עבור לתוכן

התחממות יתר.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד ,

הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו

וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100.

ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי

(אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי

לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/

אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך

אז רציתי לשאול שתי דברים :

1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את מהירות המאוור חוץ מAFTERBURNER\SPEEDFAN\GPU-Z כי אף אחת מהן לא פעלה לי עליו.

2. האם נראה לכם יש סיכון לכרטיס מסך כשאני שם עליו תמאווררים ככה ישירות??

ד"א אל תציעו לי להחליף כרטיס מסך כי יש לי HD 6870 שפשוט יושב פה בגלל חוסר תאימות ללוח אם אז עד שאני לא יחליף תלוח אם(זתומרת גם מעבד וזיכרון ראם) אין לי אפשרות להשתמש בכרטיס הזה

פורסם

אתה יכול להישתלט על המאוורר דרך הדריוור, או דרך ATI TRAY TOOLS. תנסה לנקות גם את הקירור מאבק .

יש סיכון אם הספירים של המאוורר יפגעו בכרטיס. גם אם הוא סתם רועד עליו זה לא בריא.

אתה שם את המאוורר כך שהוא מכניס אוויר וגם הקירור המקורי מכניס אוויר, אבל אין משהו שמוציא ממנו את האוויר החם, זה לא ממש אפקטיבי לפי דעתי. אולי אם האוויר יוצא מהצד של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

שמתי את המאווררים בצורה של שתיים מכניסים אוויר והשלישי מוציא אוויר החוצה (2 intake ו 1exhaust) ככה שיש שמה אחלה סירקולציה.

בקשר לאבק אני פירקתי לגמרי את הקירור לפני כמה שבועות וניקיתי אותו מאבק לגמרי .

עכשיו עם המאווררים ששמתי שמה הצלחתי להוריד תטמפרטורות ל55 מעלות תחת לחץ אבל זה נורא רועש אז אני מנסה לעלות קצת תמהירות של המאוור הסטוק כדאי שאני יוכל להוציא כמה מאווררים.

אז אני ינסה עכשיו את הtray tools כי ניסיתי עם הCATALYST ולא הצלחתי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו את הTRAY TOOLS הזה וסוף כל סוף הצלחתי לשנות את מהירות המאוורר! תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים