פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפרט שלי windows 7 64bit מעבד: P:D 3.4GHz זיכרון: 4 GB כרטיס מסך : gtx260+ leadtek ספק: ezcool 1050w מהירות גלישה: 5 mb 320 GB פנויים בדיסק תודה לעוזרים.
פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? קשה לי לחשוב על משהו שגורם למעבד לקפוץ בצורה כזאת מלבד אולי איזה וירוס זדוני, נסה את התוכנות הבאות:MalwareBytesSUPERAntiSpywareלפעמים תוכנה אחת מוצאת מה שתוכנה אחרת לא מוצאת.
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים מחבר פתרתי את הבעיה הבעיה הייתה ככל הנראה בזכרונות הוצאתי אותם מהמקום וניקיתי את החיבורים ועכשיו המחשב עובד יותר ממה שהכרתי אותו... תודה
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים פתרתי את הבעיה הבעיה הייתה ככל הנראה בזכרונות הוצאתי אותם מהמקום וניקיתי את החיבורים ועכשיו המחשב עובד יותר ממה שהכרתי אותו...כנראה, לפני שניקיתה, לוח האם לא זיהה זיכרון אחד או יותר והמחשב עבד עם כמות זיכרון קטנה יותר .קיריל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.