עבור לתוכן

הוספת זיכרון DDR בסוקט 939 של AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ולילה טוב :xyxthumbs:

המחשב שלי קשיש בן 7, מבוסס על AMD בסוקט 939 עם ג'יגה זיכרון DDR. לפני שאני נפרד ממנו לטובת מחשב חדש, רציתי להכפיל

לבנתיים את הזיכרון. כמובן שלא יכולתי לעצור את עצמי וישר איך שעלה לי הרעיון רצתי לקנות סטיק של ג'יגה, קינגסטון, כמו שני הסטיקים

שהיו לי עד עכשיו. חיברתי - הדלקתי את המחשב ולא הצלחתי לעבור את שלב הצפצוף, שהפך לארוך ומעצבן וחזר על עצמו כל כמה שניות.

בלוח האם שלי, GA-K8NF-9 של ג'יגה בייט, יש 4 סלוטים לזיכרון- שני זוגות בדואל צ'נל. לחבר את שלושתם לא הצלחתי, הכי רחוק

שאפשר להגיע זה סטיק של 512 ובמקביל אליו (לא בדואל צ'נל) סטיק של ג'יגה. חיבור של הסטיק הנותר של ה-512 גורם לסירוב של

המחשב לפעול.

מה לעשות? להחליף לשני סטיקים של 512 ולחבר ארבעה ביחד? יעבוד בטוח?

תודה רבה!!!

פורסם

אם אני לא טועה בלוח שלך אי אפשר לבצע אתחול כשמחוברים 3 מודולי זכרון. צריך לבדוק במפרט הלוח או בחוברת הלוח כדי לוודא. ייתכן גם שיש מגבלות של שילוב סוג זכרונות מבחינת DS ו-SS. גם זה יהיה כתוב בחוברת.

האפשרות הכי טובה שלך היא פשוט להשתמש ב-1.5GB (אלא אם כן אתה יכול להחליף את 2 ה-512 לאחד של 1GB או להפך ללא תשלום או תמורת תשלום סמלי) מכיוון שלדעתי להשקיע במערכת כזאת זה קצת מיותר.

כמו כן, ערוך את הכותרת והוסף לה קצת יותר פרטים. לדוגמה, בעיה עם עבודה עם 3 מודולי זכרון בלוח GA-K8NF-9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים