-)

פורסם

^

ממש אין צורך בספק יותר מ 300 וואט למערכת הנוכחית, אם רוצים משהו לעתיד ב250 ש"ח אפשר להביא ספק טוב של 500 וואט.

פורסם
לא אחיי זה לא ספק ג'נרי יש לי אותו 4 - 5 שנים!

גנרי - באחריות

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים