עבור לתוכן

אני רוצה לשתף אותכם במשהו...

Featured Replies

פורסם

אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי.....

בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים!

לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר

חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות)

קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק.....

קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ

עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במחשב של אבא שלי) הייתי ממשיך לספר לכם סיפורים אבל זה משעמם!

אבל כל חלק במחשב שלי וחלק מהחיים שלי לא עבד כשקיבלתי אותו הוא היה צריך לעבור ביטוחים ותיקונים כשהוא חדש!!!

ואני מדבר אתכם אפילו על המישקפיים שלי הג'ל שלי לשיער והחולצה שאני לובש עכשיו והנעליים המזורגגות שאני נועל!!!

למי עוד דברים כאלה קורים!?

פורסם

קודם כל, אם זה לא המספר שלך - תמחוק אותו מהר לפני שתקבל תביעה.

דבר שני - אם תעבוד נכון עם כל מוצר הסיכוי שהוא יתקלקל יהיה נמוך.

לגבי הכבל - כבר הסברתי לך בפורום אודיו בדיוק מה לקנות, הלכת וקנית משהו אחר, ציפיץ שיעבוד?

פורסם
  • מחבר

תקשיב... אנ העתקתי על נייר מה שכתבת לי והוא אמר שזה בדיוק אותו דבר וזה יותר עבה ואיכותי האמנתי לו!

לדעתי האישית.... גם הכבל השני שאני אקנה לא יעבוד....... אבל ניראה! וכמה שאני עובד נכון תמיד זה לא ישר עובד נגיד נסתכל על לגו כדוגמא יש אנשים שמחברים וזה מתחבר אצלי זה מנסה להתחבר אבל זה נופל... אז אנ צריך להלחים את הלגו

ובקשר למיספר של הילדה המטומטמת עם השומה.... גם ככה מטרידים אותה אז מכפת לי לפחות מישהו מדבר איתה!

עריכה: על השומה שלה יש שערות

פורסם

תוציא תמספר מהפרטים ... אתה נורמלי ?!

פורסם

Point = null

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים